Gunaydin canimBenden başka hamilelikte troid sorunu çıkan yok muuuuuu? Bu kadar mı ender yaşanan bir şey
bende cumaya randevu aldım 5+6 oluyoruz inşallah duyarız :)Hanımlarr günaydın :) Salı günü doktora gidicem 6 haftalık oluyoruz sizce kalp atışını duyar mıyız
Çok heyecanlı yaa inşallah bir an önce duyarız kalp atışınıbende cumaya randevu aldım 5+6 oluyoruz inşallah duyarız :)
evet ya bende çatlıyorum tabiri caizseÇok heyecanlı yaa inşallah bir an önce duyarız kalp atışını
Bende pazartesi gitmiştim 10 gün içinde yeniden gel dedi salı gitcem nasipse geçmiyor günlereevet ya bende çatlıyorum tabiri caizse
normalde pazartesiden sonra gitmem gerekiyodu ama bi pazarı daha muallakta geçirmek istemedim
Benimde sat 2 mayısHerkese merhaba benimde son adet tarihim 2 Mayıs bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 6 Şubat.Suan devlet Hastanesi'ne gidiyorum ultrason cihazı çok kotu şuan ne görünür bilmiyorum ama bu hafta sadece 3/5 kalp atışı dinletip takip edeceğiz gelişimi dedi ayrıca 6 hafta 5 gün ile uyumlu dedi bu tarihi bebeğin boyutlarına goremi veriyorlar çünkü şuan 7 hafta 5 günlük olmamiz lazim
evet ya geçmiyor vallahi napıcaz biz 9 ayyyda 9 doğururuz heraldeBende pazartesi gitmiştim 10 gün içinde yeniden gel dedi salı gitcem nasipse geçmiyor günlere
Kalp atışını duysak bu sefer cinsiyet merakı başlıcak. Doğuma kadar merak merakevet ya geçmiyor vallahi napıcaz biz 9 ayyyda 9 doğururuz heralde
ay o bende baştan beridir var bütün belirtileri internetten araştırdım hem kız hem erkek çıkıyooo nolcakkkk acaba aşşırı merak ediyorumKalp atışını duysak bu sefer cinsiyet merakı başlıcak. Doğuma kadar merak merak
çok teşekkür ederiz taze anne sende yavrunu sağlıkla büyüt inşallah :)Günaydın hanımlar...
Ben 2019 Şubat annesiyim, 2020 sayfasını görünce duygulandım. Tam bir sene geçmiş üzerinden. Benim tosbağa 4 aylık oldu bile. İnşallah sizler de kucaklarınıza alırsınız yavrularınızı. Aramızda benim gibi ilk bebeği olacak olanlar var ise naçizane emzirmenin üzerine eğilmenizi tavsiye ederim. Benim ilk zamanlar en zorlandığım konu o oldu. Aklınıza takılan şeyler var ise seve seve de cevap veririm. Tekrar hepinize hayırlı olsun inşallah.
Aynen bende öyleyim valla doktora kalbi kaç atıyo dediğimde takıldı bna cinsiyet tahminlerine girme diyeay o bende baştan beridir var bütün belirtileri internetten araştırdım hem kız hem erkek çıkıyooo nolcakkkk acaba aşşırı merak ediyorum
Sizin ilk bebeğimiz miay o bende baştan beridir var bütün belirtileri internetten araştırdım hem kız hem erkek çıkıyooo nolcakkkk acaba aşşırı merak ediyorum
görmemişim canım, tam 6+5 te vajinal muayeneyle duydum kalp atışını. ama sabredebilirsen bir hafta daha bekle derim
Canim kese gorunmustu zaten ama bebegi gorememistik. Cuma sabahi gidecegim bekliyorum canim. Gittigimde yazarim durumuCanım son durum ne kese gözüktü mü
bende tedirgin olmuştum ama bu çok normal bir şeymiş. önce kese oluşup sonra bebek oluşması yani. biliyorum beklemek çok zor ama en azından 3-4 gün daha bekle dayanabilirsen. korkma strese sokma kendini öyle bişey değildir allahın izniyleSuan bile zor dayanıyorum çok korkuyorum boş gebelik olma ıhtımalı olabılırmı diye