Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilaci degistirdi o biraz hafifletir gibi oluyor 1 saat sonra hersey basa sario sabah aksam yarim atiom kanser ilaclarindan verdi diğerleri fayda etmedi metpamit dramamine foss yaniÇok Zor ya , Dr una danıştın mı
Vala canim catlayacaksa her turlu catlar ben badem yagi ve degisik bir krem kullandm biraz pahaliydi ama pek fayda etmedi catladi bunda kullanmayi dusunmuyom sadece kasinirsa surerimÇatlak için neler sürelim kısmına geçelim mi yoksa daha erken mi
Lierac phytolastil üstüne tanımam önceki 2 bebekte kullandım sadece alt kısımda var birqz çatlağım gerisi hiç bozulmasıÇatlak için neler sürelim kısmına geçelim mi yoksa daha erken mi
Biz dün gidip duyamadık alttan bakmadı ama oynuyordu hafif hafifYarın 5+6 oluyoruz Kızlar sizce kalp atışını duyabilir miyiz daha erken mi ? Çatlaklar için Hindistan cevizi yağını duymuştum kullanan oldu mu acaba hiç önceli gebeliklerinde
Belirtilerin basladimi tatlimYarın 5+6 oluyoruz Kızlar sizce kalp atışını duyabilir miyiz daha erken mi ? Çatlaklar için Hindistan cevizi yağını duymuştum kullanan oldu mu acaba hiç önceli gebeliklerinde
Bende tüp bebek tadavisi ile hamile kaldım4 yıldır defalarca aşılama ve başarısız 3 tüp bebek denemesinden sonra hiç beklenmedik bir anda doğal yolla bebiş oldu. çok şaşkınız.
6+0 da doktor alttan muayene etti ve bebişin kalp atımını gördük çok şükür. şubat ortası gibi doğum görünüyor.
ama nedense gebeliğe dair hiçbir belirti yok bende. midem hiç bulanmıyor. sadece biraz halsizlik. böyle olunca da acaba bir şeyler ters mi gidiyor diye korkuyorum.
Ben de yaklaşik 5 yıl bekledim 2 aşilamam var bizrme de süpriz oldi hayırlısı oksun ibsalkah sağlıkla gelsin kuzular4 yıldır defalarca aşılama ve başarısız 3 tüp bebek denemesinden sonra hiç beklenmedik bir anda doğal yolla bebiş oldu. çok şaşkınız.
6+0 da doktor alttan muayene etti ve bebişin kalp atımını gördük çok şükür. şubat ortası gibi doğum görünüyor.
ama nedense gebeliğe dair hiçbir belirti yok bende. midem hiç bulanmıyor. sadece biraz halsizlik. böyle olunca da acaba bir şeyler ters mi gidiyor diye korkuyorum.
Bende tüp bebek tadavisi ile hamile kaldım
Bende sizin gibiyim halsizlik dışında hiç bir belirtim yok ve bende korkuyorum
Maşallah kızlar Allah kolay bir hamilelik gecirip kucagınıza saglıklı evlatlar almanızı nasip etsin. Allah'ın mucizesi...Ben de yaklaşik 5 yıl bekledim 2 aşilamam var bizrme de süpriz oldi hayırlısı oksun ibsalkah sağlıkla gelsin kuzular
kızlar kalp atışını ne zaman duydunuz doktor bana 2 hafta sonra gel dedi 6+4 oluyor o zaman nasıl beklicem çok sabırsızım
Gittiğinde duyarsin canim ben 5+6 da duydum cok derinden geliyor dedi bir sonraki randevuyu da 5 hafta sonrasina aldm o zamana 12 haftalik olacagiz insallah net duyarimkımse bana cevap yazmamış
Canım ben yazdım 7 hafta dolunca gidecegim ben net olur diye. 6 hafta gecince duyan varkımse bana cevap yazmamış
Gittiğinde duyarsin canim ben 5+6 da duydum cok derinden geliyor dedi bir sonraki randevuyu da 5 hafta sonrasina aldm o zamana 12 haftalik olacagiz insallah net duyarim
Canım ben yazdım 7 hafta dolunca gidecegim ben net olur diye. 6 hafta gecince duyan var
bende 5+6 ya randevu aldım cuma günü inşallah duyarım ya çok merak ediyorummmmGittiğinde duyarsin canim ben 5+6 da duydum cok derinden geliyor dedi bir sonraki randevuyu da 5 hafta sonrasina aldm o zamana 12 haftalik olacagiz insallah net duyarim
arkadaşlar hamilelikte güvenilir bir güneş kremi arıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum
[/QSolante hamileler.icin olanı