2020 Şubat Anneleri

günaydın kızlar ❤️
bende dün 5-6 saatlik bir yolculuk yapıp annemlerle yazlığa geldim. midem bulanır sandım ama gayet güzel geçti yolculuk. ilkinde olsa yerimden kıpırdamam ama bu sefer içim öyle rahatki bebeğim benimle kalacaksa her koşulda kalacak düşüncesindeyim. tabiiki kendime dikkat ediyorum ama ilki kadar abartmıyorum 😀

sadece şu kese etrafındaki kanama alanı geçecek mi diye biraz gergin bi bekleyiş içindeyim. 8 temmuzda gidicem bi daha doktora. inşallah geçer herşey yolunda olur da şu progestanı artık içmem 😭

bu arada mide bulantılarım sanki daha iyi oldu. bi ara çok kötüydüm ama mideme şimdi sadece aç kalınca çok kramp giriyor. halsizlik var yine tabii o olmazsa olmaz. onun dışında güzel geçiyor. bir sonraki kontrolüm de hemencik gelse daha da güzel olacak 🙄

Selam 🙋🏼‍♀️
Benim gibi 52 beta değeri ile hamilelik takibi yapanlar 😊
Doktordan geliyorum kese oluşmuş normal usg ile gördü sat a göre 5+2 olması gerekirken 4+6 ile üyumlu çıktı doktor beğendi . Ultrasonda çok net görünüyordu
Kana gerek yok dedi follic asit e devam 😊
Allah isteyen herkese nasip etsin

Selam 🙋🏼‍♀️
Doktordan geliyorum kese oluşmuş normal usg ile gördü sat a göre 5+2 olması gerekirken 4+6 ile üyumlu çıktı doktor beğendi . Ultrasonda çok net görünüyordu
işte bu kadar, çok sevindim canım 😊

Selam 🙋🏼‍♀️
Hayırlı olsun o zaman yine şubat annesi olalım

Selam 🙋🏼‍♀️

gözun aydın canım darısı kalp atışlarına inşallah :emir_bebek:

5+6 günde bugun gittik kalp atışlarını duyamadık ama keseyi gördük, hafifçe oynadığını da gördük karından baktı ... decavit verdi . 10 gün sonra kontrole gidicez o zaman netleşir. Bana da rubelle , anti vs testler verdi bakalım kaça patlayacaklar elimde . Kuvvetle ihtimal devlette yaptıracağım ama her dr da yapmıyor, kim istedi ise orda yaptırın gerek görmüyorum demişti bi sefer bana devlette bi dr . Yaptıran oldu mu aranızda
Sağlık ocağında yaptirmani tavsiye ederim canım hiçbir ücret odmeden yapıyorlar

X