- 3 Nisan 2023
- 1.321
- 1.126
- 63
- 38
ay hadi inşallah darısı başımaDurdu canim 11 haftalij oluyor yarin o![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hadi inşallah darısı başımaDurdu canim 11 haftalij oluyor yarin o![]()
Dun aksam disarida yemek yedik ustune cay ikram ettiler ikinciyi teklif ettiler tmm dedim bos bulunup. Esim diyor ki icmesen miBen biraz iri doğmuşum anneme nasıl beslendin diyorum akşama kadar çay içiyodum diyo
Kız ben anlamadım valla nasıl bu ananın kızıyım![]()
Gecicek canim insallah duamdasinay hadi inşallah darısı başıma
Bende öyle düşünüyorum aslında diğer gebeliklerde sağlıksız denk geldi ve vücut kabul etmeyip attı. Şimdi inşallah yolunda gider herseyZaten sağlıklı olmasa tutunup yaşayamazdı bence içimizi ferah tutmamız lazım.Senin şimdiye kadar gebeliklerin olmuş benim 4.5 yıl kimyasal gebeliğim bile olmamıştı düşün. Tüp bebek denedik 19 yumurtam toplandı 13 ü olgun çıktı 13 ü de döllenip hepsi 3.günden sonra ölmüştü yani embriyolarım 5.güne bile gelemiyordu. Tüp bebek merkezi de bize aynısını dedi deneye deneye olacak. Bizimde sayı hız hepsi yüksekti sadece morfoloji 1 di. Kaan Aydosa gittik sadece o bahsetti bize de DNA hasarıyla Rostan. İyi ki gitmişiz yoksa daha sebebini bulamamıştık. Kendi sayfası var internette istersen ordan morfoloji bozukluğuyla ilgili araştırma yapabilirsin.
kesinlikle çok hak veriyorum günlerdir çay kahve içmiyorum içim dışım su olduDun aksam disarida yemek yedik ustune cay ikram ettiler ikinciyi teklif ettiler tmm dedim bos bulunup. Esim diyor ki icmesen mibizlerin biraz rahatlamaya ve salmaya ihtiyaci var yani o net
![]()
Ya bizim yaşadıklarımız da kolay değil. İki denemede hamile kalıp çatır çatır doğursaydık emin ol biz de bu kötü duygulardan bihaber yaşayıp gidecektikDun aksam disarida yemek yedik ustune cay ikram ettiler ikinciyi teklif ettiler tmm dedim bos bulunup. Esim diyor ki icmesen mibizlerin biraz rahatlamaya ve salmaya ihtiyaci var yani o net
![]()
İlk trimester bitsin vallahi azicik rahatlayacagim fiziksel davranissal olarakkesinlikle çok hak veriyorum günlerdir çay kahve içmiyorum içim dışım su oldu![]()
keyfini çıkar boşverİlk trimester bitsin vallahi azicik rahatlayacagim fiziksel davranissal olarakyerden egilip bir sey bile aldirmiyor insanlar. Bayramda soyledik iste herkese cosku seli bitti, esimin anneannesi gelmis HADİ İCERİ UZAN AZİCİK KİZİM diyor ahahaha ama alakasizca yani iyiyim oturuyorum kahve servisi yaptim herkese filan. Ogrenince tum tavir degisti
Ya kesinlikleee katiliyorum bunaYa bizim yaşadıklarımız da kolay değil. İki denemede hamile kalıp çatır çatır doğursaydık emin ol biz de bu kötü duygulardan bihaber yaşayıp gidecektikAnasını satayım bizde sorun var, kocamızın sperminde de sorun var. Elle tutulur düzgün bisey yok ki insan da rahat olsun
![]()
İki tarafin da ilk torunu arti tup diye boylelerkeyfini çıkar boşver![]()
Duydunuz mu? Ben de bugün 6+1’de gittim doktoraHayır maalesef, sata göre 5+6 ultrasona göre 5+1 di, pcos var bende geç döllenme mi acaba diye ona yoruyorum ben de. Cuma ultrasona göre de 6+2 olacak umarım cuma duyarım o umutla gideceğim. Siz de bana haber verin duyarsanız. İnşallah güzel haberler alırsınız![]()
Evet bak çevremde iki tane yeni hamile var, ikisinin de ilk hamileliği ve sorunsuz çok şükür. Bulutların üstünde gibiler öyle mutlu öyle tasasız. Ben onlarla buluşunca söyleyemiyorum bile, üstüne bide aman sen hamilesin yorma kendini deyip hizmet ediyorumYa kesinlikleee katiliyorum bunagecen biri dedi ki daha 4 aylik hamile esi, simdiden kac binlik olduk muayene tahlil filan. Esim boynunu buktu abi bize bari yapma bunu diyor
her anlamda zaten o kadar yipranarak ve umutsuzluga alisarak basladik ki gebelige, hala gerine gerine gebeyim diyemememiz filan hep o korkudan
Afiyet olsun canim artik yemissin. Ama hamilelikte fazla a vit icerdigi icin onerilmiyor ciger. Ayni zamanda sakatat oldugu icin de onerilmiyor. Ben de cok severim oradan biliyorumKızlar selam. 6+1 hamileyim ve bir koca porsiyon ciğer yedim. Zararı olur mu, bilen var mı
Aynen oyle ya bi burukluktur gidiyor. Kime soylesek akabinde demese miydik filan olmaya basladimEvet bak çevremde iki tane yeni hamile var, ikisinin de ilk hamileliği ve sorunsuz çok şükür. Bulutların üstünde gibiler öyle mutlu öyle tasasız. Ben onlarla buluşunca söyleyemiyorum bile, üstüne bide aman sen hamilesin yorma kendini deyip hizmet ediyorumRabbim kimseye yaşatmasın zor sahip olunca insan kendine o mutluluğu rahat yaşamayı bile layık görmüyor sanki
Aynen öyle kuzucum yaaa duygu iniş çıkışları da oluyor insanda. Sağlıkla doğacak hepimizinki eminimAynen oyle ya bi burukluktur gidiyor. Kime soylesek akabinde demese miydik filan olmaya basladimbu gunler de gececek insallah ya napalim, saglikla ilerlesin de varsin biz daha cekimser gebeler olalim
Ben her gun minik minik kendime kendime aglayacak bir sey buluyorum vallaAynen öyle kuzucum yaaa duygu iniş çıkışları da oluyor insanda. Sağlıkla doğacak hepimizinki eminim
Kız bende tersimden kalktım resmen bugün bütün gün burnumun direği sızladı sdjndjdjdBen her gun minik minik kendime kendime aglayacak bir sey buluyorum vallaiyi geliyor desarj oluyorum ajdjdjjd
Ben en son 24 martta gittim 7+2 çıktı 2 Nisan da 8+2 3 çıkar diyodım ileri de çıktı değişiyor bence ya kafalarına göre takılıyor bunlar ahajsjsenin sata baktım 22 ocak galiba benimki 30 ocak haftadan haftaya değişiyor bu bebişlerin ölçümü bazen uygulama ile aynı bazen uygulamadan önde çıkıyor