2020 Şubat Anneleri

Benden başka hamilelikte troid sorunu çıkan yok muuuuuu? Bu kadar mı ender yaşanan bir şey
Gunaydin canim
Benimde troidlerim yavas calisiyor
Hamileligimi ogrendigimde tatilden gelmistik ve ilacimi kullanmiyodum bile
Hemen basladim
Doktor troidlerim yuksek hamile kalirsam dusuk ihtimali oldugunu soylemisti cok sukur su an bisey yok insallahta olmaz
Sende icini ferah tut rabbim korumustur onu
Ben hamileligimi bilmeden kamp yaptik cadirlarda yattim birgun ful motorla gezdik kac kere indim bindim hatirlamiyorum arti bide motordan dustum ama bebegim benimle cok sukur ki bana tup bebek oneriyodu doktorlar yeterki rabbim ol desin kendini uzme sakin oda etkileniyo biliyosunn

Benimde sat 2 mayıs 2 hafta sonra gel el ayaklarına bakalım dedi

Günaydın hanımlar...
Ben 2019 Şubat annesiyim, 2020 sayfasını görünce duygulandım. Tam bir sene geçmiş üzerinden. Benim tosbağa 4 aylık oldu bile. İnşallah sizler de kucaklarınıza alırsınız yavrularınızı. Aramızda benim gibi ilk bebeği olacak olanlar var ise naçizane emzirmenin üzerine eğilmenizi tavsiye ederim. Benim ilk zamanlar en zorlandığım konu o oldu. Aklınıza takılan şeyler var ise seve seve de cevap veririm. Tekrar hepinize hayırlı olsun inşallah.

çok teşekkür ederiz taze anne sende yavrunu sağlıkla büyüt inşallah :)
benim kardeşimde 2019 şubat annesi :)
az çok biliyorum zorlanabileceğim şeyleri
ablam ve kardeşim 2 ay arayla doğum yaptılar
bazı şeyleri atlıyoruz gerçekten herşeyi araştırmamız lazım aslında

Bugün tahliller için devlet hastanesine gittim veee sonuç tamda tahmin ettiğim gibi doktor dışarıdan tahlil kabul etmiyomuş istanbuldaki devlet hastanesinden ne bekliyosam bende çok sinirlerim bozulduu resmen

ya şu testlere aklım takıldı herkes yaptırıyo da bana niye hiç bi doktor vermedi acaba

benim bi dahaki randevum 8 temmuzda ay daha çok var
ben cinsiyetini hiç merak etmiyorum bi tane kızım oldu ya ikincisi hiç farketmez

kizlar rahim icinde baski ve agri hisseden var mi ya beniim bugun baya agri var rahmimde insan korkmuyor degil

görmemişim canım, tam 6+5 te vajinal muayeneyle duydum kalp atışını. ama sabredebilirsen bir hafta daha bekle derim

Suan bile zor dayanıyorum çok korkuyorum boş gebelik olma ıhtımalı olabılırmı diye

Suan bile zor dayanıyorum çok korkuyorum boş gebelik olma ıhtımalı olabılırmı diye
bende tedirgin olmuştum ama bu çok normal bir şeymiş. önce kese oluşup sonra bebek oluşması yani. biliyorum beklemek çok zor ama en azından 3-4 gün daha bekle dayanabilirsen. korkma strese sokma kendini öyle bişey değildir allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…