2020 Şubat Anneleri

Bende 16 yıldır var hamilelikte her ay düzenli kontrol edildi bebek için çok önemliymis
Bende önceden varolan bi sorun değil işte. Haliyle önden bilinmediği için bi tedbir de alınmadı. Bugün iç hastalıkları uzmanına gidicem. Bilmiyorum sorun olur mu..

Bugün tahliller için devlet hastanesine gittim veee sonuç tamda tahmin ettiğim gibi doktor dışarıdan tahlil kabul etmiyomuş istanbuldaki devlet hastanesinden ne bekliyosam bende çok sinirlerim bozulduu resmen
Tekrar sağlık ocağı öneririm

Çok teşekkür ederim muhakkak bakıcam. Peki troidi yükseltmeye yarayacak bi beslenme şekli falan var mı? Iyotlu tuz kullanımı öneriliyor. Etkisi oluyor mu acaba? Hep tuzlu yemeğim isteğim bundan mı kaynaklı acaba

Canım çok sağol telkinlerin için. Evet düşüğe ve Allah korusun bebekte anomalilere, zeka geriliğine dahi sebep olabiliyormuş. Bunları görünce beynimden vuruldum. Allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın.
Bugün dahiliyeye gideceğim. Bakalım o neler diyecek ilaç falan verecek mi merakla bekliyorum.

İnşallah benimde böyle çıkar canım ya bir hafta fark kafama takılıyor çünkü bi dusuk yaptım önceden ve hep geriydi 8 haftalıkken 6. Haftada kalmış kalbi durmuştu inşallah güzel haberler alırız bende pazartesi gidicem Dr a

içini ferah tut canım inşallah bişey olmıcak

Karından sa usg kız
Karindan.
Kese mi bebek mi baz alınıyor bu sag sol fikrinde cnm
Kanama alani olup sonradan kayboluyorsa ve eger vajinadan gelmiyorsa vucut icerigindeki demir sebebiyle onu emermis. Oyle söylemişti youtube de bi kadin dogum uzmani dr.

Benim Dr um yaptirdiklarimi kabul etti baska da istemedi belki drun başka testler istemiş olabilir
Evet ya bir sürü test var
Daha sonra kan sayımı falan ister heralde sağlık ocağına giderim onlarda ay bide beni dün sağlık ocağı aradı gebeymişsiniz evet dedim kart açtırmanız lazım yazı geldi bize dedi annemlerin orda daha kaydım dedim semt değişti falan dedim hemen kaydınızı oraya aldırın gidip falan diyo sağolsun ilgililer

Ben ilk kontrolümü devlet hastahanesinde oldum ve doktor ben istemeden ultrason çıktısını kendisi vermişti.

Sağol şunlar beni de her hafta arıyorlar gitmeyince çağırıyor lar tekrar kontrole ilgililer gerçektenbi de cuma ya seminer var dedi gebelere bakalım gidebilecekmisyim izin alabilirsem gitmek istiyorum

Sağol şunlar beni de her hafta arıyorlar gitmeyince çağırıyor lar tekrar kontrole ilgililer gerçektenbi de cuma ya seminer var dedi gebelere bakalım gidebilecekmisyim izin alabilirsem gitmek istiyorum
Aaaa o tür şeylerdemi var canım ne güzel keşke gidebilsen benim bu hafta son işten ayrılıcam sıcaklardan gidebilirsem giderim bende aradıklarında

Ben bolu ya gelin geldim ve buraya baya bir yabancıyım. Boludan başka kimse var mı

Ben bolu ya gelin geldim ve buraya baya bir yabancıyım. Boludan başka kimse var mı

ne güzel inşallah sağlıklı olsunda kız olursa arkadaş olurlar erkek olursa değişiklik olur işte :)
aynen erkek çocukları da severim, ikisinin de tadı farklıdır herhalde allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize :)
Kanama alani olup sonradan kayboluyorsa ve eger vajinadan gelmiyorsa vucut icerigindeki demir sebebiyle onu emermis. Oyle söylemişti youtube de bi kadin dogum uzmani dr.
çok ilginç hiç okumadım, araştırdım biraz ama hiç bunu duymamıştım. çoğu kişi bu sorunu yaşamış ve sonra kanama alanı kendiliğinden kaybolmuş. inşallah öyle olur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…