Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    34
Kizlar aranızda fetal dna yaptıran var mi ? Güvenilir bi lab. Var mi ? Surec nasıl işliyor bi kaç yerle görüştüm eve gelip kan alicaz dediler?

Ya benim gibi kilosu olanlar varmı herkes minnoş çıtırmı burda 😂
Kilom olduğu için biraz doktor benim cinsiyetimi karından göremiyor
Böyle durum yaşayan varmı imdat bi ben kaldım oysaki haftam en önde gidenlerden 😂
Vajinal istersen bakalım ama göremem kese yukarı çıktı demişti
Bu haftalarda vajinal ultrason yaptıran varmı
o benım:( Malesef kilom var. Vajinali hıc yeklıf etmedı doktorum

Kizlar aranızda fetal dna yaptıran var mi ? Güvenilir bi lab. Var mi ? Surec nasıl işliyor bi kaç yerle görüştüm eve gelip kan alicaz dediler?
ben yaptırdım hala cıkmadı gecen hafta persembe vermıstım 10iş günü demişti bi çıksaydı. Ben gidip verdım lab a eurofins benımkı

Gösterdi kuzum daha doğrusu şöyle kıza benzettim ama bu haftalarda yanılma payım olabilir dedi bir oğlum var gönlümden geçen hep kız tabii ki sağlıklı olması önceliğim vajinadan bakınca kıza daha çok benzettim dedi 😅 sonra 10 gün kuralını biliyorsundur tekrar gittim çağırdı erkeğe de benziyor kızada en iyisi bekleyelim dedi 😅 benim de göbekten pozisyonu tam alamıyor kalp atışını bile ben hep vajinal duyarım ilk gebeliğimde de öyle olmuştu o da kilodan eminim yani 😅😅😅😅😅
14+5 dim ben gittiğimde vajinal baksamda göremem kese yukardadır
İstersen bakalım demişti deniyelim diye bende siz göremeyiz dediyseniz gerek yok demiştim
Ama benimde 10 gün hakkım var gidicem öbür hafta baktırim😂

Bebekler aşırı hareketli mesaneme baskı yapıyorlar ondan. Bide hafif idrar yolu enfeksiyonum var canım. Sen naptın
Ben bebişimi 10+4 te gördüm çok sakin duruyordu sadece ayakları hareket ettirdi 😅 bir sonrakinde çikolata yiyip gidicem bakalım nasıl olcak merak ediyorum nasıl hareket ettiğini ultrasonda

Ben bebişimi 10+4 te gördüm çok sakin duruyordu sadece ayakları hareket ettirdi 😅 bir sonrakinde çikolata yiyip gidicem bakalım nasıl olcak merak ediyorum nasıl hareket ettiğini ultrasonda
Benim de biri arada hareket ediyor ama diğeri hep hareketli zıplıyor 😂 o yüzden çok doğru her bebek aynı değil diye boşuna dememişler😂

Benim de biri arada hareket ediyor ama diğeri hep hareketli zıplıyor 😂 o yüzden çok doğru her bebek aynı değil diye boşuna dememişler😂
Ayyy tabii ki öyle gerçekten her bebek farklı huyu suyu karakteri 😍 eşim pek sakinmiş bebekliğinde bakalım öyle mi olacak anasının yavrusu

Ayyy tabii ki öyle gerçekten her bebek farklı huyu suyu karakteri 😍 eşim pek sakinmiş bebekliğinde bakalım öyle mi olacak anasının yavrusu
Ahahah inşallah sakin olur😂 bizde biri sakin diğeri hep hareketli annem biri sen biri eşin diyor 😂

Ahahah inşallah sakin olur😂 bizde biri sakin diğeri hep hareketli annem biri sen biri eşin diyor 😂
Ayyy inşallah inşallah huyu bana çekmesin 😅Hahah yerim onları ben minnoşlar allah ayırmasın ikisini de birbirinden sağlıkla büyüsünler maşallah 💖🥹🧿

Ayyy inşallah inşallah huyu bana çekmesin 😅Hahah yerim onları ben minnoşlar allah ayırmasın ikisini de birbirinden sağlıkla büyüsünler maşallah 💖🥹🧿
Sinirli misin hareketli misin niye öyle dedin😂amin canım hepimiz inşallah

Back
X