Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar İzmir’de kime takipli gidiyorsunuz?
Perinatoloji için Mert Kazandı ya gideceğim gibi ben.
Ama rutini bulamadım henüz

Günaydın canim kızlar bugün 23 Nisan neşe doluyor insan 😍😍 seneye miniklerle kutlayacağız insallah ❤️ oglumun gösterisi var hazırlanıp oraya gideceğiz 😊 kontrolü olanlara hayırlı güzel haberler diliyorum 💋
Yaaa dunden beri bunu dusunuyorum oglumun ilk bayrami diye ahahahaha🤣😍🥰 gunaydin canim sen de oglus gosterisine demek ne guzel 🙏🏼

Kizlarim gunaydin 23 nisanimiz kutlu mutlu olsun❤️seneye miniklerimizi giydirip bayram izlemeye gideriz umarim❤️🖤🇹🇷
Bugun erkenden uyandim ben sok shdjhd. Universiteden arkadaslarimla bulusucaz hazirlanmaya basliyorum simdi, hicbiri bilmiyor gebeligimi surpriz yapicam😬ondan erken kalktim yani yoksa beni bilirsiniz snfjjf
Cok guzel bir gun olsun herkese iyi tatiller🙏🏼buralari bos birakmayin

Kızlar günaydınnn 💕
Gece harika bi rüya gördüm ya o kadar detaylıydı ki😂
15 ekimde doğum yapmışım, tosun gibi doğmuş bebek😂 bana yapışıyor nasıl tatlı kucağımdan ayrılsa ağlıyor ve cinsiyeti KIZ 😂
Hadi bakalım malûm mu oldu yoksa tersi mi cıkacak görcez yakındq
Ay ne guzel ruya o oyle😍 ben hic yavrumu goremedim bak daha uc ay bitti ahdjdjf kocam ilk hafta oglumuz oldugunu gormustu daha beta bakiyoduk dkdjfjf sana kesin kiz geliyor cilegim❤️❤️❤️❤️ bugun doktora gidicek misin idrar tahliline

Günaydın çok güzel bi rüyaymış. Bende hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce böyle bir rüya görmüştüm kucağımda tombik bi kız bebek vardı o emziriyordum. Evime misafirler gelmiş bebeğimi gösteriyordum onlara çok güzeldi. Tabi o zamanlar hamile kalamayan ben uyanınca çok üzüldüydüm anca rüyada olur zaten diye 🤣 Bende çok merak ediyorum acaba kız mı bebeğim diye 😍
Ayyy sana da hamileliğin malum olmuş 😍

Kızlar günaydınnn 💕
Gece harika bi rüya gördüm ya o kadar detaylıydı ki😂
15 ekimde doğum yapmışım, tosun gibi doğmuş bebek😂 bana yapışıyor nasıl tatlı kucağımdan ayrılsa ağlıyor ve cinsiyeti KIZ 😂
Hadi bakalım malûm mu oldu yoksa tersi mi cıkacak görcez yakındq
Bence doğru çıkar çileğiim🤩 ben hamile olduğumu bilmiyordum rüya gördüm ve ben boşa görmem dedim gitrim test verdim, öyle öğrendim daha reglm bile gecikmemişti 🤩 ne güzel bir rüya 🤩🤩🤩

Ay ne guzel ruya o oyle😍 ben hic yavrumu goremedim bak daha uc ay bitti ahdjdjf kocam ilk hafta oglumuz oldugunu gormustu daha beta bakiyoduk dkdjfjf sana kesin kiz geliyor cilegim❤️❤️❤️❤️ bugun doktora gidicek misin idrar tahliline
Eşinin rüyasını hatırlıyorum cinsiyet öğrenmeden önce anlatmıştın. Doğru cıktı valla😂
Gitcem doktora kuşum uyandım simdi hazırlanıp cıkarız hünkarımla

Ay çok güzeldi yaaa kucağımdan hiç ayrılmıyordu kanlı canlı biseydi😂😂
Oy zaten ayrılmıcak annesiii🤩♥️🙏🏻 onun bu dünyadaki en güveli sığınağı kucağıınn. Kucağa alıstırma diyenler olacaktır, lakinnnnn asla dinleme tabiki alıscakkkk🥰♥️🤩 bir bebek baska ne bekler ki? Pahalı giysiler pahalı oyuncaklarmı yoksa annesinin mis kokusu ve güven dolu kucağımı🤩

Oy zaten ayrılmıcak annesiii🤩♥️🙏🏻 onun bu dünyadaki en güveli sığınağı kucağıınn. Kucağa alıstırma diyenler olacaktır, lakinnnnn asla dinleme tabiki alıscakkkk🥰♥️🤩 bir bebek baska ne bekler ki? Pahalı giysiler pahalı oyuncaklarmı yoksa annesinin mis kokusu ve güven dolu kucağımı🤩
Ay ne güzel yazmışsın aşkitom yaaaa sen cok tatlı bi insansın 😍😍

Günaydın kızlar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun 🇹🇷 Mide bulantılarım ara ara oluyordu ama 9+1’de sabah bulantılarım başladı. Bana bir mutluluk geldi. İnsan bulantıya sevinir mi? Seviniyor işte 😅 Hepimizin günü çok güzel geçer inşallah ☺️

Günaydın bayramımız kutlu olsun 🇹🇷❤️ mide bulantısı çok olmuyo artık benim bı kaç defa çıkardım ilk gebeliğimde kızımda 9ay kustum cinsiyeti farklı mı ki bilemedim

Günaydın kızlarr, bayramımız kutlu olsun. Sabah evde yumurtalı bir kahvaltı yaptım. 15 dk mesafe yürüyüp işe geldim. Ama aşırı başım falan döndü. Böyle biri ittirse yere yığılıp kalkamayacak bi halim var. Noldu birden anlamadım

Günaydın kızlar, bayramınız kutlu olsun ❤️ dün doktordan sonra o mutlulukla yemek ve kek yaptım. İnanır mısınız bacaklarım titredi, neredeyse iki ay yatınca bacaklarımda kas namına bir şey kalmamış, şok oldum. Şuan sanki ağır bir antreman yapmış gibi hissediyorum, gece kas ağrısına uyandım. İnşallah kısa sürede toparlarım bacakları 🥲

Back
X