2020 Şubat Anneleri

Aynen çok sert oluyor ama tadını çok sevdi benimki inşallah Kaan da sever
Bende severim tadini Kaan yemek secmiyo cok sukur daha oncedende yemisti :) sadece yemesi icin keyfinin yerinde olmasi ve bir de sutle karnini doyurmamis olmasi gerekiyo

Arya bugün 2 adım desteksiz yürüdü kafamı çevirdim bırakıcak kendini dedim ama adım attı bildiğin bi anda gözlerime inanamadım falan sesimide çıkaramadım dikkati dağılır diye çok duygulandım öyle görünce
Tabi hala korkuları var zaman alır gibi bu durum
İlk adım ayakkabısı alan varmı aranızda önerileri olanlar varmı kafam karıştı araştırdım biraz evdeyiz sürekli ama ayakkabı ile daha iyi ilerlermiş

Maşallah Aryaya. Ayakkabı şart değil diye düşünüyorum şu kaydırmaz yürüme çorapları işe yarar.

Yılın ilk karı düştü artık Deniz hemen kar topu oynamak istedi.
Öykü hanım da oğlumun tren yoluna yatıyor sürekli, Deniz saldırgan bir çocuk değil yoksa kavga gürültü eksik olmazdı. Sürekli hayır öykü diyor

Eklentiler

• DE45DD11-61C0-4D72-9519-E0FD08F07959.jpeg
    154,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 04F42933-3C38-42A8-8FBD-56F0F9B97B79.jpeg
    129,8 KB · Görüntüleme: 54
Maşallah .tavsiye edilen çıplak ayakla basması ama kış mevsimine denk geldi artık. Kaydırmaz çorap giydirmeni tavsiye ediyorum bu dönem çok tehlikeli olabiliyor . Biz abimiz sağolsun ondan kalanlarla idare ediyoruz. Ama ilerleyen aylarda dışarı çıkardığında bir ayakkabı gerekebilir. Bir tane alabilirsin.

Kaan surekli parmak ucuna bastigi icin bende almistim ama surekli giydirmedim 2 yasina kadar ciplak ayakla yere temas edip basmalari gerekiyomus. Alti kaydirmaz coraplardan alabilirsin. Kış ayindayiz artik disari cikarken giydirmelik 1 tane alabilirsin ama ayaklari usumesin diye.

Öğün artacagi yerde bizimki azaltiyo yine yemedi 3 kasik zorla yedi sonra yapisti yakama emcem diye nolcak bizim bu durumumuz acaba

İlk adımınız hayırlı olsun. Attipas bakabilirsin.
Ben kullanmadım ama öneriliyor.
Bir de vicco.

Bizimki de öyle. Bi yoğurt çorbası ile tarhanayı biraz daha fazla içiyor.
Süt de az diyosun yine iyi emmek istiyor.
Sagi solu hic belli olmuyo kaan in. Bazen bir kase yer bazen 3 kasik zorla. Su hastaliktan sonra duzelemedik bir turlu 1 gun iyiydi sonra yine bozdu emmek kolayina geliyo

Öğün artacagi yerde bizimki azaltiyo yine yemedi 3 kasik zorla yedi sonra yapisti yakama emcem diye nolcak bizim bu durumumuz acaba
Bizimki bir çay bardağını filan geçtim artık sevmediği yemek olursa 2. kaşığı bile almıyor. Analığımı sorgular oldum

Bizimki bir çay bardağını filan geçtim artık sevmediği yemek olursa 2. kaşığı bile almıyor. Analığımı sorgular oldum
Kaan in sevmedigi bir sey yok ama inadi tutunca yemiyo bu durum cok yoruyo beni mutfakta 1 saat yesin diye soylemedigim sarki, eline vermedigim oyuncak, mutfak esyasi kalmadi. Bir de 1 dk oynar 2. Dk da direkt yere firlatir hic affi yok oyalayacagim diye gobegim catliyo. Oyle bir inat ki asla o kucucuk dudaklarini acmiyo istemedigi zaman gozume bakip kafa salliyo sonra biyik altindan sırıtıyo

Evet bazı zaman kısa süreli çıplak basmasını sağlıyorum ama bu hep mümkün olmuyo Sizin oraya kar bile yağmış ne soğuktur şimdi
Kaydırmaz çorapları var öyle almıştım ama oda kayıyo gibi kendide destek alıyosa biyerden bilerek kaydırıyo, ayakkabısı ilerisi için ayakları büyüyebilir en iyisi o patikler gibi geliyo

İlk adımınız hayırlı olsun. Attipas bakabilirsin.
Ben kullanmadım ama öneriliyor.
Bir de vicco.
Teşekkür ederim. Attipası bilmiyorum bi bakayım.
Vicco aklımda önerileri çoktu evet en iyisi 1 tane ondan almak olucak galiba

Aynı bizimki yoğurt çorbasından gına geldi herşeyi bir yada iki kaşık sadece bu çorbayı fazla içiyor.
Bizim kızlar da benziyor zaten :))
Sizinkinde de oğlan tipi var. Annem de onun ağzından konuşuyor siz bide beni büyüyünce görün:)
1 tane daha yapsak erkek olacak zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…