2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayyyyyy insallah canım dua edin nolur

Gittiğimde 5haftaydı bazı arkadaşlar görünce ben üzüldüm açıkçası
Canım üzülme bak ilk gebeliğmde kızımda ki 5 haftalık ultrason fotosunu atıyorum sana bide 7 haftalık olanı atayım ikisinin arasında 3 hafta var fotoların 5 haftalıkken aynı senin attıgın gibiymiş ilk foto 7+3 2.foto 5 haftalık

Eklentiler

• IMG_20191123_101941.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20191123_101748.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 46
Kesede ben bisey göremiyorum doktorda göremedi sanırım bana bisey de demedi 15 20 gün dedi ama acaba bos gebelik mi
daha 6. haftadasın böyle şeyler düşünme :) bir iki hafta sonra daha net belli olur güzel şeyler düşünmelisin :)

Kasık ağrım bir bucuk haftada bayaği azaldi.Bel ağrim devam ediyor.Normal mi kasık ağrısının azalması?Kimisi vücut aliştikça hiç hissetmeyeceksin diyor.
Bende de aynı durum var acaba bebekle ilgili bir sıkıntı mı var diye korksam da kötü düşünmüyorum. Sanırım zamanla azalıyor. ara ara vuruyor bir oradan tamam diyorum iyi gidiyoruz galiba

böyle bir durumda olduğum için 7. aydan önce hiçbir şey almayı düşünmüyorum mesela :)

Kesede ben bisey göremiyorum doktorda göremedi sanırım bana bisey de demedi 15 20 gün dedi ama acaba bos gebelik mi
Hiç merak etme canım ben tam 5. Haftanın ilk günü gittim sadece kese göründü hemen diğer gün aşırı kanamayla gittim yolk kesesi de göründü:) okadar hızlı oluşuyor ki 8 ve 9. Haftaya kadar her şeyi oluşmuş oluyor. Ne yazıkki bazı doktorlarda insanı tam bilgilendirmiyor veya ilgilenmiyor. Ama 15-20 gün sonra gel demişse bir terslik yoktur o zamana kadar miniğin oluşmuş olur Allah’ın izniyle

Ya kızlar çok teşekkür ederim inşallah öyle olur valla iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…