2020 Şubat Anneleri

Uyumayan çocuk yapmışım 🤣 tek başına oyuncakları dağıtıyor. Sağa sola atıyor iç içe geçirmeye çalışıyor. Deniz bunları yapsın diye sürekli uğraşırdık. Arada babası aklına geliyor ona ağlıyor 😕 Herhalde 1’de filan yatarız. Şimdi babasının kapısına dayanmaya gitti 🤣🤣🤣

Eklentiler

• CBF12B76-E3D9-48E8-9D73-45AF03392B77.jpeg
    CBF12B76-E3D9-48E8-9D73-45AF03392B77.jpeg
    124 KB · Görüntüleme: 44
Uyumayan çocuk yapmışım 🤣 tek başına oyuncakları dağıtıyor. Sağa sola atıyor iç içe geçirmeye çalışıyor. Deniz bunları yapsın diye sürekli uğraşırdık. Arada babası aklına geliyor ona ağlıyor 😕 Herhalde 1’de filan yatarız. Şimdi babasının kapısına dayanmaya gitti 🤣🤣🤣
Aynııı😆 deli gibi oyun peşinde. Aldım sallıyım dedim. Geri kalktı. 🙃

İstersen iade et, benim kız da 9.5 kilo.
Hala premium care kullanıyorsan onun kalıbı geniş bize şuan oluyor ama yenileri 5 numara aldık.
İadeyle uğraşsam mı bilmiyorum en azından 120 adetini 5 ile değiştirebilirim sanki bi bakıyım buna sleepy kullanıyorum 🤦🏻‍♀️ Arkadaşımdan yanıldım 1. Yaşında bebekleri vardı 4 numara kullanıyodu ablasının çocuğuda 2 yaşında 4. Numara kullanıyorum demişlerdi bende 4. Baya gidiyo diye düşündüm 😂 bol bol kullanırım yada zaten günde 3 kez kaka yapıyo çoğu zaman
14 kilo değil miydi sonu 4 numaranın. Götürür gibi ama sen bilirsin. 4+ var sleepyse mesela.
Evet öyle inşallah banada öyle geliyo
mermermermer mermermermer bende 4 kere falan değişiyorum bazen de 5 dediğin gibi 1,5 ay sürer bitmesi o zamana kadarda 12 kilo olmaz galiba kurtarır

Deniz desteksiz ayakta durmaya başladı. Yürüyünce bu eşkıyayla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum :KK70:
Maşallah kuzuya.
Ezgi de çalışmalar yapıyor dizimizden tutunurken elleri bırakıyor. Tutuyor bırakıyor.:))
Bu da tam eşkiya, çaki diyoruz zaten. Yoruldum:)

Kız gerçekten beni aramıyor sesleri geliyor baba baba diyor. Aşk yaşıyorlar bensiz 😕eşim adım adım setini yaptırmaya çalışıyor. Bende oğlumun yanına yattım mışıl mışıl uyuyor. Uyuyamıyorum hala izin sürem bitecek nerdeyse😱

Kız gerçekten beni aramıyor sesleri geliyor baba baba diyor. Aşk yaşıyorlar bensiz 😕eşim adım adım setini yaptırmaya çalışıyor. Bende oğlumun yanına yattım mışıl mışıl uyuyor. Uyuyamıyorum hala izin sürem bitecek nerdeyse😱
En sevdiğim şey baba aşkı! Benim kız da babasının yanından ayrılmasın hiç kıskanmam, takılsınlar ne güzel 🤣
Sen de kafa dinle, hiçbir şey yapamazsan Denizi izle 😍

En sevdiğim şey baba aşkı! Benim kız da babasının yanından ayrılmasın hiç kıskanmam, takılsınlar ne güzel 🤣
Sen de kafa dinle, hiçbir şey yapamazsan Denizi izle 😍
Evet oğluma bakıyorum şimdi. Bana dönük yatıyor. Nasılda büyümüş. Oğlumla uyumayı çok özledim sıcacık uyurduk onunla.
Aslında aşklarından gayet memnunum. Eşimde bunun farkında işine geliyor tabi diyor 🤣🤣🤣 biraz büyüsün çocukları değişiriz diye espri yapıyor bana.

Deniz desteksiz ayakta durmaya başladı. Yürüyünce bu eşkıyayla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum :KK70:
Ahh ahh bende düşüyorum nasıl başa çıkıcam diyee 😂 aryada tam eşkiyaa annemler işin var saniye durmuyo yerinde diyolar annemlerde tv ünitesi yere yakın televizyonun yanında dokunmatik açma kapama düğmesi var gidip gidip kapatıp açıyo bildiğin ondan zevk alıyo 😂 yaramaz bi kızım olucak kabullendim artık 🤣

alt cekmecelerden deterjan vb seyleri kaldirin kizlar.mutfakta uzanabilecegi dolap ve cekmecelerden bicaklari kesici aletleri kaldirin .
.yurumeye basladiklari donem en cok ev kazalarinin yasandigi donemdir.
ela yurur yurur gider duvara carpar dudagini patlatirdi hicbisey yapamiyosa 😄

daha ne istiyosun yaa keske benim kizlarda babalarina duskun olsa 😄 gece gunduz ikiside bana yapisik,gece gunduz anne yedirsin anne yatirsin ,aksam baba geliyor 10 dk oynuyolar hop yine benim dibimdeler🤦‍♀️
seline katiliyorum babalarina duskun olsunlar vallahi kiskanmam 🙈

daha ne istiyosun yaa keske benim kizlarda babalarina duskun olsa 😄 gece gunduz ikiside bana yapisik,gece gunduz anne yedirsin anne yatirsin ,aksam baba geliyor 10 dk oynuyolar hop yine benim dibimdeler🤦‍♀️
Valla al benden de okadar🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Bizimkide hiç babacı değil babasının kucağında ama gözü hep bende hoş bizim baba da çok çabalamıyor onda dursun diye işine geliyo çocuk seni istiyor diyip bana veriyor çocuğu hemen😂

Eşim sağolsun çocuklarla oturup oyun oynuyor. Salona girecekse kedi taklidi yaparak giriyor öykü bayılıyor ona. Birşeyler öğretmeye çalışıyor evde bütün zamanını onlarla geçiriyor. Çevremde pek görmediğim bir baba türü 🤪 İş yerinde de herkes çekiniyormuş konuşmaya korkuyorlarmış.

Eşim sağolsun çocuklarla oturup oyun oynuyor. Salona girecekse kedi taklidi yaparak giriyor öykü bayılıyor ona. Birşeyler öğretmeye çalışıyor evde bütün zamanını onlarla geçiriyor. Çevremde pek görmediğim bir baba türü 🤪 İş yerinde de herkes çekiniyormuş konuşmaya korkuyorlarmış.

alt cekmecelerden deterjan vb seyleri kaldirin kizlar.mutfakta uzanabilecegi dolap ve cekmecelerden bicaklari kesici aletleri kaldirin .
.yurumeye basladiklari donem en cok ev kazalarinin yasandigi donemdir.
ela yurur yurur gider duvara carpar dudagini patlatirdi hicbisey yapamiyosa 😄
Dolapları açıp içlerine giriyor. Çekmeceleri boşaltıp üstlerine çıkıyor. 🤯
Şimdilik sürekli etrafında olduğum için sorun olmuyor ama yürüdüğünde çok daha hızlı olacak ve tehlike artacak tabii.
Daha kilit de takmadık en yakın zamanda halletmemiz lazım. Çekmecelerden birine çok kötü parmaklarını sıkıştırdı geçen gün 😕
Ela ile Ece’nin arası nasıl ?❤🥰

X