- 11 Kasım 2010
- 2.855
- 941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama yine de kova burcu olacak :)Bayanlar merhaba kısmetse bende ocak annesiyim
Al benden de ı kadar eşim hiç istemedi bizimki 3. Olacak ... maddi manevi istemiyor Allah hayırlara çıkarsın ne diyelim bizde hiç konuşmuyoruz cok gerginiz çok kızgınım bendr onaBenim bir de eşim beklemiyordu korunuyordum ben güya. Ramazanda haplar arada kaynayınca geldi bizim melek.Eşim alışamadı hala. Konusmuyoruz bile yeni bebeği. Benim hep içimde olsa güzel olur vardı ama baya sürpriz oldu. 2.çocugu düşünmeyen eşim şokta. Çalıstıgım için bakan kişi kısmını da dert ediyor. Oglum da dediğin gibi çok zor bir çocuk Allah bagışlasın. Ben baya karışıgım. Ev borcuna girmiştik 1 yıl önce onunda etkisi var. Ama ben mutluyum, mutlu olmak istiyorum. İnşallah eşim de heyecan duyar. Yarın keseyi görmeye gidecegiz konusmadık bile belki de kendim giderim bilemiyorum. İçimde bir sucluluk duygusu... Allahım utandırmasın.
Hayirli haberlerle gel canimYARIN DR RANDEVUM. HİÇ GEÇMİYOR VAKİT :)
Bulantilar mahvediyor resmen hayata küsmüş vaziyetteyim hap da fayda etmio agliyorum olmuo oglum var yapamiyorum cok kotu bir an once bulantinin bitmesini diliyorum daralıyorum kusmaktan bogazlarm aciyor kizlar berbat haldeyim
Ah canım ben onu dün gece yaşadım o kadar kötü kiBulantilar mahvediyor resmen hayata küsmüş vaziyetteyim hap da fayda etmio agliyorum olmuo oglum var yapamiyorum cok kotu bir an once bulantinin bitmesini diliyorum daralıyorum kusmaktan bogazlarm aciyor kizlar berbat haldeyim
YARIN DR RANDEVUM. HİÇ GEÇMİYOR VAKİT :)
Günaydınlar
yeni gelen herkes hoşgelmiş ve hayırlı olsun
mide bulantıları bende de var, özellikle bu gece çok kötü oldum yediğim yemek çok dokundu. daha kötü olanlar var, hep serumla yaşayanlar var yine de şükür ama insanın tüm keyfi kaçıyor. sabahları çok zor özellikle.
benim de 4 yaşında bir kızım var, yaramaz değildir ama çok mızmız nazlı bir çocuk, klasik balık burcu zaten o çok istedi kardeş o yüzden yaptık, gerçi bende istiyordum ama eşim pek istemiyordu. ikna ettim ama yine de ilki kadar heyecanlı değil. erkekler biraz böyle, içgüdüsel değil onlarda bu duygular. üzülmeyin gerçekten kucaklarına aldıkları anda düşündükleri
için üzülürler.
Benim oglumda da 5 haftada basladi cnm buda aynisi oldu saolsun hic yaniltmadi beni hicbirsey gecirmio ne yersem cikio herseyden tiksindim artik 6+4 deyim suanAh canım ben onu dün gece yaşadım o kadar kötü ki
Şuan az az duruldu gibi haşlanmış patates yiyeceğim
Beyaz leblebi yiyorum sürekli
Kustuktan sonra bığazımdan kan geldi o derece berbat oldum ,
Hiç birşey mi geçirmiyor bulantını
Biraz da erken başlamış sanki seninki
Benim 6+1 bu gece başladı işte