2020 Şubat Anneleri

A a bak sen su doktora ya , artik hangi doktora guvenebilecegimi bilemedim , hamile olan birisini boyle sıkıntıya sokmak stres yapmak ne kadar dogru ola bilir ki? cok tesekkur ederim canım cevapladigin icin ❤

Benimde sat 2 mayıs 2 hafta sonra gel el ayaklarına bakalım dedi
Aaaa çok iyi aynı tarihlerdeyiz demekki çok isterim haberleşmeyi sizin ultrasonda vs birşey gorundumu bana hicbirsey göstermiyor kese iyi kanama yok vs dedi geçti 3 hafta sonra gel dedi iki dk sürmüyor muayene şimdi doktor arayışı içindeyim birdahaki muayenede ona gideyim diyorum kalp sesi 3 kere attı tamam dedi hatta kan tahlilleri için birşey demedi ben hatirlattim bu hafta tahlillerim yapilmaliymis dedim onu aile hekimliğinde yaptırın daha detaylı oluyor dedi hiç gebe takibi yapmak istemiyor bunu anladım oyuzden ilgilenmiyor

Canım ilgilenmiyorsa içinin rahat edeceği seni dinleyecek bir doktor bul bu önemli çünkü.kalp sesine gelince fazla dinlemek bebeğe zararlı diye okumuştum o yüzden atıyorsa tamam diyorlar. Ultrason için kağıt vermiyor mu devlete mi gidiyorsun oradaki makineler çıktı vermiyor bazen

Bugün tahliller için devlet hastanesine gittim veee sonuç tamda tahmin ettiğim gibi doktor dışarıdan tahlil kabul etmiyomuş istanbuldaki devlet hastanesinden ne bekliyosam bende çok sinirlerim bozulduu resmen
Sanki eline yapışacak tık tık işaretleyecekler altı üstü

kızz candır ya sırtın yere gelmez

Günaydın kızlar nasılsınız. Bende en son geçen hafta perşembe gtmiştik kalp atışını görmüştük ama duymamıştık 8. haftalarda duyarız demişti frekansın zararı olmasın çok küçük diye. Benm bebişte 4-5 gün geriden geliyor haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum. Ozmana kadar inş büyür bebişim

bende cuma gittiğimde sorucam denicem şansımı
Ara sor bence canım ben oturduğum yerdeki devlet hastanesini aradım randevu alamaıyorum dedim 8:30 gelin yardımcı olurlar doktor sekreteri girişlerini yapar dedi hatta semt semt değişiyo bence sağlık ocağıda 4 tane testi yapmıyomuş sordum

kalp atış hızını sorucam canım ben

Arkadaslar 5+1 im bugun.yeni geldim hastaneden.son adet tarihimle kesenin gelisimi uyumlumus.kalp atisi duyarim bi ihtimal diye gittim tabikide henuz erkenmis duyulmadi.sadece kesenin icindeki embriyo cok hafif gozuktu.haftaya cuma gel kalp atisi icin dedi.dicegim o ki benim gibi sabirsiz davranip erken gitmeyin arkadaslar.biliyorum gunler gecmiyo ama beklicez

benim de bir hafta geridendi canim 7+5 diye gittigimde 8+4 oldugunu öğrendim. yakalamış haftasini. hoş yakalamasa da onemli degil o kadar. ama bence haftasindadir su an kesin duyarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…