Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
ben az önce yine hastaneye gittim kızlar, duş aldım bugün günler sonra duştan sonra kanamam oldu çamaşırımı kirletince korktum birde ilk defa kırmızı kanama olunca hemen hastaneye gittik çok şükür bebeğim iyi yine bir kanama alanı yok gelişimi iyi boyu uzamış falan doktorum kesin istirahat edeceksin kalkmayacaksın dedi. sabah-öğle -akşam progestan fitil olarak alıyordum bu süreçte ağızdan al dedi, değiştirdim. hastanede progestan iğne vurdular önlem olarak kanamayı kesmesi için. bugün progestan bombardımanına uğradım anlayacağınız. Geçer mi bu 3 hafta ey kızlar bir deyin bakalım 😔 bu korkuyla da zaman da geçmiyor offf
Canim cok gecmis olsun allah beterinden saklasin🙏🏼 neden olmus peki o kanama, bir aciklamasi var mi hani? Benim bir arkadasin da tam bu haftalarda oldu kanamasi, rahim agzi kanamis onun mesela kese veya bebekle alakasiz. Rahim buyudugu icin baski mi yapmis ne oyle bir sebepti.

inşallah öyledir canım ya, zaten sağolsun eşim bir iş yaptırmıyordu öğretmen olduğu için bu hafta evde ama haftaya yok olmazsa annemi çağıracağım tekrar mecburen
Çağır hiç kalkma yerinden görümcem de senin gbi lekelenme yaşamıştı robot gibi yat dedi doktoru. Bebiş 1 yasında simdi

Canim cok gecmis olsun allah beterinden saklasin🙏🏼 neden olmus peki o kanama, bir aciklamasi var mi hani? Benim bir arkadasin da tam bu haftalarda oldu kanamasi, rahim agzi kanamis onun mesela kese veya bebekle alakasiz. Rahim buyudugu icin baski mi yapmis ne oyle bir sebepti.
sağol canım, doktor ultrasonla rahim ağzını da inceledi hiçbir sorun yok dedi nedenini bilemiyoruz şuanda bebek anlamında bir risk görmedi şuan için doktorum istirahat edip bekleyeceğim 😔

Aslında geçen annem de dedi ki siz gidip sürekli kontrol ettiriyorsunuz bizim de öyleydi üstüne görüyoruz der geçerdik dedi çoğu kadında var belki de
Annemde bana hep söylüyor biz böyle evhamlı değildik diye. Doğuma yakın suyu gelmiş annemin, ama doktora götüren olmamış sorunlu bi dönem yaşıyolarmış babamla. Kasılmam da olmayınca girdim bi duş aldım yattım uyudum hiç kafaya takmadım 1 hafta sonra doğum başladı dedi. Yuh anam o kadar da değil dedim😂

sağol canım, doktor ultrasonla rahim ağzını da inceledi hiçbir sorun yok dedi nedenini bilemiyoruz şuanda bebek anlamında bir risk görmedi şuan için doktorum istirahat edip bekleyeceğim 😔
Bu arada anca okudum baskilamayla ilgili kismis, bahsettigim arkadas da3-4 ay baskilama gordu endometriozis ameliyati oldu opu sonrasi. Ustune dee lucrin le baskilama oldu. Belki kanamalarinizin ortak ozelligi budur bak gercekten de. Bebis cok iyi madem uzme canini duzelecek insallah hersey🩷

Hayır kuzum ya ona bakılmadı hiç. İleri hareketlilik ve sayı iyi olduğu için doktor bize deneye deneye sağlıklısını bulcanız demişti. Morfoloji bozukluğu engelli bebek oluşumuna sebep olur mu ? Bizde hep düşük oluyordu ilk kez tutundu inşallah allah onu bize bağışlar
Zaten sağlıklı olmasa tutunup yaşayamazdı bence içimizi ferah tutmamız lazım.Senin şimdiye kadar gebeliklerin olmuş benim 4.5 yıl kimyasal gebeliğim bile olmamıştı düşün. Tüp bebek denedik 19 yumurtam toplandı 13 ü olgun çıktı 13 ü de döllenip hepsi 3.günden sonra ölmüştü yani embriyolarım 5.güne bile gelemiyordu. Tüp bebek merkezi de bize aynısını dedi deneye deneye olacak. Bizimde sayı hız hepsi yüksekti sadece morfoloji 1 di. Kaan Aydosa gittik sadece o bahsetti bize de DNA hasarıyla Rostan. İyi ki gitmişiz yoksa daha sebebini bulamamıştık. Kendi sayfası var internette istersen ordan morfoloji bozukluğuyla ilgili araştırma yapabilirsin.

