- 18 Ekim 2018
- 108
- 52
- 29
Canım son durum ne kese gözüktü müKizlar merhaba. Sata gore 6+5 haftalik hamileyim. Bugun doktora gittim kese vardi ama bebek gorunmedi. Benimle ayni durumda olan var mi. Normal zamanda olsa gorunmesi gerekirdi hibi bisey dedi doktor. Gec dollenmedir insaallah diye dua ediyorum bos gebelik olmasindan korkuyorum. Adet bir hafta gecince degerim 269 du 3 gun sonra 1024 olmustu. Sanki burda okuduklarimda bu gunlerde bebegi gormus olmam mi gerekiyordu acaba diye panik yaptim.biraz
Benim de hep düşüyorBir halsizlik var hep sanırım tansiyonum düşüyor. Devamlı ayran içmekten fenalık geldi. Tansiyon aletimde yok ölçemiyorum ama fenalık hissi geliyor.
görmemişim canım, tam 6+5 te vajinal muayeneyle duydum kalp atışını. ama sabredebilirsen bir hafta daha bekle derimkımse bana cevap yazmamış
töbe töbeKizlar sze iki gün içinde başıma gelenler i anlatsam inanamazsiniz dün karşımda bi adam çatıdan dustu bugün ise agacdan yilan indirmeye çalıştık neler oluyor böyle
bir tansiyon aleti al bence canım, her evde zaten bulunması lazım. bende inanılmaz halsiz oluyorum ve ölçüyorum arada sürekli düşük çıkıyor.Bir halsizlik var hep sanırım tansiyonum düşüyor. Devamlı ayran içmekten fenalık geldi. Tansiyon aletimde yok ölçemiyorum ama fenalık hissi geliyor.
Herkese merhabalar kızlar. Hamile kaldığımı ögrendigimden beri takip ediyorum yazışmaları. Bana da bugüne nasipmiş yazmak. Ilk hamileliğim sat 3 mayıs. Plansız gebelik benimki yeni evliyim zatenYine de çok mutluyuz eşim ve ben. Dün kontrolüm vardı. 7+5 cıktı. Herşey normal görünüyor kanama da görünmüyor ultrasonda dedi. Kalp atışı herşeyi haftasına uygundu. Yarın tahlil sonuçlarıyla daha net konuşurum dedi. Bugün gittim ve çok küçük bi düşük ihtimalin var ve nolur nolmaz diye ilaç vericem dedi ve progestan yazdı. B12 im her zamanki gibi çok düşük çıktı ve iğne verdi. Folik asitim birazcık yüksek çıktı onu kesti. Başka vitaminler verdi. Troitin hızlı çalışıyor dahiliyeye gitmen lazım dedi. Ve idrar yollari enfeksiyonu çıktı. Allah beterinden korusun ama yok yok yani. Bu da moralimi bozdu. Troit, enfeksiyon gibi sorunlar yaşayan var mı acaba? Bide düşük kelimesini ihtimali düşük olarak duymak bile çok canımı sıktı. Buraya yazıp sizlerle paylaşmak istedim. Belki aynı şeyleri sizlerden de yaşayanlar vardır ve beni rahatlatır
Idrar yollari enfeksyonu yüzünden sürekli su içiyorum ona rağmen geçmemiş. Gebelikte çok sık karşılaşılıyor dese de doktor ben yine de herhangi bi problem olsun istemiyorumöncelikle hayırlı olsun canım ve hoşgeldin ☺
progestan bende kullanıyorum, kendine dikkat et ve dua et eğer bebeğin sağlıklıysa zaten birşey olmaz hiç korkup kendini strese sokma.
diğer sorunları hiç yaşamadım bilemiyorum ama hamilelikte de her sorunun bi çaresi bi ilacı var. sen doktorunun dediğini yap kendine dikkat et gerisi gelir zaten. troid sorunu olup da sağlıklı doğum yapan iki arkadaşım var benim hiç canını sıkma
Amin canım hepimizin inşallahMaşallah kızlar Allah kolay bir hamilelik gecirip kucagınıza saglıklı evlatlar almanızı nasip etsin. Allah'ın mucizesi...
Midemi benim sen bulanmıyor cok yiyorum iyi mi kötü mü bilemedim4 yıldır defalarca aşılama ve başarısız 3 tüp bebek denemesinden sonra hiç beklenmedik bir anda doğal yolla bebiş oldu. çok şaşkınız.
6+0 da doktor alttan muayene etti ve bebişin kalp atımını gördük çok şükür. şubat ortası gibi doğum görünüyor.
ama nedense gebeliğe dair hiçbir belirti yok bende. midem hiç bulanmıyor. sadece biraz halsizlik. böyle olunca da acaba bir şeyler ters mi gidiyor diye korkuyorum.
Sık karşılaşılan bir durum aslında ama neyseki tedavisi var canım üzülmeBenden başka hamilelikte troid sorunu çıkan yok muuuuuu? Bu kadar mı ender yaşanan bir şey
Evet ben de unutmuşum ne zaman istendiğini bi de rubella var onu yaptırdım mi hiç hatırlamıyorumŞu cmw, toxoplazma testleri ne zaman yapılıyordu acaba? İlk gebeliğimde yaptırmıştım ama hiç hatırlamıyorum
Ben alsancakta ahmet gülere gidiyorum özel muayenehanesi var doğumu çınarlıda yaptırıyor. Daha çok yeni olduğu için fiyat konuşmadık ama doktor inanılmaz iyi hasta sayısı çok fazlaçok teşekkürler. bu arada izmirliler hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz? tavsiyeniz var mı?
irenbeye sordum 400 tl muayene ücreti, doğumda da 3750 doktora, 2750 hastaneye ücret istiyorlarmış. biraz tuzlu geldi açıkçası.
Benim 6 haftalık yapıldı canımŞu cmw, toxoplazma testleri ne zaman yapılıyordu acaba? İlk gebeliğimde yaptırmıştım ama hiç hatırlamıyorum
Yine yapılması gerekiyor testlerinEvet ben de unutmuşum ne zaman istendiğini bi de rubella var onu yaptırdım mi hiç hatırlamıyorumdoktor da demedi birşey ..acaba ilk gebelik te yaptırdığım için mi istemedi ..hangi haftalarda yapılıyordu bilen varsa bilgilendirir misiniz
Aynen benimki debir tansiyon aleti al bence canım, her evde zaten bulunması lazım. bende inanılmaz halsiz oluyorum ve ölçüyorum arada sürekli düşük çıkıyor.
Teşekkür ederim canımYine yapılması gerekiyor testlerin
Rica ederim canım ben 10 ay önce Doğum yaptım yine istediler tahlilleri ve nitekim biri sıkıntılı çıktı şükür atlattımTeşekkür ederim canımbir sonraki randevumda doktor ister herhalde..