İlk gebeligimde sadece sabahları oluyordu ikincide sabah akşam hep hiç geçmedi inşallah bu bari hafif geçer diyorumHer gebelik aynı olmuyor diyorlar, inşallah hiç bulantı yaşamazsınız
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinİlk gebeligimde sadece sabahları oluyordu ikincide sabah akşam hep hiç geçmedi inşallah bu bari hafif geçer diyorum
Canları sağ olsun da hepsi geçiyor sonuçta raziyim yani
Benim tüp bebek olduğu için progestan iğnem var vajinal jel kullanıyorum folik asit coraspin ve kan sulandırıcı iğne yapıyorumeee kızlar doktora giden var mı şuan ne ilaç kullanıyorsunuz
Erkek miydi ilk çocuk, benim ilk çocuğum yine uyumlu bi tarihte doğdu, bu da inşallah öyle olur ☺tabiiki :) o tarihi hiç düşünmemiştim cidden :) olabilir aslında yakın tarihler.
ama ben ilk çocuğumu 41+2 de doğurmuştum, hatta şubat bekliyorduk yine martta doğdu, o yüzden yine çok beklemediğim bi tarih olacak gibi geliyor ☺ herşey yolunda giderse tabii inşallah.
İğne kullanan tek ben değilmişim şubat annelerinde hayırlı olsun canımBenim tüp bebek olduğu için progestan iğnem var vajinal jel kullanıyorum folik asit coraspin ve kan sulandırıcı iğne yapıyorum
Amin inşaallahRabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
yok kızım var mart 2015 doğumluErkek miydi ilk çocuk, benim ilk çocuğum yine uyumlu bi tarihte doğdu, bu da inşallah öyle olur ☺
ben bu değerleri ilk hamileliğimde de hiç takip etmedin, hatta doktorum demediği sürece kan testi de yaptırmadım. sanırım herkes bi kaç gün arayla kan testi mi yaptırıyor, o şekilde mi görüyorsunuz bu değerleri? vallahi bu konuda hiç bilgim yok o yüzden soruyorum.Kızlar ya bişey soracam. Benim 2 gün önceki değerim 295 çıkmıştı. 2 gün sonra yani bugün yaptırdığımda 479 çıktı. Değer düşük mü sizce?
üçüncü hamileliğin mi? maşallahh ne güzelİlk gebeligimde sadece sabahları oluyordu ikincide sabah akşam hep hiç geçmedi inşallah bu bari hafif geçer diyorum
Canları sağ olsun da hepsi geçiyor sonuçta raziyim yani
Aynen genelde öyle söylerler, erkek çocuk bekletirmiş, hayırla sağlıkla gelsinler tabiyok kızım var mart 2015 doğumluerkekler geç doğar derler değil mi? çok bilmiyorum öyle şeyleri ama bizi bayağı bekletmişti kızım :)
bunlar tabii önemsiz, sağlıkla gelsinler de ☺
Evet çok şükür bi oğlum var 9 yaşında bi de kızım var o da 3 yaşında şimdi üçüncü bile çok isteyerek olduüçüncü hamileliğin mi? maşallahh ne güzelbizim ikinciyi düşünüp yapmamız 4 yılımızı aldı çok özeniyorum çok çocuklu ailelere ama ikinciye bile zor cesaret ettim
Bu değerler e çok takılma stres yapma canım ben bi de düşük yaptım ilkinden sonra kan artisim çok güzeldi hep iki ya da üçe katladı 3 veya 4 kez kan testi yaptırdım ama malesef 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum pıhtılaşma olduğu çıktı sonra kızımı 9 ay iğne kullanarak dogurdum sıkıntı olmadi nasip meselesi bu işler rabbim hayirlisini versin inşallah sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız bu gebeligimde bi kez kan verdim adet günüm 750 çıktı ve bi daha da vermem dedim kendime çünkü daha fazla stres oluyorKızlar ya bişey soracam. Benim 2 gün önceki değerim 295 çıkmıştı. 2 gün sonra yani bugün yaptırdığımda 479 çıktı. Değer düşük mü sizce?
Ustelik artış var zaten iki katı şart değil yaklaşık olarak referans alınıyorKızlar ya bişey soracam. Benim 2 gün önceki değerim 295 çıkmıştı. 2 gün sonra yani bugün yaptırdığımda 479 çıktı. Değer düşük mü sizce?
Çok teşekkür ederim canım içime su serptin.Ustelik artış var zaten iki katı şart değil yaklaşık olarak referans alınıyor
Tabi olabilir ama Dr a gidene kadar sabret yaptırma bence ve pazartesi falan randevunu al gecikmeden git Dr daha doğrusunu söyler muhakkakÇok teşekkür ederim canım içime su serptin.Aynı saatte yaptırmamamın bir etkisi olabilir mi peki. Ya da makine farkı?
Maşallah sizeEvet çok şükür bi oğlum var 9 yaşında bi de kızım var o da 3 yaşında şimdi üçüncü bile çok isteyerek oldubiraz erken evlendim lise bitince , üniversite yi eşimle beraber 4 yillik bitirdim oglumla sınavlara gittim büyük aileleri çok seviyorum hayırlı evlat olurlar inşallah
Yaa bende şok oldum 9.buçuk aylıkken olmasınaMaşallah size
Maşallah sizeben de çok çocuk isterdim hep ama ilk çocuk olduktan sonra farklı düşünmeye başladım, şimdi hiç hazır hissetmezken 2.ye gebe olduğumu öğrendim. 9.5 aylık kızım var inşallah hem benim açımdan hem ailem açısından güzel ve kolay bi gebelik olur inanın hâlâ şoktayım rüya gibi aldığım haber
Pazartesi gidicem nasipse. Çok teşekkür ederimTabi olabilir ama Dr a gidene kadar sabret yaptırma bence ve pazartesi falan randevunu al gecikmeden git Dr daha doğrusunu söyler muhakkak
Beraber büyüyecek olmalarına çok seviniyorum ben deYaa bende şok oldum 9.buçuk aylıkken olmasınahayırlı olsun diyelim ama bebeğinle biraz zor olur galiba hamilelik emziriyorsan bi de ama beraber buyurler ikiz gibi