2020 Şubat Anneleri

Canım son durum ne kese gözüktü mü

Kizlar sze iki gün içinde başıma gelenler i anlatsam inanamazsiniz dün karşımda bi adam çatıdan dustu bugün ise agacdan yilan indirmeye çalıştık neler oluyor böyle

Bir halsizlik var hep sanırım tansiyonum düşüyor. Devamlı ayran içmekten fenalık geldi. Tansiyon aletimde yok ölçemiyorum ama fenalık hissi geliyor.
Benim de hep düşüyor
Ben tansiyon aleti ile ateş ölçer aldım
Bence lazım düşüp yükseldiğini bilmemiz lazım ki ona göre tedbir alalım

Herkese merhabalar kızlar. Hamile kaldığımı ögrendigimden beri takip ediyorum yazışmaları. Bana da bugüne nasipmiş yazmak. Ilk hamileliğim sat 3 mayıs. Plansız gebelik benimki yeni evliyim zaten Yine de çok mutluyuz eşim ve ben. Dün kontrolüm vardı. 7+5 cıktı. Herşey normal görünüyor kanama da görünmüyor ultrasonda dedi. Kalp atışı herşeyi haftasına uygundu. Yarın tahlil sonuçlarıyla daha net konuşurum dedi. Bugün gittim ve çok küçük bi düşük ihtimalin var ve nolur nolmaz diye ilaç vericem dedi ve progestan yazdı. B12 im her zamanki gibi çok düşük çıktı ve iğne verdi. Folik asitim birazcık yüksek çıktı onu kesti. Başka vitaminler verdi. Troitin hızlı çalışıyor dahiliyeye gitmen lazım dedi. Ve idrar yollari enfeksiyonu çıktı. Allah beterinden korusun ama yok yok yani. Bu da moralimi bozdu. Troit, enfeksiyon gibi sorunlar yaşayan var mı acaba? Bide düşük kelimesini ihtimali düşük olarak duymak bile çok canımı sıktı. Buraya yazıp sizlerle paylaşmak istedim. Belki aynı şeyleri sizlerden de yaşayanlar vardır ve beni rahatlatır

Bir halsizlik var hep sanırım tansiyonum düşüyor. Devamlı ayran içmekten fenalık geldi. Tansiyon aletimde yok ölçemiyorum ama fenalık hissi geliyor.
bir tansiyon aleti al bence canım, her evde zaten bulunması lazım. bende inanılmaz halsiz oluyorum ve ölçüyorum arada sürekli düşük çıkıyor.

öncelikle hayırlı olsun canım ve hoşgeldin
progestan bende kullanıyorum, kendine dikkat et ve dua et eğer bebeğin sağlıklıysa zaten birşey olmaz hiç korkup kendini strese sokma.
diğer sorunları hiç yaşamadım bilemiyorum ama hamilelikte de her sorunun bi çaresi bi ilacı var. sen doktorunun dediğini yap kendine dikkat et gerisi gelir zaten. troid sorunu olup da sağlıklı doğum yapan iki arkadaşım var benim hiç canını sıkma

Idrar yollari enfeksyonu yüzünden sürekli su içiyorum ona rağmen geçmemiş. Gebelikte çok sık karşılaşılıyor dese de doktor ben yine de herhangi bi problem olsun istemiyorum Troit gibi bir sıkıntım da yoktu. Ona şok oldum. Ve ne gibi etkileri olur bilmiyorum Dün ultrasonda görünce çok heyecanlanmıştım. Resmen kesenin içinde bariz bi şekilde belliydi kalp atışı falan kuş gibiydi. Sağlıklı demişti gayet. Bugünse küçük bi ihtimal düşük olabilir dedi korktum. Böyle hissedeceğim aklımın ucundan geçmezdi çok enteresan

Midemi benim sen bulanmıyor cok yiyorum iyi mi kötü mü bilemedim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım ama böyle dedim dedim dün gece kustum fena şekilde sadece o başka halsizlik bende de çöm var bir de çalışıyorum cok zor

Şu cmw, toxoplazma testleri ne zaman yapılıyordu acaba? İlk gebeliğimde yaptırmıştım ama hiç hatırlamıyorum
Evet ben de unutmuşum ne zaman istendiğini bi de rubella var onu yaptırdım mi hiç hatırlamıyorum doktor da demedi birşey ..acaba ilk gebelik te yaptırdığım için mi istemedi ..hangi haftalarda yapılıyordu bilen varsa bilgilendirir misiniz

Ben alsancakta ahmet gülere gidiyorum özel muayenehanesi var doğumu çınarlıda yaptırıyor. Daha çok yeni olduğu için fiyat konuşmadık ama doktor inanılmaz iyi hasta sayısı çok fazla

Yine yapılması gerekiyor testlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…