- 21 Haziran 2018
- 60
- 18
- 29
Hoşgeldin canım rabbim tamamına erdirsinMeraba kızlar bende katıldım aranıza, Allah izin verirse bende 14 şubat civarı doğum yapacağım, ilk denememizde oldu çok şükür (kimyasalı saymazsam)
Bende aynı bendeBende de aynı hiç bi belirtim yok sadece ara da adet sancısı gibi kasiklarim agriyor hafif
Benimde 14 şubat görünüyor aynıyızMeraba kızlar bende katıldım aranıza, Allah izin verirse bende 14 şubat civarı doğum yapacağım, ilk denememizde oldu çok şükür (kimyasalı saymazsam)❤
10 mayısBenimde 14 şubat görünüyor aynıyız10 mayısta adet olmuşum ben sen ne zaman olmuştun
Hayırlı olsun, rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım hoşgeldin
Bakar tabi canım özelde gittmek istediğim doktor nöbetci hem bakalım kararsızım şuan hafta içine kadar sabretsem mi diyeBugün kadın doğum bakar mı ki pazar ya ondan ama büyük ihtimal yarın gidersen duyardım canım
Bende salı günü 5 haftalık olucam o zaman gidicem muhtemelen sadece keseyi goruruz ama iğne yazcak o yüzden gidicem 6. Haftada kalp atışı gorunurBakar tabi canım özelde gittmek istediğim doktor nöbetci hem bakalım kararsızım şuan hafta içine kadar sabretsem mi diye
Hayırlı olsun, hoş geldinMerhaba kızlar hamile olanlara allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucaklarimiza almak nasip olur bekleyenlerde bir an önce nasip olur inşallah allah nasip kısmet ederse Bende şubat annesi olacam inşallah bugün 4+5 olduk
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahMeraba kızlar bende katıldım aranıza, Allah izin verirse bende 14 şubat civarı doğum yapacağım, ilk denememizde oldu çok şükür (kimyasalı saymazsam)❤
Bende 6. Haftadayım kan testi yaptım 4500 çıktı bugün bende bu hafta gideceğim nasipse bende de kasık ve karın ağrıları var . İnşallah kalp atışlarını duyunca bende anlıcamBende de aynı hiç bi belirtim yok sadece ara da adet sancısı gibi kasiklarim agriyor hafif
Bende 5+0 da keseyi gördüm inşallah sende görürsünnnBende salı günü 5 haftalık olucam o zaman gidicem muhtemelen sadece keseyi goruruz ama iğne yazcak o yüzden gidicem 6. Haftada kalp atışı gorunurbizim burda özel de cumartesi açık oluyor sadece pazarları kapalı acili açık sadece
Benden 4 gün önce sanırım sat tarihin ben bayram günü yaptirdim 750 çıktı 4+1 di bi daha da yaptirmadim bakalım bu hafta içi gidcez neler olacak çok heyecanlı sabırsızlanıyorumBende 6. Haftadayım kan testi yaptım 4500 çıktı bugün bende bu hafta gideceğim nasipse bende de kasık ve karın ağrıları var . İnşallah kalp atışlarını duyunca bende anlıcam
Bende 5+0 da keseyi gördüm inşallah sende görürsünnngittiğim hastanede hergün oluyor aradım doktoruda görünmeye bilir dedi hafta içi gidicem bende bakılım hayırlısıyla duyarız inşallah
[/QUOTEİn
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı sağ salim dogurmayi nasip etsin Allah