2020 Şubat Anneleri

Yarın 5+6 oluyoruz Kızlar sizce kalp atışını duyabilir miyiz daha erken mi ? Çatlaklar için Hindistan cevizi yağını duymuştum kullanan oldu mu acaba hiç önceli gebeliklerinde

4 yıldır defalarca aşılama ve başarısız 3 tüp bebek denemesinden sonra hiç beklenmedik bir anda doğal yolla bebiş oldu. çok şaşkınız. :KK48::halay::halay::halay:

6+0 da doktor alttan muayene etti ve bebişin kalp atımını gördük çok şükür. şubat ortası gibi doğum görünüyor.

ama nedense gebeliğe dair hiçbir belirti yok bende. midem hiç bulanmıyor. sadece biraz halsizlik. böyle olunca da acaba bir şeyler ters mi gidiyor diye korkuyorum.:110:
Bende tüp bebek tadavisi ile hamile kaldım
Bende sizin gibiyim halsizlik dışında hiç bir belirtim yok ve bende korkuyorum

4 yıldır defalarca aşılama ve başarısız 3 tüp bebek denemesinden sonra hiç beklenmedik bir anda doğal yolla bebiş oldu. çok şaşkınız. :KK48::halay::halay::halay:

6+0 da doktor alttan muayene etti ve bebişin kalp atımını gördük çok şükür. şubat ortası gibi doğum görünüyor.

ama nedense gebeliğe dair hiçbir belirti yok bende. midem hiç bulanmıyor. sadece biraz halsizlik. böyle olunca da acaba bir şeyler ters mi gidiyor diye korkuyorum.:110:
Ben de yaklaşik 5 yıl bekledim 2 aşilamam var bizrme de süpriz oldi hayırlısı oksun ibsalkah sağlıkla gelsin kuzular

Bende tüp bebek tadavisi ile hamile kaldım
Bende sizin gibiyim halsizlik dışında hiç bir belirtim yok ve bende korkuyorum
Ben de yaklaşik 5 yıl bekledim 2 aşilamam var bizrme de süpriz oldi hayırlısı oksun ibsalkah sağlıkla gelsin kuzular
Maşallah kızlar Allah kolay bir hamilelik gecirip kucagınıza saglıklı evlatlar almanızı nasip etsin. Allah'ın mucizesi...

Bir halsizlik var hep sanırım tansiyonum düşüyor. Devamlı ayran içmekten fenalık geldi. Tansiyon aletimde yok ölçemiyorum ama fenalık hissi geliyor.

X