Cok teşekkür ederim canımProfiline gir. Oradan bebegin dogum tarihi yazan yere beklenen dogum tarihini yazınca ekleniyor canım. Ya da bu konuya cevap yazdığımız pencere altında hamilelik takvimi eklemek için tıklayın yazan yere tıkla
Ne guzel sozler yazmissin ❤ Allah herdaim guzel gonlune gore versinHosgeldin öncelikle tatlım. Bebegin hayırlı ve saglıklı olsun inşallah. Eger gittiğin devlet hastanesi veya ultrason cihazı kötü bir hastaneyse hiç net bir sonuç çıkmıyor. Ben de 5+3de keseyi görmeye gittim ölçmedi bile doktor. Sadece "kese var 20 gün sonra gel" dedi. Adet tarihimi bile sormadı düşün yani. O nedenle kendine iyi bir doktor belirle.Oku duanı git. Allah'ın izniyle iyi şeyler söyleyecektir inşallah. Kalbini ferah tut. Rabbim onu sana nasip edecekse o seninle kalacak kafanı ne olur takma. Bebegini de üzme. Güzel haberlerle gel inşallah.
Ben hepsini yaptım özelde devlettedr yaptırabilirsin dedi dr um fakat dr bulup randevu alıp muayene olmam lazım dı tekrar ultrason felan direk yaptırdım özelde 300 tl tuttu5+6 günde bugun gittik kalp atışlarını duyamadık ama keseyi gördük, hafifçe oynadığını da gördük karından baktı ... decavit verdi . 10 gün sonra kontrole gidicez o zaman netleşir. Bana da rubelle , anti vs testler verdi bakalım kaça patlayacaklar elimde . Kuvvetle ihtimal devlette yaptıracağım ama her dr da yapmıyor, kim istedi ise orda yaptırın gerek görmüyorum demişti bi sefer bana devlette bi dr . Yaptıran oldu mu aranızda
Bana özel 450 dedi indirmli fiyatı yaptırıcaktım o gün aç karnına vermek gerekir diye yarın geliriz dedik sonra devlete karar verdim çarşamba günü randevum var bende devletteki doktorların bu tutumundan şüpeleniyorum yapmazlar diye yarın haber veririm5+6 günde bugun gittik kalp atışlarını duyamadık ama keseyi gördük, hafifçe oynadığını da gördük karından baktı ... decavit verdi . 10 gün sonra kontrole gidicez o zaman netleşir. Bana da rubelle , anti vs testler verdi bakalım kaça patlayacaklar elimde . Kuvvetle ihtimal devlette yaptıracağım ama her dr da yapmıyor, kim istedi ise orda yaptırın gerek görmüyorum demişti bi sefer bana devlette bi dr . Yaptıran oldu mu aranızda
GünaydınEvt kizlar kusmali bir günden herkese merhaba saolsun hic uyutmuo geceleri
Herkese günaydın en halsiz ve en bitkinindenEvt kizlar kusmali bir günden herkese merhaba saolsun hic uyutmuo geceleri
Ne kadar güzel rabbim sağlıkla kavuştursun4 yıldır defalarca aşılama ve başarısız 3 tüp bebek denemesinden sonra hiç beklenmedik bir anda doğal yolla bebiş oldu. çok şaşkınız.
6+0 da doktor alttan muayene etti ve bebişin kalp atımını gördük çok şükür. şubat ortası gibi doğum görünüyor.
ama nedense gebeliğe dair hiçbir belirti yok bende. midem hiç bulanmıyor. sadece biraz halsizlik. böyle olunca da acaba bir şeyler ters mi gidiyor diye korkuyorum.
Bugün bana doktor günü
bu testlerin adını bile duymadım, ilk hamileliğimde de özele gittim ama hiç istemediler bile5+6 günde bugun gittik kalp atışlarını duyamadık ama keseyi gördük, hafifçe oynadığını da gördük karından baktı ... decavit verdi . 10 gün sonra kontrole gidicez o zaman netleşir. Bana da rubelle , anti vs testler verdi bakalım kaça patlayacaklar elimde . Kuvvetle ihtimal devlette yaptıracağım ama her dr da yapmıyor, kim istedi ise orda yaptırın gerek görmüyorum demişti bi sefer bana devlette bi dr . Yaptıran oldu mu aranızda
hiç bi değişiklik yok. hatta daha da zayıfladım. bu progestan bazen şişkinlik hissi yaratıyor galiba o kadar. ilkinde de karnım 5 aya yaklaşınca anca belli olmaya başlamıştı.Günaydınn
8 haftalık ama karnım kocaman. sizler nasıl
ne güzel olmuş ya harika bi duygu olmalı4 yıldır defalarca aşılama ve başarısız 3 tüp bebek denemesinden sonra hiç beklenmedik bir anda doğal yolla bebiş oldu. çok şaşkınız.
6+0 da doktor alttan muayene etti ve bebişin kalp atımını gördük çok şükür. şubat ortası gibi doğum görünüyor.
ama nedense gebeliğe dair hiçbir belirti yok bende. midem hiç bulanmıyor. sadece biraz halsizlik. böyle olunca da acaba bir şeyler ters mi gidiyor diye korkuyorum.
Geldim geldimGüzel haberlerle gel