- 11 Kasım 2010
- 2.855
- 941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz bel ağrısından ölcezBunlar bende de oluyor karnımda hep bi sıxı varda bazen katlanıyor hayır olsun inşallah
Üstelik benim 3. Eskilerde bu kadar net bi ağrı hatırlamıyorum birde bel ağrısı var
Hoşgeldin canimAaaa hiçkimse de hoşgeldin demiyor yahuuuuu
Eveeet canım nasıl hatırladın maşallah hafızan çok iyi demekki. 2014 Aralık dogum lu bir oglum var. Allah bagışlasın.Bir de şubat dogum lu bir kardeşi olacak nasipse. Biraz beklenmedik oldu Seninde mi ikinci?Chocolate88 Slm siz 2014 anneler topiğinde de varmıydınız sanki?
Kız nasıl dayanıyorsun 1 gün gecikince yaptım ben hemenSelam kızlar yakında aranıza katilicam sanırım regl olmadım 3. gün bugün
Saol cnm herkesin hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin hepsibende temmuz 2014 annelerindeydim ismin çağrıştırdı bayabenimde ikinci nasipse daha henüz dr a gitmedim ama test öyle diyorEbrulimavi senin de hayırlı olsun bebegin. Saglıkla gelsin.
Şöyle canım yapsamda çıkmaz varsada bata yakın hamile kaldım büyük ihtimalle tabi hamileysem bakalım çok ta planlı değildi ☺Kız nasıl dayanıyorsun 1 gün gecikince yaptım ben hemen
Hayırlı olsun canım benimde oğlum 18 aylık emziriyomusunMerhaba arkadaslar bende bugun test yaparak hamile oldugumu ogrendim.18 aylik kizim var hem cok mutluyum hem cok korkuyorum
Amin canım aman canları sağ olsunHoşbulduuum
Sorun olmasın da hissetmeye de hissetmemeye razıyım artık
Hayırlı olsun canımMerhaba arkadaslar bende bugun test yaparak hamile oldugumu ogrendim.18 aylik kizim var hem cok mutluyum hem cok korkuyorum
Demedim mi ki hoşgeldin canımAaaa hiçkimse de hoşgeldin demiyor yahuuuuu
Sagol canim iki ay once birakmistim emzirmeyi sen emzoriyor musunHayırlı olsun canım benimde oğlum 18 aylık emziriyomusun
Sagol canim iki ay once birakmistim emzirmeyi sen emzoriyor musun
Hoş geldin inşallah test yaptır istersen merakta kalmaSelam kızlar yakında aranıza katilicam sanırım regl olmadım 3. gün bugün
Hayırlı olsun korkmayın belki ilk iki yıl zor olur ama gerisi kolay birlikte büyürler benim de 2.5 yaşında kızımMerhaba arkadaslar bende bugun test yaparak hamile oldugumu ogrendim.18 aylik kizim var hem cok mutluyum hem cok korkuyorum