Annemde bana hep söylüyor biz böyle evhamlı değildik diye. Doğuma yakın suyu gelmiş annemin, ama doktora götüren olmamış sorunlu bi dönem yaşıyolarmış babamla. Kasılmam da olmayınca girdim bi duş aldım yattım uyudum hiç kafaya takmadım 1 hafta sonra doğum başladı dedi. Yuh anam o kadar da değil dedim😂
Kiz sen bu annenin cocikiii olduguna emin misin 🤣 annen gelsin hepimize rahatlik dersi versin vallahi ozendim😍😍😍

Bu arada anca okudum baskilamayla ilgili kismis, bahsettigim arkadas da3-4 ay baskilama gordu endometriozis ameliyati oldu opu sonrasi. Ustune dee lucrin le baskilama oldu. Belki kanamalarinizin ortak ozelligi budur bak gercekten de. Bebis cok iyi madem uzme canini duzelecek insallah hersey🩷
inşallah ondandır canım yani başka sebep görünmüyor. şükür bebiş iyi sabırla bekleyeceğiz

gerekirse hamileliğin sonuna kadar yatacaksın yeterki stres yapıp endişelenme dedi
Ya biz bu bebişleri sağlıkla kucağımıza alalım da varsın 9 ay yatalım. Tek duam bebekler sağlıklı olsun biz anneler olarak herseyi aşarız. Leke insanı korkutuyor biliyorum ama doktorun söylediğinden ötesi yok benim için. Adam bebeğin sağlıkla büyüdüğünü söylüyorsa olay bitmiştir yat gerekirse kımıldamadan. 12 haftayı atlatınca hepimiz zıpkın gibi olcaz zaten buna inanıyorum cancazım 😊

inşallah ondandır canım yani başka sebep görünmüyor. şükür bebiş iyi sabırla bekleyeceğiz
İnsallah riskin de ortadan kalkar da rahat hareketli bi gebelige geri donersin canim 🙏🏼 yatmak bana en azindan hep hasta hissettiriyor ama su an seninki zorunlu tabikii o yuzden de doktor ne diyorsa o. Benim kuzenimin esi 9 ay yatti. Sadece doktora gidip gelirdi inan ki. Cok da saglikli yasina geldi bebegi🌸

Ya biz bu bebişleri sağlıkla kucağımıza alalım da varsın 9 ay yatalım. Tek duam bebekler sağlıklı olsun biz anneler olarak herseyi aşarız. Leke insanı korkutuyor biliyorum ama doktorun söylediğinden ötesi yok benim için. Adam bebeğin sağlıkla büyüdüğünü söylüyorsa olay bitmiştir yat gerekirse kımıldamadan. 12 haftayı atlatınca hepimiz zıpkın gibi olcaz zaten buna inanıyorum cancazım 😊
sağol canım hepiniz moralimi yükselttiniz . sağlıkla doğsun da gerekirse yatarım ne diyeyim artık şaştım kaldım

İnsallah riskin de ortadan kalkar da rahat hareketli bi gebelige geri donersin canim 🙏🏼 yatmak bana en azindan hep hasta hissettiriyor ama su an seninki zorunlu tabikii o yuzden de doktor ne diyorsa o. Benim kuzenimin esi 9 ay yatti. Sadece doktora gidip gelirdi inan ki. Cok da saglikli yasina geldi bebegi🌸
diğer arkadaşının kanaması sonra kendiliğinden durdu mu peki?

Yok hiç utanılacak bir yanı yok. Sırf kalkamadıĝım için acıksamda aç yatıyorum 😢 Kendime inanamıyorum. Ben daha önceki hamileliklerimde asla böyle değildim. Bazen gerçekten bu aşılar mı bizi bu hale getirdi diye düşünüyorum.
Benim bu ilk gebelik kendimle kıyaslama yapamıyorum ama başkalarını görüyorum, herkes normal🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki , 1 haftada 5 kilo verdim , mide bulantısı ve istifradan gozumu açamadım, kimseyi görmeyi bırak seslerini bile duymaya tahammülüm kalmadı, 2 gündür ehh iste sayılabilecek durumdayım, Allah'ım yardımcımız olsun inşallah.
Amin canım, insan sesini bırak, çok afedersin, banyoda kusmak için beklerken havalandırma sesi sinirimi bozuyor, eşime gel kapat şunu diye bagırıyorum, çömeldiğim yerden de kalkamıyorum, ayyy rezalet durumdayım.

Back
X