2020 Şubat Anneleri

Meraba kızlar bende katıldım aranıza, Allah izin verirse bende 14 şubat civarı doğum yapacağım, ilk denememizde oldu çok şükür (kimyasalı saymazsam)
Benimde 14 şubat görünüyor aynıyız 10 mayısta adet olmuşum ben sen ne zaman olmuştun

Bende hiç yok belirtisi göğüs ağrım bile yok :))) arada kasık ağrısı bide göbek değilim ağrıyor o kadar

Bugün kadın doğum bakar mı ki pazar ya ondan ama büyük ihtimal yarın gidersen duyardım canım
Bakar tabi canım özelde gittmek istediğim doktor nöbetci hem bakalım kararsızım şuan hafta içine kadar sabretsem mi diye

İkincilerde herkes aynı hissetmiş demek bir tek ben hamile değilmişim gibi hissetmiyormuşum bizde henüz pek kimseye söylememiştik, ilkinde daha ertesi gün ilan etmiştik resmen

bende çarşamba ilk kez doktora gidicen, o gün hesaplarıma göre 5+3 oluyor, kese görünür inşallah ama kalp atışı için ümitli değilim ama belli de olmaz erken de duyulabilir kişiden kişiye değişir sanırım. Sabredip daha sonra giderdim normalde ama doktorum da bir mani görmezse annemin yanına gidicem 1 buçuk ay kadar, ufak bi uçak yolculuğu yapıp.

Herkese hayırlı olsun tekrar yeni gelenlere de

Bakar tabi canım özelde gittmek istediğim doktor nöbetci hem bakalım kararsızım şuan hafta içine kadar sabretsem mi diye
Bende salı günü 5 haftalık olucam o zaman gidicem muhtemelen sadece keseyi goruruz ama iğne yazcak o yüzden gidicem 6. Haftada kalp atışı gorunur bizim burda özel de cumartesi açık oluyor sadece pazarları kapalı acili açık sadece

Bende 5+0 da keseyi gördüm inşallah sende görürsünnn gittiğim hastanede hergün oluyor aradım doktoruda görünmeye bilir dedi hafta içi gidicem bende bakılım hayırlısıyla duyarız inşallah

Kızlar şuan gebeliğin 4. Ya da 5. Haftasındayım kahverengi akıntım başladı bunu yaşayan var mı

Bende 6. Haftadayım kan testi yaptım 4500 çıktı bugün bende bu hafta gideceğim nasipse bende de kasık ve karın ağrıları var . İnşallah kalp atışlarını duyunca bende anlıcam
Benden 4 gün önce sanırım sat tarihin ben bayram günü yaptirdim 750 çıktı 4+1 di bi daha da yaptirmadim bakalım bu hafta içi gidcez neler olacak çok heyecanlı sabırsızlanıyorum

İ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…