2020 Şubat Anneleri

kızlar sizin adet başlangıç tarihini girince gününüz tam tutuyormu ben haftama göre adet tarihime baktığımda o tarihte adet değildim neye göre mantıklı oluyo bu durum kafam karıştı

Kızlar 5 hafta 4 günlük hamileyim en son cumartesi günü kan değerim 1600 lerdeydi ama doktor kese için cok erken haftaya gel dedi ama değeelerin iyi yükseliyo demişti neyse sorum şu iki gündür hafif pembemsi akıntım var çok korkuyorum ya bu durumu yaşayan var mı tatildeyim su an dr a da gidemiyorum

Canım hemen bir hastane doktor bulup gitmelisin bence..
Allah korusun düşük vs herşey olabilir.
Temkinli ol ve ne yap et bir doktora görün acilen

Hosgeldin canım. Amin.

1500lerden sonra kese görünüyor canım. Artık görünür inşallah. Bence kanama için doktora görünmelisin. Kese varsa düşük tehlikesi için ilaç verir. Yoksa da başka bir sıkıntı varsa yine gitmek gerekir.

Kızlar bişey sormak istiyorum
Bugün 6+4 olduk şükür
Bir kaç gündür kahverengi akıntım vardı ama sadece tuvaletimi yaparken geliyor iç çamaşırıma gelmiyor
Korktum bu sabah doktora gittim ultrasonla baktı kalp atışını duyduk şükür kese hafif ayrılmış sesi progestan verdi vajinal yolla uygula dedi
Başına gelen var mı ister istemez korkuyorum

Selam kızlar benim de mide bulantım halsizliğim tavandı çok şükür 2 gündür çok çok daha iyiyim.
Hala doktor arayışındayım karar versem kalp atışını duymak için gideceğim.
Kürtaj olan arkadaşlar inşallah en kısa zamanda dolar kucağınız duam sizinle.

kızlar sizin adet başlangıç tarihini girince gününüz tam tutuyormu ben haftama göre adet tarihime baktığımda o tarihte adet değildim neye göre mantıklı oluyo bu durum kafam karıştı
Benim son adet tarihim 21 mayis.be de cuma gidicem 5+4 filan oluyo olcam cuma gunu.duyarmiyim acaba kalp atisini.suan hic bi belirtim yok ya hic hamilemisim gibi gelmiyo

Bende de hic bir belirti yok.gogus ucu agrisindan baska.arkadsslar midemiz cok kotu deyince allah allah bende niye yok diyorum
Aa evet göğüs hassasiyeti var bende de sadece. Geçen hafta bişeylerden tiksindim, şu an psikolojikti sanırım diye düşünüyorum. Çünkü tiksiniyorum diye bişey yemeyince bulanıyorum, bişeyler yediğimde düzeliyorum

Kzlarr lutfen yardim edin sat tarihim 5 mayis
Bugun usm kontrole gittim doktprum pek iyi seyler soylemedi yuzunu burusturdu kucuk dedi istedigim gibi gelismemis dunya basima yikildi, hastaneden cktktan sonra baktm galiba kese boyutu 1,20 sm yaziyo bu da 12mm ediyo bana 4 hafta gibi gorundugunu kucuk oldugunu soyledi , cok baktm arastrdm sanki normal gibu geldi bana ama cok endiseliyim, yarin baska bi doktora gorunucem

Benim çok kötü geçmişti oğlum da 5. Haftada hasteneye düştüm bundada aşırı bir halsizlik var bulantılar da yavaş yavaş başladı bende yarın gidiyorum kalp atışı için geçen salı kese göründü yarında kalp atışı için çağırdı herşeyin hayırlısı olsun bütün hepimiz için inşallah

Lutfen sizde nasil oldugunu yazar misiniz ❤❤ cok ihityacim var su an kucuk bi teselli benim ilk bebegim cok endiseliyim , nedense bu kontrol beni hic tatmin etmedi sanki makine bozuk gibu cok net goremedim biseyler resmini koyucam buraya lutfen bakar misiniz lutfen kizlar❤

Canım en doğru açıklamayı dr un yapacaktır

Merhaba arkadaşlar ben de bugün erken gebelik testi yaptım.Pozitif çıktı. Perşembe kan vereceğim Tüp bebek 18 haziranda transfer oldu 5.gün embriyosu. Şubat sonu mart başı gibi doğacak inşallah olursa

Benim son adet tarihim 21 mayis.be de cuma gidicem 5+4 filan oluyo olcam cuma gunu.duyarmiyim acaba kalp atisini.suan hic bi belirtim yok ya hic hamilemisim gibi gelmiyo
aynen banada öylee :))
cuma günü bende 5+6 olcam bakalım duyarsam yazarım mutlaka inşallah duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…