Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Ben kanamam olduğu için Eskişehir şehir hastanesinin jinekoloji aciline gittim oradan kontrol ettiler kalp atışını duyduk ama sizin çoktan kalp atışını duymanız lazımdı gebelik haftasına göre niye duyamadınız?
2hafta sonra gel kalp dinleyelim dedi şehir hastanesi bu hafta hastaneler kapalı kaldı özele geçcem tahlil yaptirmiştim en son sonkez bı görsün dedim bilemedim napayim yarin 8haftaya giriyom

Afiyet olsun canim artik yemissin. Ama hamilelikte fazla a vit icerdigi icin onerilmiyor ciger. Ayni zamanda sakatat oldugu icin de onerilmiyor. Ben de cok severim oradan biliyorum🙈 ama bence tek seferden bir sey olmaz, duzenli yemek yoracaktir karacigeri
Ay bi daha yemeyeyim ben o zaman. Çok teşekkür ederim. Anneme kalsa ye ye bir şey olmaz ben her gün işkembe yiyodum diyo bana şırdan yedircek hahahs

Kızlar selam. 6+1 hamileyim ve bir koca porsiyon ciğer yedim. Zararı olur mu, bilen var mı
Ben de yedim yedikten sonra aklıma geldi çok canım çekmişti, artık bir kereden bir şey olmayacağını umuyorum, çok zararlıymış ama bol bol su ve maden suyu iç toksinlerin atılması için ben öyle yapmıştım

Ben niye korkuyorum yarın kalp atışı duyamamaktan

Kızlar pazartesi günü kalp atışı için gidicem çok korkuyorum ne olur dua edin bana.. pazartesi günü 6+2 olacak kalp atışı duyulur mu birde o gün doktora gebelikte ilgili neler sorabilirim ilk gebeliğim birşey bilmiyorum ne öğrenmem gerekiyo yardımcı olur musunuz

Sizinle aynıyız sanırım. Bende salı günü gideceğim 6+3 olacağım inşallah. 🙏 inşallah duyarsınız duyarız da endişelerimiz bi nebze olsa azalır. Ben keseyi görmüştüm ama kalp atışını ilk kez duyacağım nasipse. Gebelikte ilgilide benimde ilk gebeliğim bşy diyemiyorum buna çünki heyecandan unutuyor insan ☺️

Ya kesinlikleee katiliyorum buna🥹 gecen biri dedi ki daha 4 aylik hamile esi, simdiden kac binlik olduk muayene tahlil filan. Esim boynunu buktu abi bize bari yapma bunu diyor🤣 her anlamda zaten o kadar yipranarak ve umutsuzluga alisarak basladik ki gebelige, hala gerine gerine gebeyim diyemememiz filan hep o korkudan
Gerine gerine gebeyim diyememiz kısmına duygulanmam peki. Gerçekten öyle. Gebeliğe kolay ulaşanlarla, istedikleri ay hamile kalanlarla kesinlikte aynı yaşamıyoruz biz gebeliği.

Sizinle aynıyız sanırım. Bende salı günü gideceğim 6+3 olacağım inşallah. 🙏 inşallah duyarsınız duyarız da endişelerimiz bi nebze olsa azalır. Ben keseyi görmüştüm ama kalp atışını ilk kez duyacağım nasipse. Gebelikte ilgilide benimde ilk gebeliğim bşy diyemiyorum buna çünki heyecandan unutuyor insan ☺️
İnşallah yaa gerçekten çok korkuyorum bende keseyi gördüm daha erken bir hafta sonra gel demez umarım beklemekten yoruldum hamileyim ohh diyipte rahatlamadm bir.. inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur birde ben tüp Bebek yaptırdım ekstra daha endişeliyim

İnşallah yaa gerçekten çok korkuyorum bende keseyi gördüm daha erken bir hafta sonra gel demez umarım beklemekten yoruldum hamileyim ohh diyipte rahatlamadm bir.. inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur birde ben tüp Bebek yaptırdım ekstra daha endişeliyim
Birde senin belirtin var mı bende hiç birşey yok arada kasık batması var onun dışında birşey yok

Birde senin belirtin var mı bende hiç birşey yok arada kasık batması var onun dışında birşey yok
Yok canım bende de belirti. Çok yürürsem bazen batıyor kasıklarım. Evde dinlenirken hiç birşeyim yok. Öyle mide bulantısı sık idrara çıkmak falan yaşamadım daha. Göğüslerim değişiyor bir gün hassas bir gün iyi.

Yok canım bende de belirti. Çok yürürsem bazen batıyor kasıklarım. Evde dinlenirken hiç birşeyim yok. Öyle mide bulantısı sık idrara çıkmak falan yaşamadım daha. Göğüslerim değişiyor bir gün hassas bir gün iyi.
Bendede öyle valla o yüzden daha çok panik yapıyorum acaba değil miyim diye jsjjsjs sizde lekelenme kanama oldu mu hiç

Bendede öyle valla o yüzden daha çok panik yapıyorum acaba değil miyim diye jsjjsjs sizde lekelenme kanama oldu mu hiç
Yok bende olmadı. Ama burada kanaması olan bir sürü arkadaş var sağlıklı ilerliyor gebelikleri stres yapmayın . Herşey olacağına varacak. Ben de çok erken öğrendim beta değerim 14 tü içim içimi yedi 2 günde bir sürekli kan verdim. Ama herşey olacağına varacak. Sağlıklı bir gebelikse bizimle kalacaklar inşallah 🙏

Yok bende olmadı. Ama burada kanaması olan bir sürü arkadaş var sağlıklı ilerliyor gebelikleri stres yapmayın . Herşey olacağına varacak. Ben de çok erken öğrendim beta değerim 14 tü içim içimi yedi 2 günde bir sürekli kan verdim. Ama herşey olacağına varacak. Sağlıklı bir gebelikse bizimle kalacaklar inşallah 🙏
Amin inşallah evet bende çok erken öğrendim 34 le 3 haftadır resmen yaşlandım saçlarım beyazladı çok stresli dönem rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasn inşallah banada dua edin

Back
X