2020 Şubat Anneleri

Çıkarttın mı canım ? Leblebi kraker işe yaramıyor mu ?
yok canım boğazıma kadar geldi afedersin, çıkarsam belki daha rahatlardım. sana da geçmiş olsun :KK43: bu durum çok zor gerçekten. leblebi sevmem ama çubuk kraker yiyorum. biraz da baharatlı bi yemek yedim o yüzden de kötü oldum. yediklerimiz de önemli bu aralar, mideyi zorlayacak şeyler yememek lazım.

Selam arkadaslar.

Bugun ozele gittim.
2 haberim var. Biri güzel biri can sıkıcı.
güzel olan haberim;kanama alani düşük riski acisindan az bi ihtimalmis.
korkmana gerek yok dedi.
progestan uyku yapar oral, eger cok uyuklarsan vajinal al dedi.
(Kucuk cocugum var deyince oyle dedi)
.
can sıkıcı konu ise 6+3 olmama ragmen kese 4+4 cikti.
cok minik ama bebek gordu kese içinde.

kizimda 6+5 de kalp atışını bile duymustuk oysa.

haftaya cuma gunu kontrole çağırdı.

dune gore tabi daha iyiyim moral olarak.

ama 6+3 ve 4+4 arasında 2 hafta fark var
geç döllenme olmuştur belkiii hemen canınızı sıkmayın ya :dua::dua:

Arkadaşlar gece mahvoldum istifra ettim ama çok kötü oldum titredim falan
Midem hem yanıyor kasılıyor hem de bulanıyor
Böyle olan var mı
Elimde vicks kutusu burnuma dayıyorum geceden beri
Neden geçmedi bulantı ? Acaba başla sebepten mi bu haldeyim gebelikten mi

Bende bulantı olmuyor sadece çok fazla yedikten sonra miğdem rahatsız oluyo çıkarmak istiyorum öyle anca inşallahta böyle devam eder,
Allah yardımcın olsun zor öylede doktor ona uygun ilaç verir gebelikten dir

Bulantilar mahvediyor resmen hayata küsmüş vaziyetteyim hap da fayda etmio agliyorum olmuo oglum var yapamiyorum cok kotu bir an once bulantinin bitmesini diliyorum daralıyorum kusmaktan bogazlarm aciyor kizlar berbat haldeyim
Sat tarihimiz yakın ama bende pek yok bulantı şimdilik seninki çok erken başlamış

Benim çok hafif kahverengi lekelenmem olmuş kızlar neden olabilir acaba sizde de oldumu hiç??İlk çocuğuma hamile iken burda yazmışım doktor baktı sorun yoktu diye ama yine de korkmadım değil

Al benden de ı kadar eşim hiç istemedi bizimki 3. Olacak ... maddi manevi istemiyor Allah hayırlara çıkarsın ne diyelim bizde hiç konuşmuyoruz cok gerginiz çok kızgınım bendr ona
Canim benim de 3. Bebegim olacak insaallah. Benim de esim pek gonullu degildi ama sonradan tamam dedi. Aramizda bi gerginlik yok ama onda da sanki hic bir heyecan belirtisi yok. İlk bebek olmadigindandir belki Bu durum beni uzmuyor degil ama cok dusunmemeye calisiyorum. Hamileligimizin tadini cikarmaya bakalim sonrasinda yorucu gunler bizi bekliyor olacak 😊

Merhabalar size bir sorum olacaktı, 7+1 haftalık tüp bebekle tedavisiyle hamileyim, kalp atışı 117 cıktı, doktor düşük buldu, 10 gün sonrasına kontrol verdi, yaşamayabilir dedi. Sizin bu haftalarda kalp atışınız kaçtı?

Kızlar kanamam ara ara devam ediyor, yatıp dinleniyorum ama anlamadım. Miktarı çok az , ara sıra kahverengi ara sıra kırmızı.. Anlamadım...

Canim benim de 3. Bebegim olacak insaallah. Benim de esim pek gonullu degildi ama sonradan tamam dedi. Aramizda bi gerginlik yok ama onda da sanki hic bir heyecan belirtisi yok. İlk bebek olmadigindandir belki Bu durum beni uzmuyor degil ama cok dusunmemeye calisiyorum. Hamileligimizin tadini cikarmaya bakalim sonrasinda yorucu gunler bizi bekliyor olacak 😊
Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum

Bulantı önleyici bir ilaç verirler belki canım. Bir doktora git istersen. Baya kötü olmuşsun ama gebelikten 4 ay serumla yaşayan arkadaşım vardı. Olabiliyor demekki kalbini ferah tut
Ben 4 ay serumla yaşadım ilkinde bu yüzden bulanan arakdaşlar normal yani takıntı yapmayın.şuan dualar ediyorum nolur ilki gibi olamsın die aşırı aşırı korkuuprum bulantıdan

merhaba kızlar, ben henüz doktora gitmedim. ikinci hamileliğin verdiği bir rahatlık sanırım. sat 4 mayıs, doktora gidip kalp atışlarını duyan var mı?

Benim oglumda da 5 haftada basladi cnm buda aynisi oldu saolsun hic yaniltmadi beni😭 hicbirsey gecirmio ne yersem cikio herseyden tiksindim artik 6+4 deyim suan
bende berbat haldeyim kızım var, kızımda bu kadar erken başlamamıştı, ama gün geçtikçe artarak devam ediyor. umarım kısa sürer. ben birde çalışıyorum, çok zor benim için...:KK43:

X