Canımm, kendini kötü hissetme başka doktora git başka yeni cihazı olan bi doktora, cihaza gire de değişiyor canını sıkma ya bu doktorlar çok acımasız yaa onlara bazı şeyler çok sıradan geliyor ama karşılarındaki insanin psikolojisinden anlamiyolarKzlarr lutfen yardim edinsat tarihim 5 mayis
Bugun usm kontrole gittim doktprum pek iyi seyler soylemedi yuzunu burusturdu kucuk dedi istedigim gibi gelismemis dunya basima yikildi, hastaneden cktktan sonra baktm galiba kese boyutu 1,20 sm yaziyo bu da 12mm ediyo bana 4 hafta gibi gorundugunu kucuk oldugunu soyledi , cok baktm arastrdm sanki normal gibu geldi bana ama cok endiseliyim, yarin baska bi doktora gorunucem
Evet yarin baska doktora gidicem , kismet nasip insaAllah hepimiz icin hayirlisi olsun ❤Canımm, kendini kötü hissetme başka doktora git başka yeni cihazı olan bi doktora, cihaza gire de değişiyor canını sıkma ya bu doktorlar çok acımasız yaa onlara bazı şeyler çok sıradan geliyor ama karşılarındaki insanin psikolojisinden anlamiyolar
Uzulme canim ben ultrason kagidindan pek anlamam ama keseyi ciziyolar normalde doktorlar oyle degilmi? Insallah hayirli bi sonuc alirsin yarin dualarim seninleEvet yarin baska doktora gidicem , kismet nasip insaAllah hepimiz icin hayirlisi olsun ❤
Valla ben normalde anlarim ama bundan ben de anlamadim ki herhalde bu kese yani bebek falan bisey soylemedi ki olcusu yazilmis bitek 1.2 sm 12 mm yani boyle 6 ~7 hafta icin nasil bi olcu acebaUzulme canim ben ultrason kagidindan pek anlamam ama keseyi ciziyolar normalde doktorlar oyle degilmi? Insallah hayirli bi sonuc alirsin yarin dualarim seninle
Bizi de haberdar et olur mu? Dualarımız seninleEvet yarin baska doktora gidicem , kismet nasip insaAllah hepimiz icin hayirlisi olsun ❤
bence sabredebilirsen 7. haftada git. ben 5+4 te sadece keseyi görmüştüm. kişiden kişiye değişebilir ama biraz erken kalp atışı için. duyamazsan üzülme diye diyorumbende kalp atışını duyacakmıyız diye merak ediyorum doktorla konuştum haftaya pazartesi yada cuma gel dedi cuma gidicem o zaman 5+6 olcaz inşallah duyabiliriz
bende unutuyorum hamile olduğumu biraz halsizlik var o kadar
ama hamile olduğumu öğrenmeden sol kasığım ağrıyordu
bide göğüslerimde aşırı derecede hassasiyet oluşmuştu
bence başka bi doktora git. benim de sat 5 mayıs, 5+4 te gittim ilk sadece kese göründü ve 8mm idi. ve doktorum herşey normal dedi. zaten sonraki kontrolde kalp atışını da duydum. bi sıkıntı var gibi o doktorda. ilk hamileliğimde benim de başıma geldi başka doktora gittim herşey yolundaydı. sen mutlaka başka bir görüş al bence canım.Kzlarr lutfen yardim edinsat tarihim 5 mayis
Bugun usm kontrole gittim doktprum pek iyi seyler soylemedi yuzunu burusturdu kucuk dedi istedigim gibi gelismemis dunya basima yikildi, hastaneden cktktan sonra baktm galiba kese boyutu 1,20 sm yaziyo bu da 12mm ediyo bana 4 hafta gibi gorundugunu kucuk oldugunu soyledi , cok baktm arastrdm sanki normal gibu geldi bana ama cok endiseliyim, yarin baska bi doktora gorunucem
Ben 4+2de gittim 5mm ydi olcusuValla ben normalde anlarim ama bundan ben de anlamadim ki herhalde bu kese yani bebek falan bisey soylemedi ki olcusu yazilmis bitek 1.2 sm 12 mm yani boyle 6 ~7 hafta icin nasil bi olcu aceba
Galib normal bende de yok
bence sabredebilirsen 7. haftada git. ben 5+4 te sadece keseyi görmüştüm. kişiden kişiye değişebilir ama biraz erken kalp atışı için. duyamazsan üzülme diye diyorum
bence başka bi doktora git. benim de sat 5 mayıs, 5+4 te gittim ilk sadece kese göründü ve 8mm idi. ve doktorum herşey normal dedi. zaten sonraki kontrolde kalp atışını da duydum. bi sıkıntı var gibi o doktorda. ilk hamileliğimde benim de başıma geldi başka doktora gittim herşey yolundaydı. sen mutlaka başka bir görüş al bence canım.
