Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Ben biraz iri doğmuşum anneme nasıl beslendin diyorum akşama kadar çay içiyodum diyo😂😂😂
Kız ben anlamadım valla nasıl bu ananın kızıyım😂
Dun aksam disarida yemek yedik ustune cay ikram ettiler ikinciyi teklif ettiler tmm dedim bos bulunup. Esim diyor ki icmesen mi 🤣🤣 bizlerin biraz rahatlamaya ve salmaya ihtiyaci var yani o net 🥹🙈

Zaten sağlıklı olmasa tutunup yaşayamazdı bence içimizi ferah tutmamız lazım.Senin şimdiye kadar gebeliklerin olmuş benim 4.5 yıl kimyasal gebeliğim bile olmamıştı düşün. Tüp bebek denedik 19 yumurtam toplandı 13 ü olgun çıktı 13 ü de döllenip hepsi 3.günden sonra ölmüştü yani embriyolarım 5.güne bile gelemiyordu. Tüp bebek merkezi de bize aynısını dedi deneye deneye olacak. Bizimde sayı hız hepsi yüksekti sadece morfoloji 1 di. Kaan Aydosa gittik sadece o bahsetti bize de DNA hasarıyla Rostan. İyi ki gitmişiz yoksa daha sebebini bulamamıştık. Kendi sayfası var internette istersen ordan morfoloji bozukluğuyla ilgili araştırma yapabilirsin.
Bende öyle düşünüyorum aslında diğer gebeliklerde sağlıksız denk geldi ve vücut kabul etmeyip attı. Şimdi inşallah yolunda gider hersey 🤲🏼
Onca çabadan sonra senin de doğal yolla olduğuna göre demek ki vücut iyisini seçip tutuyor

Dun aksam disarida yemek yedik ustune cay ikram ettiler ikinciyi teklif ettiler tmm dedim bos bulunup. Esim diyor ki icmesen mi 🤣🤣 bizlerin biraz rahatlamaya ve salmaya ihtiyaci var yani o net 🥹🙈
kesinlikle çok hak veriyorum günlerdir çay kahve içmiyorum içim dışım su oldu 😂

Ya bizim yaşadıklarımız da kolay değil. İki denemede hamile kalıp çatır çatır doğursaydık emin ol biz de bu kötü duygulardan bihaber yaşayıp gidecektik😂 Anasını satayım bizde sorun var, kocamızın sperminde de sorun var. Elle tutulur düzgün bisey yok ki insan da rahat olsun😁

kesinlikle çok hak veriyorum günlerdir çay kahve içmiyorum içim dışım su oldu 😂
İlk trimester bitsin vallahi azicik rahatlayacagim fiziksel davranissal olarak 🤣 yerden egilip bir sey bile aldirmiyor insanlar. Bayramda soyledik iste herkese cosku seli bitti, esimin anneannesi gelmis HADİ İCERİ UZAN AZİCİK KİZİM diyor ahahaha ama alakasizca yani iyiyim oturuyorum kahve servisi yaptim herkese filan. Ogrenince tum tavir degisti

İlk trimester bitsin vallahi azicik rahatlayacagim fiziksel davranissal olarak 🤣 yerden egilip bir sey bile aldirmiyor insanlar. Bayramda soyledik iste herkese cosku seli bitti, esimin anneannesi gelmis HADİ İCERİ UZAN AZİCİK KİZİM diyor ahahaha ama alakasizca yani iyiyim oturuyorum kahve servisi yaptim herkese filan. Ogrenince tum tavir degisti
keyfini çıkar boşver 😂

Ya bizim yaşadıklarımız da kolay değil. İki denemede hamile kalıp çatır çatır doğursaydık emin ol biz de bu kötü duygulardan bihaber yaşayıp gidecektik😂 Anasını satayım bizde sorun var, kocamızın sperminde de sorun var. Elle tutulur düzgün bisey yok ki insan da rahat olsun😁
Ya kesinlikleee katiliyorum buna🥹 gecen biri dedi ki daha 4 aylik hamile esi, simdiden kac binlik olduk muayene tahlil filan. Esim boynunu buktu abi bize bari yapma bunu diyor🤣 her anlamda zaten o kadar yipranarak ve umutsuzluga alisarak basladik ki gebelige, hala gerine gerine gebeyim diyemememiz filan hep o korkudan

