2020 Şubat Anneleri

Allah a sukur iyiyim.
Kanama alani benimki cok genis bi alandaydi.
Dün, yok dedi yani bitmis demek ki.
Kanama oldu mu dedi, yok dedim.
Yanliz sormayi unuttum ama ben progestani almıyorum artik. Bas donmesi bende de yapti.
cok sevindim bitmesine canim. bende de lekelenme bile olmadi sukurler olsun. hic icesim yok benim de ama mecbur iciyorum minnos icin

Valla bende araştırdım bilmiyodum karşıma çıktı
6 7 8 haftaların ultrason görüntüsünden karından bebek sağ tarafa yakında kız , sol tarafa yakınsa erkek miş
Vajinal de sol kız sağ erkek miş
Benimki bu teoriye gore ne oluyor canim?
Bu ultrason sat 7+1(usg6+1)a ait.

Eklentiler

• 20190626_114628.jpg
    20190626_114628.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 63
Bendede ramziye göre kız görünüyo gönlümden geçen erkek ama bi erkek hissediyorum bi kız olabilirmi diyorum karışık senin karından ugs de sağdamı duruyo bebiş
Benim vajinal de sola yakın ortada gibi

Eklentiler

• 5FD7ADC1-8F9E-4878-9DFD-633D6EAECA62.jpeg
    5FD7ADC1-8F9E-4878-9DFD-633D6EAECA62.jpeg
    90,9 KB · Görüntüleme: 62
benim de bir hafta geridendi canim 7+5 diye gittigimde 8+4 oldugunu öğrendim. yakalamış haftasini. hoş yakalamasa da onemli degil o kadar. ama bence haftasindadir su an kesin duyarsiniz
geçen hafta gittiğimde 0.66-077 cm civarındaydı merak ediyorum ne kadar olduğunu :KK70:

Slm cnm,nasilsin?
aynen dediğin gibi.
Benim 6+3 ken 4+4 cikmisti
Sonra 7+1 ken 6+1 cikti
Dun de kalp icin gittigimde
7+6 yken 7+0 cikti.
Yani 2 haftalik fark 10 gunde 5 gune kadar düştü.
Onemli olab saglikli bi sekilde gelismesi griden ileriden fazla fark olmadan.

cnmm bebişinin iyi olmasına çok sevindimm :KK68:

kızz candır ya sırtın yere gelmez :KK70:
aslında hiç farketmez iyi ve sağlıklı olsunlar da ☺️ ama tabiiki bi kızım olmasını hep çok istedim nasip oldu. ikincisi şimdi hiç farketmez.

İnşalah canım allah razı olsun. zaten midem hep agzımda heğ bı baş dönmesi ağızda kötü tat. bunlar normal gebelik belirtileri sanırım :)
kesinlikle öyle :)

Allah a sukur iyiyim.
Kanama alani benimki cok genis bi alandaydi.
Dün, yok dedi yani bitmis demek ki.
Kanama oldu mu dedi, yok dedim.
Yanliz sormayi unuttum ama ben progestani almıyorum artik. Bas donmesi bende de yapti.
çok sevindim geçmesine :) bende de aynı sorun var şimdi ama az bi kanama alanıymış. ve bende kullanıyorum o ilacı ne yazıkki :KK43:

cok sevindim bitmesine canim. bende de lekelenme bile olmadi sukurler olsun. hic icesim yok benim de ama mecbur iciyorum minnos icin
aynı sorun bende de var, bende de lekelenme dahi olmadı. inşallah bi dahaki kontrolde ikimize de kanama alanı geçmiş der doktor. ah o ilacı hiç sorma, içtikten bi saat sonra sarhoş gibi dolanıyorum bir süre 😳

kızlar cinsiyet tahmını demişken. çin takvımınde hamıle kaldıgınız döneme ne girdiniz benım yumurtlamam mayıs 30 da oldu. ama tabı hazıranda ögrendim şimdi ben hamıle kalına aya mayısmı hazıranmı girmeliyim. mayısta erkek haziranda kız çıkıyor :KK70:

X