işte bu kadar, çok sevindim canımSelam
Benim gibi 52 beta değeri ile hamilelik takibi yapanlar
Doktordan geliyorum kese oluşmuş normal usg ile gördü sat a göre 5+2 olması gerekirken 4+6 ile üyumlu çıktı doktor beğendi . Ultrasonda çok net görünüyordu
Kana gerek yok dedi follic asit e devam
Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun o zaman yine şubat annesi olalımSelam
Doktordan geliyorum kese oluşmuş normal usg ile gördü sat a göre 5+2 olması gerekirken 4+6 ile üyumlu çıktı doktor beğendi . Ultrasonda çok net görünüyordu
bu testlerin adını bile duymadım, ilk hamileliğimde de özele gittim ama hiç istemediler bileher doktor gerek duymuyor demekki.
benden inatla her gebeliğimde istiyorlar
Bende valla teşekkür ederimişte bu kadar, çok sevindim canım
Hayırlı olsun o zaman yine şubat annesi olalım
denk getirmeye çalışsak olmaz herhaldeYine çılgın Şubat bebeleri
Ya korkutmayin beni balık burcu bebesi nasıl oluyor ki?denk getirmeye çalışsak olmaz herhaldeama benimki sanırım bu sefer kova olacak, balık burcundan çok çektim yeter
Hergun her saat biktim artıkGünaydın
Ben de bir defa gece kustum kötüydü
Hergün kusuyr musun
Selam
Folikasit harici ilaç kullanıyor musunuz kızlar
2 defa kimyasal gebelik olduğu için kan sulandırıcı iğne ile duphaston diye bir ilaç kullanıyorumFolikasit harici ilaç kullanıyor musunuz kızlar
bende 4 kere kimyasal oldu bana doktor hiç bişi vermedi2 defa kimyasal gebelik olduğu için kan sulandırıcı iğne ile dupaston diye bir ilaç kullanıyorum
tedbir amaçlı verdi sanırım.bende 4 kere kimyasal oldu bana doktor hiç bişi vermedi
Çok ağır seyrediyormuş durumunHergun her saat biktim artık
Öle deme bak benim kız kova bu balık olacak heralde bakalım ne bekliyor bizidenk getirmeye çalışsak olmaz herhaldeama benimki sanırım bu sefer kova olacak, balık burcundan çok çektim yeter
Amin canım inşallahgözun aydın canım darısı kalp atışlarına inşallah
Sağlık ocağında yaptirmani tavsiye ederim canım hiçbir ücret odmeden yapıyorlar5+6 günde bugun gittik kalp atışlarını duyamadık ama keseyi gördük, hafifçe oynadığını da gördük karından baktı ... decavit verdi . 10 gün sonra kontrole gidicez o zaman netleşir. Bana da rubelle , anti vs testler verdi bakalım kaça patlayacaklar elimde . Kuvvetle ihtimal devlette yaptıracağım ama her dr da yapmıyor, kim istedi ise orda yaptırın gerek görmüyorum demişti bi sefer bana devlette bi dr . Yaptıran oldu mu aranızda