Hayır maalesef, sata göre 5+6 ultrasona göre 5+1 di, pcos var bende geç döllenme mi acaba diye ona yoruyorum ben de. Cuma ultrasona göre de 6+2 olacak umarım cuma duyarım o umutla gideceğim. Siz de bana haber verin duyarsanız. İnşallah güzel haberler alırsınız 🌸
Duydunuz mu? Ben de bugün 6+1’de gittim doktora

Kızlar selam. 6+1 hamileyim ve bir koca porsiyon ciğer yedim. Zararı olur mu, bilen var mı

Ya kesinlikleee katiliyorum buna🥹 gecen biri dedi ki daha 4 aylik hamile esi, simdiden kac binlik olduk muayene tahlil filan. Esim boynunu buktu abi bize bari yapma bunu diyor🤣 her anlamda zaten o kadar yipranarak ve umutsuzluga alisarak basladik ki gebelige, hala gerine gerine gebeyim diyemememiz filan hep o korkudan
Evet bak çevremde iki tane yeni hamile var, ikisinin de ilk hamileliği ve sorunsuz çok şükür. Bulutların üstünde gibiler öyle mutlu öyle tasasız. Ben onlarla buluşunca söyleyemiyorum bile, üstüne bide aman sen hamilesin yorma kendini deyip hizmet ediyorum😂Rabbim kimseye yaşatmasın zor sahip olunca insan kendine o mutluluğu rahat yaşamayı bile layık görmüyor sanki

Kızlar selam. 6+1 hamileyim ve bir koca porsiyon ciğer yedim. Zararı olur mu, bilen var mı
Afiyet olsun canim artik yemissin. Ama hamilelikte fazla a vit icerdigi icin onerilmiyor ciger. Ayni zamanda sakatat oldugu icin de onerilmiyor. Ben de cok severim oradan biliyorum🙈 ama bence tek seferden bir sey olmaz, duzenli yemek yoracaktir karacigeri

Evet bak çevremde iki tane yeni hamile var, ikisinin de ilk hamileliği ve sorunsuz çok şükür. Bulutların üstünde gibiler öyle mutlu öyle tasasız. Ben onlarla buluşunca söyleyemiyorum bile, üstüne bide aman sen hamilesin yorma kendini deyip hizmet ediyorum😂Rabbim kimseye yaşatmasın zor sahip olunca insan kendine o mutluluğu rahat yaşamayı bile layık görmüyor sanki
Aynen oyle ya bi burukluktur gidiyor. Kime soylesek akabinde demese miydik filan olmaya basladim🙈🙈 bu gunler de gececek insallah ya napalim, saglikla ilerlesin de varsin biz daha cekimser gebeler olalim

Kızlar pazartesi günü kalp atışı için gidicem çok korkuyorum ne olur dua edin bana.. pazartesi günü 6+2 olacak kalp atışı duyulur mu birde o gün doktora gebelikte ilgili neler sorabilirim ilk gebeliğim birşey bilmiyorum ne öğrenmem gerekiyo yardımcı olur musunuz

Aynen oyle ya bi burukluktur gidiyor. Kime soylesek akabinde demese miydik filan olmaya basladim🙈🙈 bu gunler de gececek insallah ya napalim, saglikla ilerlesin de varsin biz daha cekimser gebeler olalim
Aynen öyle kuzucum yaaa duygu iniş çıkışları da oluyor insanda. Sağlıkla doğacak hepimizinki eminim

senin sata baktım 22 ocak galiba benimki 30 ocak haftadan haftaya değişiyor bu bebişlerin ölçümü bazen uygulama ile aynı bazen uygulamadan önde çıkıyor
Ben en son 24 martta gittim 7+2 çıktı 2 Nisan da 8+2 3 çıkar diyodım ileri de çıktı değişiyor bence ya kafalarına göre takılıyor bunlar ahajsj

Back
X