aynen erkek çocukları da severim, ikisinin de tadı farklıdır herhaldene güzel inşallah sağlıklı olsunda kız olursa arkadaş olurlar erkek olursa değişiklik olur işte :)
çok ilginç hiç okumadım, araştırdım biraz ama hiç bunu duymamıştım. çoğu kişi bu sorunu yaşamış ve sonra kanama alanı kendiliğinden kaybolmuş. inşallah öyle olur bakalımKanama alani olup sonradan kayboluyorsa ve eger vajinadan gelmiyorsa vucut icerigindeki demir sebebiyle onu emermis. Oyle söylemişti youtube de bi kadin dogum uzmani dr.
Sırf meraktan kızımın usg görüntüsüne baktim.aslında çok inanmam böyle şeylere ama yine de merak ettim baktımdört ultrason görüntüsü var elimde en son gittiğimden. ikisi sağda gözüküyo bebek ikisi solda. noldu şimdi ben anlamadım
zaten ihtimaller yüzde elli, tutunca da işe yaradı diyoruz bence. pek inanasım gelmiyo
Normalde kızıma hamileyken kızımın olacagi ixime doğmuştu. Dr cinsiyetini soyleyince bile hic sasirmamistim.aslında çok inanmam böyle şeylere ama yine de merak ettim baktımdört ultrason görüntüsü var elimde en son gittiğimden. ikisi sağda gözüküyo bebek ikisi solda. noldu şimdi ben anlamadım
zaten ihtimaller yüzde elli, tutunca da işe yaradı diyoruz bence. pek inanasım gelmiyo
Benim doktorum neden istemedi ama gerildim şimdi..salı gününe başka doktora randevum var o zamana kadar inşallah zamanı geçmezCanım ben geçen hafta ilk kontrole gittiğimde dr hiç bana sormadan hepsini istedi,hatta idrar kültürü de yaptırdı bu ikinci gebeliğim. Toxoplazma vs her gebelikte tekrarlanır
aa bende eve gidince bakayım merak ettim :)Normalde kızıma hamileyken kızımın olacagi ixime doğmuştu. Dr cinsiyetini soyleyince bile hic sasirmamistim.
Bunda da icime dogan erkek
ama kizimdan dolayi da kiz olsun cok istiyorum.
Teoriye gore zaten kızım olacakmış
Bakalim cinsiyetler belli olunca paylasiriz
Bende kızımın olmasını istiyorum tabiki en önemlisi sağlıklı sıhhatli olması. Peki kaçıncı hafta da öğrenebiliriz 12. haftamda doktora gidicem acaba öğrenebilir miyim?aa bende eve gidince bakayım merak ettim :)
aynı şekilde öğrendiğim gün kızım olacak dedim ve hiç şüphe duymadım içime doğdu :) bunda da aynı şekilde kız hissediyorum ama bakalım öğrenicez sağlıkla devam edersek inşallah.
ben iki taneden fazla düşünmediğim için aslında erkek olsa da güzel olur hani
ay o günleri de görürüz inşallah şu ilk ayları bi atlatsak.
Bana bulantın varsa demir ilacı yazmayayım daha çok bulantı yapar dedi sen de öyle bir şey var mı canımdemir ilacı yazı doktor fero sanol
sağlıkla gelsinler de aynenBende kızımın olmasını istiyorum tabiki en önemlisi sağlıklı sıhhatli olması. Peki kaçıncı hafta da öğrenebiliriz 12. haftamda doktora gidicem acaba öğrenebilir miyim?
Degerlerin dusuk mu cikti da kan ilaci yazdi cnm ? 3.aydan sonra yazılıyor kan ilaci diye hatirliyorum da.demir ilacı yazı doktor fero sanol
Valla bazi bebekler doguma kadar bile supriz yapabiliyor. Okuyoruz zaman zaman sahit oluyoruz. Demek senin oglus da saklamis :)Eki Görüntüle 2282406
Bu oğlumun usg si kızlar 6+0 ken bence sağa yakın yani bende tutmamış bu teori gerçi 4 boyutlu usg de bakan Dr bile yüzde 90 kız demişti 1 ay snr devlet hastanesinde pipi görünce şok olmuştum
Insallah cok guzel haberlerle geleceksin cnm.İnşallah benimde böyle çıkar canım ya bir hafta fark kafama takılıyor çünkü bi dusuk yaptım önceden ve hep geriydi 8 haftalıkken 6. Haftada kalmış kalbi durmuştu inşallah güzel haberler alırız bende pazartesi gidicem Dr a
Benim kizimda dr 12 haftamda %70 kiz demisti.Bende kızımın olmasını istiyorum tabiki en önemlisi sağlıklı sıhhatli olması. Peki kaçıncı hafta da öğrenebiliriz 12. haftamda doktora gidicem acaba öğrenebilir miyim?
Bana bulantın varsa demir ilacı yazmayayım daha çok bulantı yapar dedi sen de öyle bir şey var mı canım
Degerlerin dusuk mu cikti da kan ilaci yazdi cnm ? 3.aydan sonra yazılıyor kan ilaci diye hatirliyorum da.
Valla bazi bebekler doguma kadar bile supriz yapabiliyor. Okuyoruz zaman zaman sahit oluyoruz. Demek senin oglus da saklamis :)
Insallah cok guzel haberlerle geleceksin cnm.
Benim kizimda dr 12 haftamda %70 kiz demisti.
Anladim.çok düşük değil ama tedbirimizi alalım biz ded doktor. folık asit ve b12 li yazmış.
Anladim.
Iki dr la ilerliyorum.
Biri devlet biri ozel.
Ikiside tahlil sonuclarina gore kan ilaci yazmadi.
Temmuz itibariyle dogumumu yapacak olan asil dr uma gidecegim. (Kızımda onunla ilerlemistik) bakalim o ne dicek :)
işten neden ayrılıyosun canımAaaa o tür şeylerdemi var canım ne güzel keşke gidebilsen benim bu hafta son işten ayrılıcam sıcaklardan gidebilirsem giderim bende aradıklarında ☺
Sağda duruyordu bende 2 bebeğimde oğlan oldu şimdiki tam ortada henüzBendede ramziye göre kız görünüyo gönlümden geçen erkek ama bi erkek hissediyorum bi kız olabilirmi diyorum karışık senin karından ugs de sağdamı duruyo bebiş
Mart başında söylemiştim canım ayrılıcağımı evlenince oturduğum yer iş yerine uzak kaldı 5 sene oldu çalışalı sıkıldım biraz evimin tadını çıkarıyım gezerim falan diye düşündümişten neden ayrılıyosun canım
Sağda duruyordu bende 2 bebeğimde oğlan oldu şimdiki tam ortada henüz
Doğum parası falan alırdın ayrılmayaydın iyimiş ama gidip gelmesi zorsa yapcak bişey yok hayırlısı olsun artık :))Mart başında söylemiştim canım ayrılıcağımı evlenince oturduğum yer iş yerine uzak kaldı 5 sene oldu çalışalı sıkıldım biraz evimin tadını çıkarıyım gezerim falan diye düşündümmayısta bebiş haberi geldi şimdi çok güzel gezerim ben