Canım hemen bir hastane doktor bulup gitmelisin bence..Kızlar 5 hafta 4 günlük hamileyim en son cumartesi günü kan değerim 1600 lerdeydi ama doktor kese için cok erken haftaya gel dedi ama değeelerin iyi yükseliyo demişti neyse sorum şu iki gündür hafif pembemsi akıntım var çok korkuyorum ya bu durumu yaşayan var mı tatildeyim su an dr a da gidemiyorum
Hosgeldin canım. Amin.Merhabalarrrr Şubat 2020 anneleri. Bende bugün hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür kesemizi de gördük. 5. Haftamızdayız. Artık bu topikteyim nasipse hamilelere hayırlı uğurlu olsun. İsteyenlere de Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
1500lerden sonra kese görünüyor canım. Artık görünür inşallah. Bence kanama için doktora görünmelisin. Kese varsa düşük tehlikesi için ilaç verir. Yoksa da başka bir sıkıntı varsa yine gitmek gerekir.Kızlar 5 hafta 4 günlük hamileyim en son cumartesi günü kan değerim 1600 lerdeydi ama doktor kese için cok erken haftaya gel dedi ama değeelerin iyi yükseliyo demişti neyse sorum şu iki gündür hafif pembemsi akıntım var çok korkuyorum ya bu durumu yaşayan var mı tatildeyim su an dr a da gidemiyorum
Kaşıyın Bi yerlerinizi maşallah maşallahBende ayniyim karnimiz büyümeden aklımıza gelip kendimize dikkat etmeyecez galiba
Hoşbulduk canımHosgeldin canım. Amin.
Benim son adet tarihim 21 mayis.be de cuma gidicem 5+4 filan oluyo olcam cuma gunu.duyarmiyim acaba kalp atisini.suan hic bi belirtim yok ya hic hamilemisim gibi gelmiyokızlar sizin adet başlangıç tarihini girince gününüz tam tutuyormu ben haftama göre adet tarihime baktığımda o tarihte adet değildim neye göre mantıklı oluyo bu durum kafam karıştı
Aa evet göğüs hassasiyeti var bende de sadece. Geçen hafta bişeylerden tiksindim, şu an psikolojikti sanırım diye düşünüyorum. Çünkü tiksiniyorum diye bişey yemeyince bulanıyorum, bişeyler yediğimde düzeliyorumBende de hic bir belirti yok.gogus ucu agrisindan baska.arkadsslar midemiz cok kotu deyince allah allah bende niye yok diyorum
Benim çok kötü geçmişti oğlum da 5. Haftada hasteneye düştümDemekki cinsiyetten olmuyor annenin yapısı ve bünyesiyle alakalı demekki. İnşallah bu sefer rahat gecer canım. Rabbim kolaylaştırsın.
Ben de 7 haftayı doldurunca gitmeyi düşündüm kalp atışı için. Duyamazsak yine gidecegiz nasılsa. Gec döllenme ise geç duyulabilir panik olmamak lazım
Canım en doğru açıklamayı dr un yapacaktırLutfen sizde nasil oldugunu yazar misiniz ❤❤ cok ihityacim var su an kucuk bi tesellibenim ilk bebegim cok endiseliyim , nedense bu kontrol beni hic tatmin etmedi sanki makine bozuk gibu cok net goremedim biseyler resmini koyucam buraya lutfen bakar misiniz lutfen kizlar❤
5+4 de duyamaSın gibime geliyor ama yünede belli olmazBenim son adet tarihim 21 mayis.be de cuma gidicem 5+4 filan oluyo olcam cuma gunu.duyarmiyim acaba kalp atisini.suan hic bi belirtim yok ya hic hamilemisim gibi gelmiyo
aynen banada öylee :))Benim son adet tarihim 21 mayis.be de cuma gidicem 5+4 filan oluyo olcam cuma gunu.duyarmiyim acaba kalp atisini.suan hic bi belirtim yok ya hic hamilemisim gibi gelmiyo