En son Cuma günü gitmiştim. Benim doktor istediğin zaman gel artık dedi. İstersen bir ay sonra bile gelebilirsin dedi bende Fetal dna verip sonucu çıkınca gitmeyi düşünüyorum.Kontörün ne zaman canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son Cuma günü gitmiştim. Benim doktor istediğin zaman gel artık dedi. İstersen bir ay sonra bile gelebilirsin dedi bende Fetal dna verip sonucu çıkınca gitmeyi düşünüyorum.Kontörün ne zaman canım![]()
Yaaa dunden beri bunu dusunuyorum oglumun ilk bayrami diye ahahahahaGünaydın canim kızlar bugün 23 Nisan neşe doluyor insanseneye miniklerle kutlayacağız insallah
oglumun gösterisi var hazırlanıp oraya gideceğiz
kontrolü olanlara hayırlı güzel haberler diliyorum
![]()
Ay ne guzel ruya o oyleKızlar günaydınnn
Gece harika bi rüya gördüm ya o kadar detaylıydı ki
15 ekimde doğum yapmışım, tosun gibi doğmuş bebekbana yapışıyor nasıl tatlı kucağımdan ayrılsa ağlıyor ve cinsiyeti KIZ
Hadi bakalım malûm mu oldu yoksa tersi mi cıkacak görcez yakındq
Ben ayrancılarda medifemaya gidiyorum canım emrah beyan aKızlar İzmir’de kime takipli gidiyorsunuz?
Perinatoloji için Mert Kazandı ya gideceğim gibi ben.
Ama rutini bulamadım henüz
Ayyy sana da hamileliğin malum olmuşGünaydın çok güzel bi rüyaymış. Bende hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce böyle bir rüya görmüştüm kucağımda tombik bi kız bebek vardı o emziriyordum. Evime misafirler gelmiş bebeğimi gösteriyordum onlara çok güzeldi. Tabi o zamanlar hamile kalamayan ben uyanınca çok üzüldüydüm anca rüyada olur zaten diyeBende çok merak ediyorum acaba kız mı bebeğim diye
![]()
Hadi bakalım söz uçar yazı kalır cinsiyetler belli olduğunda döner okuruz bunlarıGünaydın çileğim hayırlara vesile olsun bende bugün rüya gördüm kontrole gidiyorum cinsiyet için net değil ama pipisi var gibi kordon da olabilir diyorbakalım benim ne çıkacak
Bence doğru çıkar çileğiimKızlar günaydınnn
Gece harika bi rüya gördüm ya o kadar detaylıydı ki
15 ekimde doğum yapmışım, tosun gibi doğmuş bebekbana yapışıyor nasıl tatlı kucağımdan ayrılsa ağlıyor ve cinsiyeti KIZ
Hadi bakalım malûm mu oldu yoksa tersi mi cıkacak görcez yakındq
Eşinin rüyasını hatırlıyorum cinsiyet öğrenmeden önce anlatmıştın. Doğru cıktı vallaAy ne guzel ruya o oyleben hic yavrumu goremedim bak daha uc ay bitti ahdjdjf kocam ilk hafta oglumuz oldugunu gormustu daha beta bakiyoduk dkdjfjf sana kesin kiz geliyor cilegim
bugun doktora gidicek misin idrar tahliline
Ay çok güzeldi yaaa kucağımdan hiç ayrılmıyordu kanlı canlı biseydiBence doğru çıkar çileğiimben hamile olduğumu bilmiyordum rüya gördüm ve ben boşa görmem dedim gitrim test verdim, öyle öğrendim daha reglm bile gecikmemişti
ne güzel bir rüya
![]()
Oy zaten ayrılmıcak annesiiiAy çok güzeldi yaaa kucağımdan hiç ayrılmıyordu kanlı canlı biseydi![]()
Ay ne güzel yazmışsın aşkitom yaaaa sen cok tatlı bi insansınOy zaten ayrılmıcak annesiiionun bu dünyadaki en güveli sığınağı kucağıınn. Kucağa alıstırma diyenler olacaktır, lakinnnnn asla dinleme tabiki alıscakkkk
bir bebek baska ne bekler ki? Pahalı giysiler pahalı oyuncaklarmı yoksa annesinin mis kokusu ve güven dolu kucağımı
![]()
Sende çileğğiiimmmAy ne güzel yazmışsın aşkitom yaaaa sen cok tatlı bi insansın![]()