- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
Hayırlı olsunMerhabalaruzun süredir acaba gebe olabilir miyim diyordum bugün kan tahlilimde beta hcg 99.7 geldi. İnşallah hep birlikte güzel bir gebelik süreci geçiririz, sağlıcakla bebelerimizi kucağımıza alırız
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar tahminlerime göre ben de Şubat annesi olacağım inşallah, bugün çift çizgiyi gördüm ptesi randevum var bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun canım hoşgeldinMerhaba kızlar tahminlerime göre ben de Şubat annesi olacağım inşallah, bugün çift çizgiyi gördüm ptesi randevum var bakalım hayırlısı
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Hayırlı olsun canım.Bir şey sorabilir miyim? Bir belirti var mı acaba şu an?Merhaba kızlar tahminlerime göre ben de Şubat annesi olacağım inşallah, bugün çift çizgiyi gördüm ptesi randevum var bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba kızlar tahminlerime göre ben de Şubat annesi olacağım inşallah, bugün çift çizgiyi gördüm ptesi randevum var bakalım hayırlısı
Canım tek belirti kasiklarimin ağrısı başka bir belirti yok hatta ben hamile olacağımı bile düşünmedim 3 gün önce pembe renkte küçük bir akıntım oldu hastalandım sandım sonra hiç gelmedi ben de bir test alayım dedim ama umudum yoktu çift çizgiyi gördümHayırlı olsun canım.Bir şey sorabilir miyim? Bir belirti var mı acaba şu an?
Sanırım herkes bayram sonu gidecek yani önümüzdeki hafta ben folik asit ve corasprin kullanıyorum pıhtılaşma var Dr iğneye baslicak gidince salı günü düşünüyorum gitmeyieee kızlar doktora giden var mı şuan ne ilaç kullanıyorsunuz
Benimde bat dan iki gün önce iki damla pembe akintim olduCanım tek belirti kasiklarimin ağrısı başka bir belirti yok hatta ben hamile olacağımı bile düşünmedim 3 gün önce pembe renkte küçük bir akıntım oldu hastalandım sandım sonra hiç gelmedi ben de bir test alayım dedim ama umudum yoktu çift çizgiyi gördüm
Benim ilk gebeliğimde tiroit sıkıntım vardı, bu sefer tiroitlerden sıkıntı yaşamayayım diye doktorum folik iyod verdi bir de devit başlayacağım inşallah ☺eee kızlar doktora giden var mı şuan ne ilaç kullanıyorsunuz
Benim ilk gebeliğimde olmuştu öyle, bunda sadece hafif bulantı yaşıyorumBenimde bat dan iki gün önce iki damla pembe akintim oldu
Ay ne güzelCanım tek belirti kasiklarimin ağrısı başka bir belirti yok hatta ben hamile olacağımı bile düşünmedim 3 gün önce pembe renkte küçük bir akıntım oldu hastalandım sandım sonra hiç gelmedi ben de bir test alayım dedim ama umudum yoktu çift çizgiyi gördüm
İnşallah bulantilarim geç başlar benim çok zor geçiyor bulantilarim 20. Haftalara kadar gecmemistiBenim ilk gebeliğimde olmuştu öyle, bunda sadece hafif bulantı yaşıyorum
Folik asit kullanıyorum bir ay önce başlamıştım zaten. Çarşamba doktora gidicem, kan testi de yaptırmadım sadece evde test yaptım. bakalım bekliyorum bende doktora gideceğim günüeee kızlar doktora giden var mı şuan ne ilaç kullanıyorsunuz
Her gebelik aynı olmuyor diyorlar, inşallah hiç bulantı yaşamazsınızİnşallah bulantilarim geç başlar benim çok zor geçiyor bulantilarim 20. Haftalara kadar gecmemisti
amin :) hayırlı olsun, tahmini doğum tarihimiz de aynıymışMerhabalaruzun süredir acaba gebe olabilir miyim diyordum bugün kan tahlilimde beta hcg 99.7 geldi. İnşallah hep birlikte güzel bir gebelik süreci geçiririz, sağlıcakla bebelerimizi kucağımıza alırız
Amin inşallah, çok güzel bir tevafukamin :) hayırlı olsun, tahmini doğum tarihimiz de aynıymış ☺
tüm annelere hayırlı olsun, inşallah sağlıkla gelir tüm bebişler.
tabiiki :) o tarihi hiç düşünmemiştim cidden :) olabilir aslında yakın tarihler.Amin inşallah, çok güzel bir tevafukben 02.02.2020de gelse keşke demeye başladım, tabi önve sağlıklı olsun