Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim demiş onu öyle bir olur kibide erkekte mide bulantısı olmaz diyolar olmuş sendede baksana
Hangi şehir canım ben Konya ama burası da çok sıcak . Hem sigortam devam etsin is sürdükçe bebegime bütçe bile ayiricam inşallah yazdanOlsun işte zaman geçer canım valla bende evde napıcam sıcaklarda diye düşünmüyo değilim
Sıcaklardan olabilir canım hamilelikden olacağını sanmam hoşgeldinMerhaba arkadaşlar. 4 haftalık yeni hamileyim.. yüzüm kıpkırmızı ateşim varmış gibi yanıyor. Yüzüm boynum.. normal mi sizde de oldu mu. Hasta değilim ama yanıyor yüzüm
Vayy Konyalı hemşerimHangi şehir canım ben Konya ama burası da çok sıcak . Hem sigortam devam etsin is sürdükçe bebegime bütçe bile ayiricam inşallah yazdan
Ne yazmıştın kiBirileri de görüp bi cevap yazsaydı keşke
Duyarsın canım 7 haftadaKızlar cuma gidiyorum bakalım sata göre tam 7 hafta olucaz galiba. Umarım duyarım kalp sesini.
İstanbul canım ben burasıda yanıyo ayy inşallah sigorta önemli valla ne güzel düşünmüşsün bende tazminatı yatırım yapıp sağolsun patron kendi çıktı göstericek işsizlik maaşını bebegim için ayırıcam Allah nasip ederse akmasada damlar nasibiyle gelsin bebeklerimizHangi şehir canım ben Konya ama burası da çok sıcak . Hem sigortam devam etsin is sürdükçe bebegime bütçe bile ayiricam inşallah yazdan
İnşallah duyarsın duymasanda üzülme hiç ben 8+0 duydum ultrason görüntüsü fark ediyo gittiğinde bunu anlarsın zaten o yüzden stres yapma kendine hayırlı haberlerle gel canımKızlar cuma gidiyorum bakalım sata göre tam 7 hafta olucaz galiba. Umarım duyarım kalp sesini.
Teşekkür ederim hepimiz inşallahAaa demekki tutmuyomuş Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kızlar arada ağrınız hala oluyor mu? Karın altında falan. Nadiren de olsa var bende .
Bu saatten sonra artık bulanmaz canım maşallah gecmiş olsunEvet canım sonradan bulanırmı hiç bilmiyorum, halsizlik var ama dahada arttı son zamanlarda
Allah sizede kolaylık versin inşallah tez zamanda geçer
Evet bende var bazen kramp şeklindeKızlar arada ağrınız hala oluyor mu? Karın altında falan. Nadiren de olsa var bende .
Amin canım inşallah yaİstanbul canım ben burasıda yanıyo ayy inşallah sigorta önemli valla ne güzel düşünmüşsün bende tazminatı yatırım yapıp sağolsun patron kendi çıktı göstericek işsizlik maaşını bebegim için ayırıcam Allah nasip ederse akmasada damlar nasibiyle gelsin bebeklerimiz