Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de valla 68 kilo ile hamile kaldımYa benim gibi kilosu olanlar varmı herkes minnoş çıtırmı burda
Kilom olduğu için biraz doktor benim cinsiyetimi karından göremiyor
Böyle durum yaşayan varmı imdat bi ben kaldım oysaki haftam en önde gidenlerden
Vajinal istersen bakalım ama göremem kese yukarı çıktı demişti
Bu haftalarda vajinal ultrason yaptıran varmı
Maşallah sağlıkla zamanında gelsin
Pipisini gördüm gibi oldu :)Sağlıklı olsunda nerden tahmin ettiniz peki![]()
Teşekkür ederim :) 14. Haftada gittim direkt benHayırlı olsuntam olarak kaçıncı haftada söyledi
Ay hayırlı olsun
Sağol canım amin :)Maşallah sağlıkla gelsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Evet ya ama doktorum 20 ci hafta dediHareket etmeye başlasalarda içimiz rahat etse
Banada 14.hafta gel dediTeşekkür ederim :) 14. Haftada gittim direkt ben
Daha net oluyor bence o haftadaBanada 14.hafta gel dedi![]()
Bakalım 14. Haftada ogrencemPipisini gördüm gibi oldu :)
Amin inşallah sağolunMaşallah sağlıkla zamanında gelsin![]()
ne dedi canım doktor agrılarınaSakin ol bebişi görünce rahatlarsın bende geldim şimdi ağrım sık sık olunca doktor gel göreyim dedi
benımde agır yemek yeyınce oluyorKızlar kalp çarpıntısı olan var mı ? Tansiyon aleti ile olctugumde tansiyon normal ama nabız 105 fln çıkıyor
bence olmaz bende calısıyorum tüm gün dısardayım arada ayaklarımı uzatmak istiyorum tabi ama genel olarak sorun olmuyorHanımlar ramazandan önce kanamam olduğu için rapor aldım işe gitmedim zaten işim de babamın yanında masa başı ağır bir iş değil kontrolde doktorum işe gidip gelebilirsin dedi. Bende ayağımın altına tabure felan ayarlayım uzatırım diye düşünüyorum. Sorun olmaz demi
olmaz canım 11kıloya kadar tasıyabırsınKızlar selamlar az önce iki tane plastik taşınma kutusu taşıdım arabadan eve . Ama sonra kısa bir rahmim sızladı sanki korktum 5/5,5 kilo felan geliyor ağırlıkları şaşırdım aslında taşırken okadar ağır hissetmemiştim . Birşey olmaz dimi çok korktum
o çömelme olayında bırsey oluyor ya bendede ıyı gelmıyor demekki. cok yapmamak lazım heraldeKızlar bugün çamaşır atacağım diye makineye eğilip kalktım baya sonradan bir şey oldu vajinada bir doluluk hissi var ve eğilince sanki çocuk ağzımdan çıkacak gibi geliyor dndndnfnfn pozisyonu mu değişti ne oldu 14.haftadayız![]()