- 26 Şubat 2015
- 399
- 447
- 36
Nedir kova burcunun özelliği benim çevremde hiç kova yokAynen zaten çok istemiştim kova burcu olsun diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedir kova burcunun özelliği benim çevremde hiç kova yokAynen zaten çok istemiştim kova burcu olsun diye
Ben bugün kan verdim 2 katına çıkmışFyz35 bugün test yaptın mı canım iadar testinde koyulaşma var mı?
Tam bi özelliğini bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sevecen ama yanlışını gördüğü insanlara karşı direk mesafesini koyabilen bir burç bide üretken özelliğini biliyorum elindeki malzemeyle yapacaginin sınırı yok diye okumuştum. Bide biraz duygusallar oğlak burcu çok inatçı oluyor o yüzden sözümü geciremem diye korkuyorum biraz galibaNedir kova burcunun özelliği benim çevremde hiç kova yok
Benim sat 5 Mayıs yarın gideceğim duymayamerhaba kızlar, ben henüz doktora gitmedim. ikinci hamileliğin verdiği bir rahatlık sanırım. sat 4 mayıs, doktora gidip kalp atışlarını duyan var mı?
Mide yanması var mı peki ? Benim şiddetli yanmam da var napsam geçmiyor bulantı ile birlikteBulantilar mahvediyor resmen hayata küsmüş vaziyetteyim hap da fayda etmio agliyorum olmuo oglum var yapamiyorum cok kotu bir an once bulantinin bitmesini diliyorum daralıyorum kusmaktan bogazlarm aciyor kizlar berbat haldeyim
Ooo maşallah canım ben Cumartesi verdiğimde 14.31 di bugün tekrar verdim 58.35 çıkmış iki kafına çıkmış hanilesin dediler ama düşebilir dedi Yat dinlen dedi 1 gün gecikme var daha geç döllenmii diyorSabah kan verdim beta hsg 8789 çıktı 7 günlük gecikme
Canim benim de sat 6 mayis. Yarin ilk defa mi gideceksin doktora yoksa gittin de kalp atisi icin yarin mi cagirdiBenim sat 5 Mayıs yarın gideceğim duymaya
Valla hic bilmiyorum canim ne dusundugunu anlayamiyorum. Mutlu mu bisey hissetmiyo mu anlamadim bu konuda evde pek konusmuyoruz. Negatif bisey de hissettirmiyo bana ama sanirim.en az benim.kadar heyecanli olmasini bekliyorum sanirim.Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum
Ama bi gün gecikme daha dur bakalımOoo maşallah canım ben Cumartesi verdiğimde 14.31 di bugün tekrar verdim 58.35 çıkmış iki kafına çıkmış hanilesin dediler ama düşebilir dedi Yat dinlen dedi 1 gün gecikme var daha geç döllenmii diyor
Canim.masaallah benim 7 gun gecikmede 269 cikmisti uc gun sonra verdim 1024 olmustu. Henuz doktora gitmedim.keseyi goremem diyeSabah kan verdim beta hsg 8789 çıktı 7 günlük gecikme
Yok yok heves bile etmiyorum zaten Cuma tekrarlayalım dediAma bi gün gecikme daha dur bakalım
benim de sat 5 mayıs canım. ben cumartesi gidicem. inşallah duyarsın pıtpıt benim kese göründü sadece ya kalp atışını dinlemeden bi içim rahat etmicek. geçmiyo günler ya.Benim sat 5 Mayıs yarın gideceğim duymaya
kahverengi lekelenmeler doktor da sorun yok dediyse çok ciddi değil diye biliyorum, içini ferah tut bence endişelenmeBenim çok hafif kahverengi lekelenmem olmuş kızlar neden olabilir acaba sizde de oldumu hiç??İlk çocuğuma hamile iken burda yazmışım doktor baktı sorun yoktu diye ama yine de korkmadım değil
çok mu kanama hala devam ediyor mu? belki de öyle değildir doktora gittin mi?Kızlar benim de kanamam başladı, yine düşüyor galiba
canım hala devam ediyor mu? doktora gittin mi? inşallah ciddi şeyler değildirKızlar kanamam ara ara devam ediyor, yatıp dinleniyorum ama anlamadım. Miktarı çok az , ara sıra kahverengi ara sıra kırmızı.. Anlamadım...
hamilesin bence de demiştim sana. dikkat et kendine inşallah sağlıkla tutunur bebişinYok yok heves bile etmiyorum zaten Cuma tekrarlayalım dedi
İnşallah canım muhteşem bel ağrım yine başladıhamilesin bence de demiştim sana. dikkat et kendine inşallah sağlıkla tutunur bebişin
Tam bir hafta önce gittim keseyi gördükCanim benim de sat 6 mayis. Yarin ilk defa mi gideceksin doktora yoksa gittin de kalp atisi icin yarin mi cagirdi
Doktora gittim geldim, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi. Kanama kırmızıdan koyu kahverengiye döndü azaldı ayrıca.kahverengi lekelenmeler doktor da sorun yok dediyse çok ciddi değil diye biliyorum, içini ferah tut bence endişelenme
çok mu kanama hala devam ediyor mu? belki de öyle değildir doktora gittin mi?
canım hala devam ediyor mu? doktora gittin mi? inşallah ciddi şeyler değildir
Kese için ne zaman girmiştinbenim de sat 5 mayıs canım. ben cumartesi gidicem. inşallah duyarsın pıtpıt benim kese göründü sadece ya kalp atışını dinlemeden bi içim rahat etmicek. geçmiyo günler ya.