- 29 Mayıs 2019
- 65
- 56
- 28
A a bak sen su doktora ya , artik hangi doktora guvenebilecegimi bilemedim , hamile olan birisini boyle sıkıntıya sokmak stres yapmak ne kadar dogru ola bilir ki?Canım çok erken bakmışlar ben şu an tam 5 hafta 5 günlüğüm hala doktorum kese için bakmadı daha küçüktür dedi haftaya bakarız dedi senın ki erken bakıp boyle demesi çok yanlış olmuş kesen zatwn küçüktür korkma sakın Rabbine sığın dua et hiç bir sorun olmaz daha cok cok minik
Aaaa çok iyi aynı tarihlerdeyiz demekki çok isterim haberleşmeyi sizin ultrasonda vs birşey gorundumu bana hicbirsey göstermiyor kese iyi kanama yok vs dedi geçti 3 hafta sonra gel dedi iki dk sürmüyor muayene şimdi doktor arayışı içindeyim birdahaki muayenede ona gideyim diyorum kalp sesi 3 kere attı tamam dedi hatta kan tahlilleri için birşey demedi ben hatirlattim bu hafta tahlillerim yapilmaliymis dedim onu aile hekimliğinde yaptırın daha detaylı oluyor dedi hiç gebe takibi yapmak istemiyor bunu anladım oyuzden ilgilenmiyorBenimde sat 2 mayıs2 hafta sonra gel el ayaklarına bakalım dedi
bende cuma gittiğimde sorucam denicem şansımıAynen bende öyleyim valla doktora kalbi kaç atıyo dediğimde takıldı bna cinsiyet tahminlerine girme diye
ilk evet çok şükürSizin ilk bebeğimiz mi
Canım ilgilenmiyorsa içinin rahat edeceği seni dinleyecek bir doktor bul bu önemli çünkü.kalp sesine gelince fazla dinlemek bebeğe zararlı diye okumuştum o yüzden atıyorsa tamam diyorlar. Ultrason için kağıt vermiyor mu devlete mi gidiyorsun oradaki makineler çıktı vermiyor bazenAaaa çok iyi aynı tarihlerdeyiz demekki çok isterim haberleşmeyi sizin ultrasonda vs birşey gorundumu bana hicbirsey göstermiyor kese iyi kanama yok vs dedi geçti 3 hafta sonra gel dedi iki dk sürmüyor muayene şimdi doktor arayışı içindeyim birdahaki muayenede ona gideyim diyorum kalp sesi 3 kere attı tamam dedi hatta kan tahlilleri için birşey demedi ben hatirlattim bu hafta tahlillerim yapilmaliymis dedim onu aile hekimliğinde yaptırın daha detaylı oluyor dedi hiç gebe takibi yapmak istemiyor bunu anladım oyuzden ilgilenmiyor
Sanki eline yapışacak tık tık işaretleyecekler altı üstüBugün tahliller için devlet hastanesine gittim veee sonuç tamda tahmin ettiğim gibi doktor dışarıdan tahlil kabul etmiyomuş istanbuldaki devlet hastanesinden ne bekliyosam bende çok sinirlerim bozulduu resmen
kızz candır ya sırtın yere gelmezya şu testlere aklım takıldı herkes yaptırıyo da bana niye hiç bi doktor vermedi acaba
benim bi dahaki randevum 8 temmuzda ay daha çok var
ben cinsiyetini hiç merak etmiyorum bi tane kızım oldu ya ikincisi hiç farketmez
Duyarsın ama duymazsanız da üzülme erken çünkü dahaHanımlarr günaydın :) Salı günü doktora gidicem 6 haftalık oluyoruz sizce kalp atışını duyar mıyız
İlk bebeğim de 7. Haftada duymuştuk kalp atışınıDuyarsın ama duymazsanız da üzülme erken çünkü daha
Ben de cinsiyeti çok merak ediyorum ramzi teorisine göre kız diyorlar ama ben erkek hissediyorum hep
Ara sor bence canım ben oturduğum yerdeki devlet hastanesini aradım randevu alamaıyorum dedim 8:30 gelin yardımcı olurlar doktor sekreteri girişlerini yapar dedi hatta semt semt değişiyo bence sağlık ocağıda 4 tane testi yapmıyomuş sordumbende cuma gittiğimde sorucam denicem şansımı
Amin inşallah benim iki oğlum var sıradaki merak konusubende çook merak ediyorum kızımmı oğlummu olacak acaba :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almyı nasip etsin
Aynen aynen o değil gitsek muane olsak sanki ilgileniyolarmış gibiSanki eline yapışacak tık tık işaretleyecekler altı üstü
kalp atış hızını sorucam canım benAra sor bence canım ben oturduğum yerdeki devlet hastanesini aradım randevu alamaıyorum dedim 8:30 gelin yardımcı olurlar doktor sekreteri girişlerini yapar dedi hatta semt semt değişiyo bence sağlık ocağıda 4 tane testi yapmıyomuş sordum
teoriye baktım hiç bişey anlamadım nasıl anladın :)))Ben de cinsiyeti çok merak ediyorum ramzi teorisine göre kız diyorlar ama ben erkek hissediyorum hep
benim de bir hafta geridendi canim 7+5 diye gittigimde 8+4 oldugunu öğrendim. yakalamış haftasini. hoş yakalamasa da onemli degil o kadar. ama bence haftasindadir su an kesin duyarsinizGünaydın kızlar nasılsınız. Bende en son geçen hafta perşembe gtmiştik kalp atışını görmüştük ama duymamıştık 8. haftalarda duyarız demişti frekansın zararı olmasın çok küçük diye. Benm bebişte 4-5 gün geriden geliyor haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum. Ozmana kadar inş büyür bebişim
Bendede ramziye göre kız görünüyo gönlümden geçen erkek ama bi erkek hissediyorum bi kız olabilirmi diyorum karışık senin karından ugs de sağdamı duruyo bebişBen de cinsiyeti çok merak ediyorum ramzi teorisine göre kız diyorlar ama ben erkek hissediyorum hep