Evet ya bencede problem var doktorda bi garip , ne bana bebegimi gosteriyo al ultraaon kagidini elime verdi fazla bisey de yk yani 12 mm olan bsey ya nasi bsey yok mu yani dogru duzgun resim de vermedi allak bullak neyse ya sinir hersey sinirbence sabredebilirsen 7. haftada git. ben 5+4 te sadece keseyi görmüştüm. kişiden kişiye değişebilir ama biraz erken kalp atışı için. duyamazsan üzülme diye diyorum
bence başka bi doktora git. benim de sat 5 mayıs, 5+4 te gittim ilk sadece kese göründü ve 8mm idi. ve doktorum herşey normal dedi. zaten sonraki kontrolde kalp atışını da duydum. bi sıkıntı var gibi o doktorda. ilk hamileliğimde benim de başıma geldi başka doktora gittim herşey yolundaydı. sen mutlaka başka bir görüş al bence canım.
Canım benim yanlış hatırlamıyosam 6+3 te kese 1.64 cm di normal herşey bebeği 8+0 gördük kalp atışını duyduk bebeğin boyuna göre 2 gün ileride çıktı hatta seninde kese boyun normal gibi görünüyo sıkma canını hiç sağlıkla ilerlesin inşallah başka bi doktora da görünebilirsin geç döllenme olmuş olabilir çok fark yok gibi çünküValla ben normalde anlarim ama bundan ben de anlamadim ki herhalde bu kese yani bebek falan bisey soylemedi ki olcusu yazilmis bitek 1.2 sm 12 mm yani boyle 6 ~7 hafta icin nasil bi olcu aceba
Geçmiş olsun canım, tez zamanda Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin sanaMerhaba kızlar malesef bebeğim düştü ve kürtaj oldum , hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum
Allah razi olsun senden cevapladigin icinCanım benim yanlış hatırlamıyosam 6+3 te kese 1.64 cm di normal herşey bebeği 8+0 gördük kalp atışını duyduk bebeğin boyuna göre 2 gün ileride çıktı hatta seninde kese boyun normal gibi görünüyo sıkma canını hiç sağlıkla ilerlesin inşallah başka bi doktora da görünebilirsin geç döllenme olmuş olabilir çok fark yok gibi çünkü
Amin cümlemizdenAllah razi olsun senden cevapladigin icinyarin doktora gorundukten sonra buraya yazicam
Su an bebek çok küçükmus kalp atışı için belirli bir milim olmaliymis ondan haftaya kaldıKesenin gelişimi nasıl peki? Yani bebek içinde var mı?
Bende aşırı yiyorumohhhj iyi çoğu arkadaş midem bulanıyor falan yazmış bende bir gariplik var sandım ama çok acıkıyorum cok cok sürekli birşeyler yiyorum
Hosgeldin öncelikle tatlım. Bebegin hayırlı ve saglıklı olsun inşallah. Eger gittiğin devlet hastanesi veya ultrason cihazı kötü bir hastaneyse hiç net bir sonuç çıkmıyor. Ben de 5+3de keseyi görmeye gittim ölçmedi bile doktor. Sadece "kese var 20 gün sonra gel" dedi. Adet tarihimi bile sormadı düşün yani. O nedenle kendine iyi bir doktor belirle.Oku duanı git. Allah'ın izniyle iyi şeyler söyleyecektir inşallah. Kalbini ferah tut. Rabbim onu sana nasip edecekse o seninle kalacak kafanı ne olur takma. Bebegini de üzme. Güzel haberlerle gel inşallah.Evet ya bencede problem var doktorda bi garip , ne bana bebegimi gosteriyo al ultraaon kagidini elime verdi fazla bisey de yk yani 12 mm olan bsey ya nasi bsey yok mu yani dogru duzgun resim de vermedi allak bullak neyse ya sinir hersey sinir
Allah senin de yardimcin olsun, insaAllah saglicakla kucagina alirsin bebegini❤
Profiline gir. Oradan bebegin dogum tarihi yazan yere beklenen dogum tarihini yazınca ekleniyor canım. Ya da bu konuya cevap yazdığımız pencere altında hamilelik takvimi eklemek için tıklayın yazan yere tıklaKızlar hamilelik takvimi nasıl ekleniyor