Lekelenme vs var mı? Sana özel mi söyledi genel mi acaba? Genelde doktorlar düşük tehdidi olmadıkça yasaklamıyor. Ben öğreneli iki hafta oldu, yeni ve tutunmaya çalışıyor diye ilişkiye girmekten çekindik. Dün iki hafta sonra ilk kez birlikte olduk ve ne ağrım ne başka bi sorunum oldu. Tabi ki sert olmamalısınız.Merhaba kızlar çok şükür bende şubat annesi olacağım inşallah
Kan değeri m 541 çıktı
Folik asit verdi doktor haftaya keseyi görürüz dedi ama bide dedi ki 3 ay ilişki yok neden acaba
Allah bağışlasın ya ne kadar güzelEvet çok şükür bi oğlum var 9 yaşında bi de kızım var o da 3 yaşında şimdi üçüncü bile çok isteyerek oldubiraz erken evlendim lise bitince , üniversite yi eşimle beraber 4 yillik bitirdim oglumla sınavlara gittim büyük aileleri çok seviyorum hayırlı evlat olurlar inşallah
Ptesi gideceğim canım ilk defa muayene olacağım şimdilik folik asit kullanıyorumeee kızlar doktora giden var mı şuan ne ilaç kullanıyorsunuz
Amin canım çok sağolAllah bağışlasın ya ne kadar güzeltebrik ederim cidden ben bi çocukla o kadar işimi erteledim ki :)) ikinci gelince nasıl yetişicem diye düşünüyorum.
bakalım üçüncünün cinsiyeti ne olacakAllah hepsine sağlık versin
Aynı saatlerde mi yaptırdın canım saat farkıda olabilir bozma moralini hiç artar inşallah sağlıklaaaKızlar ya bişey soracam. Benim 2 gün önceki değerim 295 çıkmıştı. 2 gün sonra yani bugün yaptırdığımda 479 çıktı. Değer düşük mü sizce?
İlk yaptırdığımda akşam 7 buçukta yaptırdım, bugünkünü öğleden sonra 3 buçukta yaptırdım canım.. Moralim bozuldu sonuçtanAynı saatlerde mi yaptırdın canım saat farkıda olabilir bozma moralini hiç artar inşallah sağlıklaaa
Hayır r lekelenmem yok son adet tarihine göre 4 haftalıkLekelenme vs var mı? Sana özel mi söyledi genel mi acaba? Genelde doktorlar düşük tehdidi olmadıkça yasaklamıyor. Ben öğreneli iki hafta oldu, yeni ve tutunmaya çalışıyor diye ilişkiye girmekten çekindik. Dün iki hafta sonra ilk kez birlikte olduk ve ne ağrım ne başka bi sorunum oldu. Tabi ki sert olmamalısınız.
Merhaba bana icinde balik yaği ve cesiyli vitaminler de olan bir takviye ve kanim cok düşük oldugu için kan hapı verdi.Merhaba kozlar bnmde bi sorum olcak.bnde inş şubatta anne olucam allah nasip ederse.bnm doktorum bana folik asit werdi.başka hiç witamin vs vermedi .sizde nasıl?
Ben de kalp atışlarını duymayı bekliyorum, ben henüz duruma inanamadığım için kimseye de söyleyemedimHamile olduğuna inanamayan kan testinden 1 hafta sonra tekrar idrar testi yapan bir tekben değilmişim neyse ki.Nedense 2.gebeliğimbu ve hamile değilmişim gibi geliyor hâla. Ultrason görüntüsü sonrası değişir umarım, yoksa çevrem benden daha hazır hamile oluşuma şuanda
Biz de de durum aynı kimseye söylemedik dahaBen de kalp atışlarını duymayı bekliyorum, ben henüz duruma inanamadığım için kimseye de söyleyemedimbi eşim biliyor, ikimiz de sır gibi saklıyoruz nedense
Bizde hala inanamıyoruz yokmuş gibi geliyorBiz de de durum aynı kimseye söylemedik daha
Yalnız değilmişimBiz de de durum aynı kimseye söylemedik daha
Hayırlı olsun, rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar hamile olanlara allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucaklarimiza almak nasip olur bekleyenlerde bir an önce nasip olur inşallah allah nasip kısmet ederse Bende şubat annesi olacam inşallah bugün 4+5 olduk
Bende de aynı hiç bi belirtim yok sadece ara da adet sancısı gibi kasiklarim agriyor hafifBizde hala inanamıyoruz yokmuş gibi geliyor
Bugün kadın doğum bakar mı ki pazar ya ondan ama büyük ihtimal yarın gidersen duyardım canımKızlar bugün 5+6 kalp atışı için gitmek istiyorum bugün duyarmıyım sizcee pazartesi keseyi görmüştük
Yalnız değilmişimsevindim
[/QUOTE
Hayırlı olsun canım hoşgeldinMerhaba kızlar hamile olanlara allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucaklarimiza almak nasip olur bekleyenlerde bir an önce nasip olur inşallah allah nasip kısmet ederse Bende şubat annesi olacam inşallah bugün 4+5 olduk