Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. 4 haftalık yeni hamileyim.. yüzüm kıpkırmızı ateşim varmış gibi yanıyor. Yüzüm boynum.. normal mi sizde de oldu mu. Hasta değilim ama yanıyor yüzüm
Merhaba arkadaşlar. 4 haftalık yeni hamileyim.. yüzüm kıpkırmızı ateşim varmış gibi yanıyor. Yüzüm boynum.. normal mi sizde de oldu mu. Hasta değilim ama yanıyor yüzüm
İstanbul canım ben burasıda yanıyo ayy inşallah sigorta önemli valla ne güzel düşünmüşsün bende tazminatı yatırım yapıp sağolsun patron kendi çıktı göstericek işsizlik maaşını bebegim için ayırıcam Allah nasip ederse akmasada damlar nasibiyle gelsin bebeklerimiz
İnşallah duyarsın duymasanda üzülme hiç ben 8+0 duydum ultrason görüntüsü fark ediyo gittiğinde bunu anlarsın zaten o yüzden stres yapma kendine hayırlı haberlerle gel canım
Selam hanımlar ,
Benim de bir kızım var , 2. Çocuguma hamile olduğumu yeni öğrendim , heyecan mutluluk hepsi karışık cuma günü doktora gidicez . Umarım herkes saglıkla bebişini kucağına alır
Benim oluyor özellikle sol kasığımda bazen çok oluyor dr sordum yumurtlama dönemlerinde olabilir önemli değil takılma dedi hatta şu anda bile ağrıyor gaz gibi sanki
Kızlar selam 7+2 yim. Hâlâ progesteron kullanıyorum günde 6 tane fitil olarak. Doktorum öyle uygun gördü kanamam olmuştu ve tüp bebek. Bende çok aşırı derecede karın şişkinliği var. Kendimi 8-9 aylık hamile gibi hissediyorum. Böyle sıkıntı yaşayan var mı aranızda
İstanbul canım ben burasıda yanıyo ayy inşallah sigorta önemli valla ne güzel düşünmüşsün bende tazminatı yatırım yapıp sağolsun patron kendi çıktı göstericek işsizlik maaşını bebegim için ayırıcam Allah nasip ederse akmasada damlar nasibiyle gelsin bebeklerimiz