Bende önceden varolan bi sorun değil işte. Haliyle önden bilinmediği için bi tedbir de alınmadı. Bugün iç hastalıkları uzmanına gidicem. Bilmiyorum sorun olur mu..Bende 16 yıldır var hamilelikte her ay düzenli kontrol edildi bebek için çok önemliymis
Tekrar sağlık ocağı öneririmBugün tahliller için devlet hastanesine gittim veee sonuç tamda tahmin ettiğim gibi doktor dışarıdan tahlil kabul etmiyomuş istanbuldaki devlet hastanesinden ne bekliyosam bende çok sinirlerim bozulduu resmen
Çok teşekkür ederim muhakkak bakıcam. Peki troidi yükseltmeye yarayacak bi beslenme şekli falan var mı? Iyotlu tuz kullanımı öneriliyor. Etkisi oluyor mu acaba? Hep tuzlu yemeğim isteğim bundan mı kaynaklı acabaCanım bak ben 6 yıldır tiroid ilacı kullanıyorum bir kızım var 4.5 yaşında ona hamileyken bende bilmediğim için çok endişelenmiştim sana tavsiyem Dr Kağan Kocatepe’nin kanalına abone ol oradan tsh veya tiroid diye arat ne dediyse dinle. O kadar rahat ve güven verici ki bu gebeliğimde de ondan faydalanıyorum
Kız gibi aynenÇin takvimine göre de kız tutturduk mu ne bu sefer
aslında hiç farketmez iyi ve sağlıklı olsunlar da ☺ ama tabiiki bi kızım olmasını hep çok istedim nasip oldu. ikincisi şimdi hiç farketmez.
Sordum canım 4 tane testi yapmıyolar neyseki başka devlet hastanesini aradım yardımcı olucaklar gittiğimdeTekrar sağlık ocağı öneririm
Canım çok sağol telkinlerin için. Evet düşüğe ve Allah korusun bebekte anomalilere, zeka geriliğine dahi sebep olabiliyormuş. Bunları görünce beynimden vuruldum. Allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın.Gunaydin canim
Benimde troidlerim yavas calisiyor
Hamileligimi ogrendigimde tatilden gelmistik ve ilacimi kullanmiyodum bile
Hemen basladim
Doktor troidlerim yuksek hamile kalirsam dusuk ihtimali oldugunu soylemisti cok sukur su an bisey yok insallahta olmaz
Sende icini ferah tut rabbim korumustur onu
Ben hamileligimi bilmeden kamp yaptik cadirlarda yattim birgun ful motorla gezdik kac kere indim bindim hatirlamiyorum arti bide motordan dustum ama bebegim benimle cok sukur ki bana tup bebek oneriyodu doktorlar yeterki rabbim ol desin kendini uzme sakin oda etkileniyo biliyosunn
İnşallah benimde böyle çıkar canım ya bir hafta fark kafama takılıyor çünkü bi dusuk yaptım önceden ve hep geriydi 8 haftalıkken 6. Haftada kalmış kalbi durmuştu inşallah güzel haberler alırız bende pazartesi gidicem Dr aSlm cnm,nasilsin?
aynen dediğin gibi.
Benim 6+3 ken 4+4 cikmisti
Sonra 7+1 ken 6+1 cikti
Dun de kalp icin gittigimde
7+6 yken 7+0 cikti.
Yani 2 haftalik fark 10 gunde 5 gune kadar düştü.
Onemli olab saglikli bi sekilde gelismesi griden ileriden fazla fark olmadan.
Benim Dr um yaptirdiklarimi kabul etti baska da istemedi belki drun başka testler istemiş olabilirSordum canım 4 tane testi yapmıyolar neyseki başka devlet hastanesini aradım yardımcı olucaklar gittiğimde
içini ferah tut canım inşallah bişey olmıcakCanım çok sağol telkinlerin için. Evet düşüğe ve Allah korusun bebekte anomalilere, zeka geriliğine dahi sebep olabiliyormuş. Bunları görünce beynimden vuruldum. Allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın.
