2020 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar çok şükür bende şubat annesi olacağım inşallah :dua:
Kan değeri m 541 çıktı
Folik asit verdi doktor haftaya keseyi görürüz dedi ama bide dedi ki 3 ay ilişki yok neden acaba
Lekelenme vs var mı? Sana özel mi söyledi genel mi acaba? Genelde doktorlar düşük tehdidi olmadıkça yasaklamıyor. Ben öğreneli iki hafta oldu, yeni ve tutunmaya çalışıyor diye ilişkiye girmekten çekindik. Dün iki hafta sonra ilk kez birlikte olduk ve ne ağrım ne başka bi sorunum oldu. Tabi ki sert olmamalısınız.

Evet çok şükür bi oğlum var 9 yaşında bi de kızım var o da 3 yaşında şimdi üçüncü bile çok isteyerek oldu 😁😁😇biraz erken evlendim lise bitince , üniversite yi eşimle beraber 4 yillik bitirdim oglumla sınavlara gittim büyük aileleri çok seviyorum hayırlı evlat olurlar inşallah 😇😍
Allah bağışlasın ya ne kadar güzel 😊 tebrik ederim cidden ben bi çocukla o kadar işimi erteledim ki :)) ikinci gelince nasıl yetişicem diye düşünüyorum.
bakalım üçüncünün cinsiyeti ne olacak ☺️ Allah hepsine sağlık versin 😊

Allah bağışlasın ya ne kadar güzel 😊 tebrik ederim cidden ben bi çocukla o kadar işimi erteledim ki :)) ikinci gelince nasıl yetişicem diye düşünüyorum.
bakalım üçüncünün cinsiyeti ne olacak ☺️ Allah hepsine sağlık versin 😊
Amin canım çok sağol😘🤗

Kızlar ya bişey soracam. Benim 2 gün önceki değerim 295 çıkmıştı. 2 gün sonra yani bugün yaptırdığımda 479 çıktı. Değer düşük mü sizce? 😔
Aynı saatlerde mi yaptırdın canım saat farkıda olabilir bozma moralini hiç artar inşallah sağlıklaaa

Aynı saatlerde mi yaptırdın canım saat farkıda olabilir bozma moralini hiç artar inşallah sağlıklaaa
İlk yaptırdığımda akşam 7 buçukta yaptırdım, bugünkünü öğleden sonra 3 buçukta yaptırdım canım.. Moralim bozuldu sonuçtan 😔 inşallah artar dediğin gibi 😐 teşekkür ederim canım

Lekelenme vs var mı? Sana özel mi söyledi genel mi acaba? Genelde doktorlar düşük tehdidi olmadıkça yasaklamıyor. Ben öğreneli iki hafta oldu, yeni ve tutunmaya çalışıyor diye ilişkiye girmekten çekindik. Dün iki hafta sonra ilk kez birlikte olduk ve ne ağrım ne başka bi sorunum oldu. Tabi ki sert olmamalısınız.
Hayır r lekelenmem yok son adet tarihine göre 4 haftalık
Bu hafta tekrar gideceğim soracağım bakalım
En son ilişkiye girdiğimizde yanı öğrenmeden 1 gün önce hafif canım acımıştı sen söyleyince aklıma geldi Ama ben bunu doktora söylemedim

Merhaba kozlar bnmde bi sorum olcak.bnde inş şubatta anne olucam allah nasip ederse.bnm doktorum bana folik asit werdi.başka hiç witamin vs vermedi .sizde nasıl?
Merhaba bana icinde balik yaği ve cesiyli vitaminler de olan bir takviye ve kanim cok düşük oldugu için kan hapı verdi.

Hamile olduğuna inanamayan kan testinden 1 hafta sonra tekrar idrar testi yapan bir tekben değilmişim neyse ki.🤣 Nedense 2.gebeliğimbu ve hamile değilmişim gibi geliyor hâla. Ultrason görüntüsü sonrası değişir umarım, yoksa çevrem benden daha hazır hamile oluşuma şuanda 😁

Hamile olduğuna inanamayan kan testinden 1 hafta sonra tekrar idrar testi yapan bir tekben değilmişim neyse ki.🤣 Nedense 2.gebeliğimbu ve hamile değilmişim gibi geliyor hâla. Ultrason görüntüsü sonrası değişir umarım, yoksa çevrem benden daha hazır hamile oluşuma şuanda 😁
Ben de kalp atışlarını duymayı bekliyorum, ben henüz duruma inanamadığım için kimseye de söyleyemedim 🙊 bi eşim biliyor, ikimiz de sır gibi saklıyoruz nedense 😂

X