- 5 Şubat 2008
- 1.512
- 288
Hayırlısı inşallah canımİnşallah canım muhteşem bel ağrım yine başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı inşallah canımİnşallah canım muhteşem bel ağrım yine başladı
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin canımDoktora gittim geldim, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi. Kanama kırmızıdan koyu kahverengiye döndü azaldı ayrıca.
Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..
Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.
Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.
Dualarınızda bana da yer verin lütfen çok ihtiyacım var şu an...
Ben de cuma gunu gideyim o zaman erken olmasin gidince kalp atisini da duyayim diye bekliyorum da :)Tam bir hafta önce gittim keseyi gördük
İnşallah şimdi de kalp atışı için ...
Benim 8 gün gecikme de 20.700 çıktı ikiz mikiz olur diye korkuyorum gerçi tek kalp duydukCanim.masaallah benim 7 gun gecikmede 269 cikmisti uc gun sonra verdim 1024 olmustu. Henuz doktora gitmedim.keseyi goremem diye
Sizin de beklenmedik oldu o zaman? Umarım alışırlar ve bizim kadar isterler dogunca.Al benden de ı kadar eşim hiç istemedi bizimki 3. Olacak ... maddi manevi istemiyor Allah hayırlara çıkarsın ne diyelim bizde hiç konuşmuyoruz cok gerginiz çok kızgınım bendr ona
Benim çok hafif kahverengi lekelenmem olmuş kızlar neden olabilir acaba sizde de oldumu hiç??İlk çocuğuma hamile iken burda yazmışım doktor baktı sorun yoktu diye ama yine de korkmadım değil
Kızlar doktora göründünüz mü? İlac veya iğne verir belki. Hemen kötü getirmeyin aklınıza. Her kanaması olanın düşmez Allah'ın izniyle. Allah yardımcınız olsunKızlar benim de kanamam başladı, yine düşüyor galiba
Benim de 3. Olacak üstelik ikinci 10 aylık daha hiç beklemiyorduk korunursun oldu ama maşalım nasipte varmış dedik bağrımıza basacağızAl benden de ı kadar eşim hiç istemedi bizimki 3. Olacak ... maddi manevi istemiyor Allah hayırlara çıkarsın ne diyelim bizde hiç konuşmuyoruz cok gerginiz çok kızgınım bendr ona
umutsuz konuşmamış doktor bak, böyle sıkıntılar yaşayıp sağlıkla doğuran çok kadın var. zaten bebeğin sağlıksızsa düşük oluyor. sağlıklıysa seninle kalacaktır annesi ❤ dinlen mutlaka kendine dikkat et, dua edicemDoktora gittim geldim, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi. Kanama kırmızıdan koyu kahverengiye döndü azaldı ayrıca.
Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..
Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.
Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.
5+4 te gittim kese için, doktorum iki hafta sonra gel dedi. ama ben zaten yarın istanbula gidicem, orda başka bi doktora gidicem mecbur. normalde iki hafta tee haftaya çarşamba oluyo ama cumartesi gidicem ben doktora.Kese için ne zaman girmiştin
Allahım burada olan ve kalbi yavrusu için atıp üzülen her anneye yardım etsin canım. Canı gönülden diliyorum. Bence hiçbişey olmayacak kalbini ferah tut dua et.Doktora gittim geldim, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi. Kanama kırmızıdan koyu kahverengiye döndü azaldı ayrıca.