Bugün dahiliyeye gideceğim. Bakalım o neler diyecek ilaç falan verecek mi merakla bekliyorum.
Karindan.Karından sa usg kız
Kanama alani olup sonradan kayboluyorsa ve eger vajinadan gelmiyorsa vucut icerigindeki demir sebebiyle onu emermis. Oyle söylemişti youtube de bi kadin dogum uzmani dr.aslında hiç farketmez iyi ve sağlıklı olsunlar da ☺ ama tabiiki bi kızım olmasını hep çok istedim nasip oldu. ikincisi şimdi hiç farketmez.
kesinlikle öyle :)
çok sevindim geçmesine :) bende de aynı sorun var şimdi ama az bi kanama alanıymış. ve bende kullanıyorum o ilacı ne yazıkki
aynı sorun bende de var, bende de lekelenme dahi olmadı. inşallah bi dahaki kontrolde ikimize de kanama alanı geçmiş der doktor. ah o ilacı hiç sorma, içtikten bi saat sonra sarhoş gibi dolanıyorum bir süre
Evet ya bir sürü test varBenim Dr um yaptirdiklarimi kabul etti baska da istemedi belki drun başka testler istemiş olabilir
Ben ilk kontrolümü devlet hastahanesinde oldum ve doktor ben istemeden ultrason çıktısını kendisi vermişti.Canım ilgilenmiyorsa içinin rahat edeceği seni dinleyecek bir doktor bul bu önemli çünkü.kalp sesine gelince fazla dinlemek bebeğe zararlı diye okumuştum o yüzden atıyorsa tamam diyorlar. Ultrason için kağıt vermiyor mu devlete mi gidiyorsun oradaki makineler çıktı vermiyor bazen
Bebek canımKarindan.
Kese mi bebek mi baz alınıyor bu sag sol fikrinde cnm
Kanama alani olup sonradan kayboluyorsa ve eger vajinadan gelmiyorsa vucut icerigindeki demir sebebiyle onu emermis. Oyle söylemişti youtube de bi kadin dogum uzmani dr.
Sağol şunlar beni de her hafta arıyorlar gitmeyince çağırıyor lar tekrar kontrole ilgililer gerçektenEvet ya bir sürü test var
Daha sonra kan sayımı falan ister heralde sağlık ocağına giderim onlarda ay bide beni dün sağlık ocağı aradıgebeymişsiniz evet dedim kart açtırmanız lazım yazı geldi bize dedi annemlerin orda daha kaydım dedim semt değişti falan dedim hemen kaydınızı oraya aldırın gidip falan diyo sağolsun ilgililer
Aaaamin amin inşallah Allah herkese yavrularını sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsiniçini ferah tut canım inşallah bişey olmıcak
Aaaa o tür şeylerdemi var canım ne güzel keşke gidebilsen benim bu hafta son işten ayrılıcam sıcaklardan gidebilirsem giderim bende aradıklarındaSağol şunlar beni de her hafta arıyorlar gitmeyince çağırıyor lar tekrar kontrole ilgililer gerçektenbi de cuma ya seminer var dedi gebelere bakalım gidebilecekmisyim izin alabilirsem gitmek istiyorum
aynen erkek çocukları da severim, ikisinin de tadı farklıdır herhaldene güzel inşallah sağlıklı olsunda kız olursa arkadaş olurlar erkek olursa değişiklik olur işte :)
çok ilginç hiç okumadım, araştırdım biraz ama hiç bunu duymamıştım. çoğu kişi bu sorunu yaşamış ve sonra kanama alanı kendiliğinden kaybolmuş. inşallah öyle olur bakalımKanama alani olup sonradan kayboluyorsa ve eger vajinadan gelmiyorsa vucut icerigindeki demir sebebiyle onu emermis. Oyle söylemişti youtube de bi kadin dogum uzmani dr.