2020 Şubat Anneleri

yok ya işin şakası tabiiki kızlar. kızım 4 yaşını 3 ay geçti, hep çok nazlı ve mızmız bi kız oldu. balık burcu çocukları biraz öyle olurmuş. hiç yaramaz haylaz değildir çok akıllı ama çok kırılgan ve mızmız bi çocuk 😊
Sen bide kovayı gör benim kız da kova ve tam bir milli felaket bilmiş her laf var 😊😂😂

Sık karşılaşılan bir durum aslında ama neyseki tedavisi var canım üzülme
Okuduğum şeyler biraz içimi karartti ve moralimi bozdu. Troid yavaslığında bebegin uzerindeki etkileri gerçekten içimi karartti baktığımdan beri ağlıyorum ya tedavi için geciktiysek diye. Yarın tam 2 aylık olcak. Ve 2.ayda troid tedavisi için geçmiş gibi geliyor. Şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum. 😓

Okuduğum şeyler biraz içimi karartti ve moralimi bozdu. Troid yavaslığında bebegin uzerindeki etkileri gerçekten içimi karartti baktığımdan beri ağlıyorum ya tedavi için geciktiysek diye. Yarın tam 2 aylık olcak. Ve 2.ayda troid tedavisi için geçmiş gibi geliyor. Şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum. 😓
Kalbini ferah tut şimdiden başlama ağlamaya ne testler bilmem neler olacak kimi kötü çıkacak kimi iyi . 9 ay bilinmezlik içinde yaşayacaksın buna hazırla kendini Allah dermansız dert vermesin doktorunla hep iletişimde ol tedavilerine uy tevekkül et başka da yapılacak birşey yok zaten

Ben alsancakta ahmet gülere gidiyorum özel muayenehanesi var doğumu çınarlıda yaptırıyor. Daha çok yeni olduğu için fiyat konuşmadık ama doktor inanılmaz iyi hasta sayısı çok fazla
Normalde ben de memleketim izmirde doğum yapmak istiyorum. Ama eşim sıcak bakmıyor. Annemlerin yanında daha edeceğimi düşünmüştüm halbuki. Orada olsaydım gideceğim kişi Çiğdem Karas olacaktı. Kuzenlerimi hep çiğdem hanım dogurttu ve çok memnunlardı. Şuan hangi hastahanede kendisi bilmiyorum ama tavsiye ederim.

Kalbini ferah tut şimdiden başlama ağlamaya ne testler bilmem neler olacak kimi kötü çıkacak kimi iyi . 9 ay bilinmezlik içinde yaşayacaksın buna hazırla kendini Allah dermansız dert vermesin doktorunla hep iletişimde ol tedavilerine uy tevekkül et başka da yapılacak birşey yok zaten
Çok zormuş. Allah başka dert vermesin. Doğru söylüyorsun. Üstüme düşeni yaptıktan sonra gerisini Allaha bırakmak en doğrusu..

Herkese merhaba benimde son adet tarihim 2 Mayıs bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 6 Şubat.Suan devlet Hastanesi'ne gidiyorum ultrason cihazı çok kotu şuan ne görünür bilmiyorum ama bu hafta sadece 3/5 kalp atışı dinletip takip edeceğiz gelişimi dedi ayrıca 6 hafta 5 gün ile uyumlu dedi bu tarihi bebeğin boyutlarına goremi veriyorlar çünkü şuan 7 hafta 5 günlük olmamiz lazim

Herkese merhaba benimde son adet tarihim 2 Mayıs bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 6 Şubat.Suan devlet Hastanesi'ne gidiyorum ultrason cihazı çok kotu şuan ne görünür bilmiyorum ama bu hafta sadece 3/5 kalp atışı dinletip takip edeceğiz gelişimi dedi ayrıca 6 hafta 5 gün ile uyumlu dedi bu tarihi bebeğin boyutlarına goremi veriyorlar çünkü şuan 7 hafta 5 günlük olmamiz lazim
7. Haftaya kadar kese boyutuna göre 7 den sonra baş popo uzunluğuna göre belirleniyor crl denilen şey

Yine yapılması gerekiyor testlerin
ilk hamileliğimde de şimdi de bu testler istenmedi benden sanırım zorunlu değiller, yani her doktor yapmıyor bu testleri 🤷‍♀️

Aynen benimki de
Nabız da 60 küsmelerde hep
Dr günde bir tane maden suyu iç ve tuzu artır beslenmende dedi
evet ama tuz da zararlı :KK43:
zaten ben tatlı bişey asla yiyemiyorum. sodaya biraz limon sıkıp içiyorum demekki limon sıkmasam iyi olacak.
bence hem halsizlik hem sıcaklar da etkiliyor.

Sen bide kovayı gör benim kız da kova ve tam bir milli felaket bilmiş her laf var 😊😂😂
hahahaha 😂😂 ya bu yeni nesiller folik asit bebeleri, akılları bizi aşar yemin ediyorum.

Canım bak ben 6 yıldır tiroid ilacı kullanıyorum bir kızım var 4.5 yaşında ona hamileyken bende bilmediğim için çok endişelenmiştim sana tavsiyem Dr Kağan Kocatepe’nin kanalına abone ol oradan tsh veya tiroid diye arat ne dediyse dinle. O kadar rahat ve güven verici ki bu gebeliğimde de ondan faydalanıyorum

Evet ben de unutmuşum ne zaman istendiğini bi de rubella var onu yaptırdım mi hiç hatırlamıyorum 🙄 doktor da demedi birşey ..acaba ilk gebelik te yaptırdığım için mi istemedi ..hangi haftalarda yapılıyordu bilen varsa bilgilendirir misiniz
Canım ben geçen hafta ilk kontrole gittiğimde dr hiç bana sormadan hepsini istedi,hatta idrar kültürü de yaptırdı bu ikinci gebeliğim. Toxoplazma vs her gebelikte tekrarlanır

X