2020 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar. 4 haftalık yeni hamileyim.. yüzüm kıpkırmızı ateşim varmış gibi yanıyor. Yüzüm boynum.. normal mi sizde de oldu mu. Hasta değilim ama yanıyor yüzüm

Hangi şehir canım ben Konya ama burası da çok sıcak . Hem sigortam devam etsin is sürdükçe bebegime bütçe bile ayiricam inşallah yazdan 😂
İstanbul canım ben burasıda yanıyo ayy inşallah sigorta önemli valla ne güzel düşünmüşsün bende tazminatı yatırım yapıp sağolsun patron kendi çıktı göstericek işsizlik maaşını bebegim için ayırıcam Allah nasip ederse akmasada damlar nasibiyle gelsin bebeklerimiz 🤣🥰 🙏🏾

Kızlar cuma gidiyorum bakalım sata göre tam 7 hafta olucaz galiba. Umarım duyarım kalp sesini.
İnşallah duyarsın duymasanda üzülme hiç ben 8+0 duydum ultrason görüntüsü fark ediyo gittiğinde bunu anlarsın zaten o yüzden stres yapma kendine hayırlı haberlerle gel canım

Kızlar selam 7+2 yim. Hâlâ progesteron kullanıyorum günde 6 tane fitil olarak. Doktorum öyle uygun gördü kanamam olmuştu ve tüp bebek. Bende çok aşırı derecede karın şişkinliği var. Kendimi 8-9 aylık hamile gibi hissediyorum. Böyle sıkıntı yaşayan var mı aranızda

İstanbul canım ben burasıda yanıyo ayy inşallah sigorta önemli valla ne güzel düşünmüşsün bende tazminatı yatırım yapıp sağolsun patron kendi çıktı göstericek işsizlik maaşını bebegim için ayırıcam Allah nasip ederse akmasada damlar nasibiyle gelsin bebeklerimiz 🤣🥰 🙏🏾
Amin canım inşallah ya 😍😘

X