2020 Şubat Anneleri

Merhaba
Sanırım ben de şubat annesiyim henüz doktora gidemedim BAT 31 mayıstı ayın 1inde kan talili yaptım 100 çıktı 3 ünde 200 ve 7 si yani bugün 1300 dü Bu yükseliş normal mi? İki katı artmadı

Merhaba kızlar çok şükür bende şubat annesi olacağım inşallah
Kan değeri m 541 çıktı
Folik asit verdi doktor haftaya keseyi görürüz dedi ama bide dedi ki 3 ay ilişki yok neden acaba

Ben bir hafta kala yapmıştım, haliyle çıkmadı. 2 gün kala yaptım çıktı. Bence kesinleştirmek için bir iki gün daha bekle canım. İnşallah o mutlu haberi alırsın
canım inşallah , sağlıkla alırsın bebeğini kucağına çok sevindim.Ben de 2 gün kala yapayım tekrar .Ama belirtiler vardı batmalar ve kivamli akinti gelmisti.bugün onlar da yokdeğilim galiba

Kan değeri m 541 çıktı
Folik asit verdi doktor haftaya keseyi görürüz dedi ama bide dedi ki 3 ay ilişki yok neden acaba
Hayırlı olsun.Ilk aylar daha tehlikeli olabildiği için zorlama olmasın diye ilişki yok demiştir belki

canım çok sevindim gerçekten.insallah canım bundan sonrası olur gider merak etme.Bayramda ne güzel bir haber olmuş size❤

Evet bekleyeceğim kafami dagitmaya çalışıyorum temizlik falan yapiyirum

Herkese merhaba ben de şubat annesi olacağım nasipse. Henüz doktora gitmedim ama bayramdan önce kan testi yaptırdığımda 1000 lerdeydi değer.

Kan değeri m 541 çıktı
Bi rahatsızlığın yoksa sakıncası olacağını sanmıyorum canım tüp bebekte dusil tehdidi nde öyle der dr

Normal duruyor canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…