2020 Şubat Anneleri

İnşalah canım allah razı olsun. zaten midem hep agzımda heğ bı baş dönmesi ağızda kötü tat. bunlar normal gebelik belirtileri sanırım :)

benim de bir hafta geridendi canim 7+5 diye gittigimde 8+4 oldugunu öğrendim. yakalamış haftasini. hoş yakalamasa da onemli degil o kadar. ama bence haftasindadir su an kesin duyarsiniz
Slm cnm,nasilsin?
aynen dediğin gibi.
Benim 6+3 ken 4+4 cikmisti
Sonra 7+1 ken 6+1 cikti
Dun de kalp icin gittigimde
7+6 yken 7+0 cikti.
Yani 2 haftalik fark 10 gunde 5 gune kadar düştü.
Onemli olab saglikli bi sekilde gelismesi griden ileriden fazla fark olmadan.

Canım bende bugün 5+1 im .Salı günü gidicez doktora tam 6 hafta doluyor. İnşaallah duyarız kalp atışını.

Canım doktorunu değiştir, benim ilk gebeligim düşük oldu tekrar aynı doktora gittim doktorum çok ilgili benim ne kadar üzüldüğümü biliyor, şimdi çok ilgileniyor tahlil aldı rutin gebelik tahlilleri diye çok şükür az da olsa enfeksiyon çıktı 10.hafta da gel bakalım dedi bide çok küçük haftada doktora gidilmesine gerek yok dedi insan ilkinde çok üzülünce şimdisürekli doktora gidesi geliyor Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmemizi nasip etsin

Bendede ramziye göre kız görünüyo gönlümden geçen erkek ama bi erkek hissediyorum bi kız olabilirmi diyorum karışık senin karından ugs de sağdamı duruyo bebiş

o teori nedir ilk defa duydum. ilk kese görüntüsümü neye göre bakılıor

evet canim cok sukur iyiyim sen nasilsin? mide bulantım var baya. doktor kese arkasinda kanama alani gordu biraz. progestan verdi. acayip başımı döndürüyor

o teori nedir ilk defa duydum. ilk kese görüntüsümü neye göre bakılıor
Valla bende araştırdım bilmiyodum karşıma çıktı
6 7 8 haftaların ultrason görüntüsünden karından bebek sağ tarafa yakında kız , sol tarafa yakınsa erkek miş
Vajinal de sol kız sağ erkek miş

ozaman içinde bebek olan bir ultrasona ihtiyacım var :) acaba tutan varmıkı

evet canim cok sukur iyiyim sen nasilsin? mide bulantım var baya. doktor kese arkasinda kanama alani gordu biraz. progestan verdi. acayip başımı döndürüyor
Allah a sukur iyiyim.
Kanama alani benimki cok genis bi alandaydi.
Dün, yok dedi yani bitmis demek ki.
Kanama oldu mu dedi, yok dedim.
Yanliz sormayi unuttum ama ben progestani almıyorum artik. Bas donmesi bende de yapti.

kızlar cinsiyet tahmını demişken. çin takvımınde hamıle kaldıgınız döneme ne girdiniz benım yumurtlamam mayıs 30 da oldu. ama tabı hazıranda ögrendim şimdi ben hamıle kalına aya mayısmı hazıranmı girmeliyim. mayısta erkek haziranda kız çıkıyor

çözdüm benimde 4+2 ye göre sağda görünüyor illa 6 hafta ve sonrası mı olması gerekiyoki

O zaman daha çok küçük canım bellimi ki bebek sen gidiceksin ya o görüntüye bi bak bence çok küçük çünkü ben öyle okudum 6 7 8 haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…