2020 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar tahminlerime göre ben de Şubat annesi olacağım inşallah, bugün çift çizgiyi gördüm ptesi randevum var bakalım hayırlısı

Merhaba kızlar tahminlerime göre ben de Şubat annesi olacağım inşallah, bugün çift çizgiyi gördüm ptesi randevum var bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun canım.Bir şey sorabilir miyim? Bir belirti var mı acaba şu an?

Hayırlı olsun canım.Bir şey sorabilir miyim? Bir belirti var mı acaba şu an?
Canım tek belirti kasiklarimin ağrısı başka bir belirti yok hatta ben hamile olacağımı bile düşünmedim 3 gün önce pembe renkte küçük bir akıntım oldu hastalandım sandım sonra hiç gelmedi ben de bir test alayım dedim ama umudum yoktu çift çizgiyi gördüm

eee kızlar doktora giden var mı şuan ne ilaç kullanıyorsunuz
Sanırım herkes bayram sonu gidecek yani önümüzdeki hafta ben folik asit ve corasprin kullanıyorum pıhtılaşma var Dr iğneye baslicak gidince salı günü düşünüyorum gitmeyi

Benimde bat dan iki gün önce iki damla pembe akintim oldu

Ay ne güzelSağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah

eee kızlar doktora giden var mı şuan ne ilaç kullanıyorsunuz
Folik asit kullanıyorum bir ay önce başlamıştım zaten. Çarşamba doktora gidicem, kan testi de yaptırmadım sadece evde test yaptım. bakalım bekliyorum bende doktora gideceğim günü

Merhabalar uzun süredir acaba gebe olabilir miyim diyordum bugün kan tahlilimde beta hcg 99.7 geldi. İnşallah hep birlikte güzel bir gebelik süreci geçiririz, sağlıcakla bebelerimizi kucağımıza alırız
amin :) hayırlı olsun, tahmini doğum tarihimiz de aynıymış
tüm annelere hayırlı olsun, inşallah sağlıkla gelir tüm bebişler.

Amin inşallah, çok güzel bir tevafuk ben 02.02.2020de gelse keşke demeye başladım, tabi önve sağlıklı olsun
tabiiki :) o tarihi hiç düşünmemiştim cidden :) olabilir aslında yakın tarihler.
ama ben ilk çocuğumu 41+2 de doğurmuştum, hatta şubat bekliyorduk yine martta doğdu, o yüzden yine çok beklemediğim bi tarih olacak gibi geliyor herşey yolunda giderse tabii inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…