Gittim canım gitmem mi, progesteron iğne ve hap başladık, Perşembe tekrar çağırdı. Geride yazmıştım, hayırlısı olsun inşallahKızlar doktora göründünüz mü? İlac veya iğne verir belki. Hemen kötü getirmeyin aklınıza. Her kanaması olanın düşmez Allah'ın izniyle. Allah yardımcınız olsun
İnşallah canım Allah razı olsun. İğneye de hapa da başladım. Bu ikinci düştüğüm olacak, bir de bende ANA (antinükleer antikor) diye bir değer pozitif. Yani vücut sağlıklı yapılara karşı da savaş açarak antikor üretebiliyor.. doktorum buna bağlıyor sebebini, Perşembe pıhtılaşma değerlerime de bakacakumutsuz konuşmamış doktor bak, böyle sıkıntılar yaşayıp sağlıkla doğuran çok kadın var. zaten bebeğin sağlıksızsa düşük oluyor. sağlıklıysa seninle kalacaktır annesi ❤ dinlen mutlaka kendine dikkat et, dua edicem
Allah razı olsun canımm İnşallahAllahım burada olan ve kalbi yavrusu için atıp üzülen her anneye yardım etsin canım. Canı gönülden diliyorum. Bence hiçbişey olmayacak kalbini ferah tut dua et.
ilk kez duydum böyle bir şey ya ne kadar garip. bunun için bir önlem alınıyor mu kullandığın ilaçlar dışında peki? iyi düşün iyi olsun canım gerçekten strese sokma kendini allahın izniyle düzelecek inşallahGittim canım gitmem mi, progesteron iğne ve hap başladık, Perşembe tekrar çağırdı. Geride yazmıştım, hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun. İğneye de hapa da başladım. Bu ikinci düştüğüm olacak, bir de bende ANA (antinükleer antikor) diye bir değer pozitif. Yani vücut sağlıklı yapılara karşı da savaş açarak antikor üretebiliyor.. doktorum buna bağlıyor sebebini, Perşembe pıhtılaşma değerlerime de bakacak
Canım bir tür bağışıklık sistemi hastalığı.. ben de ilk kez duydum ben de geçen sene antikorların tam olarak neye tepki verdiği bulunamadı, bir sürü alt antikora bakıldı. o yüzden bir tedavisinden de bahsetmedi romatolog.ilk kez duydum böyle bir şey ya ne kadar garip. bunun için bir önlem alınıyor mu kullandığın ilaçlar dışında peki? iyi düşün iyi olsun canım gerçekten strese sokma kendini allahın izniyle düzelecek inşallah
Bende de Ana pozitif canımCanım bir tür bağışıklık sistemi hastalığı.. ben de ilk kez duydum ben de geçen sene antikorların tam olarak neye tepki verdiği bulunamadı, bir sürü alt antikora bakıldı. o yüzden bir tedavisinden de bahsetmedi romatolog.
Yaaa romatoloji doktoruna sordum o kadar herhangi bir duruma olumsuz etkisi var mı diye, ek testler negatif çıktığı için yalancı pozitif olabilir dedi, bir sene sonra tekrar kontrole gel dedi.. dur bakalım bir de jinekoloğuma sorayım serum durumunuBende de Ana pozitif canım
Dört kaybım var
Şuan ki de tüp bebek inşallah sağlıkla devam eder
Dr bana bir serum dan bahsetmişti , intralipid ...
Ama pıhtılaşmam olduğu serum u takmaya da tereddüt etti ve takmadı
Ana için ileri tetkik yaptırmadımYaaa romatoloji doktoruna sordum o kadar herhangi bir duruma olumsuz etkisi var mı diye, ek testler negatif çıktığı için yalancı pozitif olabilir dedi, bir sene sonra tekrar kontrole gel dedi.. dur bakalım bir de jinekoloğuma sorayım serum durumunu
Sağlıkla alırsın inşallah canım kucağına çok merak ettim kaçar haftalık kaybettin? seninkinin sebebi belli mi lupus falan mı ANAnın pozitif olmasına sebep olan şey?
Masaallah canim benimki cok mu az ya gerci artisi cok iyi dedi doktor. Pazartesi 269 persembe 1024 cikti. İnsaallah kalp atisini duyariz da rahatlariz hepimizBenim 8 gün gecikme de 20.700 çıktı ikiz mikiz olur diye korkuyorum gerçi tek kalp duyduk