- 29 Mayıs 2019
- 65
- 56
- 28
Normalde sadece folik asit 3 aylık olana kadar yeterli ,ama kimi Dr elevit decavit bunları erken vermiş . Ben ise corasprin oksapar iğne ve folik asit kullanıyorum kanunda pıhtılaşma olduğu için bi e sağlık ocağında devit verecekler ona baslicamFolikasit harici ilaç kullanıyor musunuz kızlar
Hayırlısı olsun canım benimde öyle bir hafta geri çıktı pazartesi gidicem ben de umarım sağlıklı şekilde ilerler gebeliklerimizKızlar ben bu gun ultrasona gorundum sat tarihime gore 7 h 2 gunluk mus , ama olculere gore tam 5 haftalık dedi bana. Kese olcusunu 11~12 mm yazmis bide sarı cisim diye bisey de var o da 3.1 mm sizde de boylü bisey varmi normalmi 5 haftaya gore?
Cok sukur bu doktor hersegin normal oldugunu soyledi gelen hafta kalp atisi bile duya bilirmisiz, gerileme normal dedi geç dollenme ola bilir problem yok yani , insaAllah hic bi problem olusmaz ❤
Oksapar mı canım çok yakıyor iğne benim ki sizin de çok acıyor mu2 defa kimyasal gebelik olduğu için kan sulandırıcı iğne ile duphaston diye bir ilaç kullanıyorum
Evdeyim canim asla calisacak bir halim yok iyikide calismiyorum hep yatiyorum cunku kustuum icin hic halim dermanim yok ayaga kalksam bacaklarim titriyor 1 aydir yata yataÇok ağır seyrediyormuş durumun
Çalışmıyorsundur inşallah
Ya korkutmayin beni balık burcu bebesi nasıl oluyor ki?
Öle deme bak benim kız kova bu balık olacak heralde bakalım ne bekliyor bizi
Amin insaAllah canımHayırlısı olsun canım benimde öyle bir hafta geri çıktı pazartesi gidicem ben de umarım sağlıklı şekilde ilerler gebeliklerimiz
evet oksapar.Oksapar mı canım çok yakıyor iğne benim ki sizin de çok acıyor mu
Bak ne güzel şeyler duymuşsun. Çok sevindim. Rabbim hepimize her zaman yavrularımuzla ilgili güzel şeyler duymayı nasıp etsin. Evlatlarımızla imtihan etmesin.Kızlar ben bu gun ultrasona gorundum sat tarihime gore 7 h 2 gunluk mus , ama olculere gore tam 5 haftalık dedi bana. Kese olcusunu 11~12 mm yazmis bide sarı cisim diye bisey de var o da 3.1 mm sizde de boylü bisey varmi normalmi 5 haftaya gore?
Cok sukur bu doktor hersegin normal oldugunu soyledi gelen hafta kalp atisi bile duya bilirmisiz, gerileme normal dedi geç dollenme ola bilir problem yok yani , insaAllah hic bi problem olusmaz ❤
Bulantı bilekliği mi alsan acaba canım. Devamlı kusunca halsiz kalıyosundur. Bir arastırsan iyi gelenler yorum yazmıştır belki.Hergun her saat biktim artık
İste bu galiba 1.20 sm
Benim de büyüdü sanki kızım soruyor anne bu kardeşim mi yoksa çok mu yedin diyeGünaydınn
8 haftalık ama karnım kocaman. sizler nasıl
Bilmiyorum ki care olurmu inan cok yoruldum boğazlarim kasıklarm aciyor artik kusmakdan zorla bagirtiyor beniBulantı bilekliği mi alsan acaba canım. Devamlı kusunca halsiz kalıyosundur. Bir arastırsan iyi gelenler yorum yazmıştır belki.
Kızlar ben bu gun ultrasona gorundum sat tarihime gore 7 h 2 gunluk mus , ama olculere gore tam 5 haftalık dedi bana. Kese olcusunu 11~12 mm yazmis bide sarı cisim diye bisey de var o da 3.1 mm sizde de boylü bisey varmi normalmi 5 haftaya gore?
Ben ilk doğumum da egepol e gittim o yıllarda hastane yeni ve sakin di çok memnun kalmıştımçok teşekkürler. bu arada izmirliler hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz? tavsiyeniz var mı?
irenbeye sordum 400 tl muayene ücreti, doğumda da 3750 doktora, 2750 hastaneye ücret istiyorlarmış. biraz tuzlu geldi açıkçası.
Çok Zor ya , Dr una danıştın mıBilmiyorum ki care olurmu inan cok yoruldum boğazlarim kasıklarm aciyor artik kusmakdan zorla bagirtiyor beni