Bende severim tadiniAynen çok sert oluyor ama tadını çok sevdi benimki inşallah Kaan da sever
Maşallah Aryaya. Ayakkabı şart değil diye düşünüyorum şu kaydırmaz yürüme çorapları işe yarar.Arya bugün 2 adım desteksiz yürüdü kafamı çevirdim bırakıcak kendini dedim ama adım attı bildiğin bi anda gözlerime inanamadım falan sesimide çıkaramadım dikkati dağılır diye çok duygulandım öyle görünce
Tabi hala korkuları var zaman alır gibi bu durum
İlk adım ayakkabısı alan varmı aranızda önerileri olanlar varmı kafam karıştı araştırdım biraz evdeyiz sürekli ama ayakkabı ile daha iyi ilerlermiş
Onların görüntüsü hiç hoşuma gitmediMaşallah Aryaya. Ayakkabı şart değil diye düşünüyorum şu kaydırmaz yürüme çorapları işe yarar.
MaşallahArya bugün 2 adım desteksiz yürüdü kafamı çevirdim bırakıcak kendini dedim ama adım attı bildiğin bi anda gözlerime inanamadım falan sesimide çıkaramadım dikkati dağılır diye çok duygulandım öyle görünce
İlk adım ayakkabısı alan varmı aranızda önerileri olanlar varmı kafam karıştı araştırdım biraz evdeyiz sürekli ama ayakkabı ile daha iyi ilerlermiş
Biz de ablasından kalanları kullanıyoruz. Bi de kış havlu çorap almış teyzem onlar iyi çok kaymadı.Onların görüntüsü hiç hoşuma gitmedipatik gibi bez olanlar var onlar daha hafif gibi geliyo bilemedim
Kaan surekli parmak ucuna bastigi icin bende almistim ama surekli giydirmedim 2 yasina kadar ciplak ayakla yere temas edip basmalari gerekiyomus. Alti kaydirmaz coraplardan alabilirsin. Kış ayindayiz artik disari cikarken giydirmelik 1 tane alabilirsin ama ayaklari usumesin diye.Arya bugün 2 adım desteksiz yürüdü kafamı çevirdim bırakıcak kendini dedim ama adım attı bildiğin bi anda gözlerime inanamadım falan sesimide çıkaramadım dikkati dağılır diye çok duygulandım öyle görünce
Bizimki de öyle. Bi yoğurt çorbası ile tarhanayı biraz daha fazla içiyor.Öğün artacagi yerde bizimki azaltiyo yine yemedi 3 kasik zorla yedi sonra yapisti yakama emcem diye nolcak bizim bu durumumuz acaba
İlk adımınız hayırlı olsun. Attipas bakabilirsin.Arya bugün 2 adım desteksiz yürüdü kafamı çevirdim bırakıcak kendini dedim ama adım attı bildiğin bi anda gözlerime inanamadım falan sesimide çıkaramadım dikkati dağılır diye çok duygulandım öyle görünce
Sagi solu hic belli olmuyo kaan in. Bazen bir kase yer bazen 3 kasik zorla. Su hastaliktan sonra duzelemedik bir turlu 1 gun iyiydi sonra yine bozdu emmek kolayina geliyoBizimki de öyle. Bi yoğurt çorbası ile tarhanayı biraz daha fazla içiyor.
Süt de az diyosun yine iyi emmek istiyor.
Aynı bizimki yoğurt çorbasından gına geldi herşeyi bir yada iki kaşık sadece bu çorbayı fazla içiyor.Bizimki de öyle. Bi yoğurt çorbası ile tarhanayı biraz daha fazla içiyor.
Süt de az diyosun yine iyi emmek istiyor.
Bizimki bir çay bardağını filan geçtim artık sevmediği yemek olursa 2. kaşığı bile almıyor. Analığımı sorgular oldumÖğün artacagi yerde bizimki azaltiyo yine yemedi 3 kasik zorla yedi sonra yapisti yakama emcem diye nolcak bizim bu durumumuz acaba
Kaan in sevmedigi bir sey yok ama inadi tutunca yemiyoBizimki bir çay bardağını filan geçtim artık sevmediği yemek olursa 2. kaşığı bile almıyor. Analığımı sorgular oldum
Evet bazı zaman kısa süreli çıplak basmasını sağlıyorum ama bu hep mümkün olmuyoMaşallah.tavsiye edilen çıplak ayakla basması ama kış mevsimine denk geldi artık. Kaydırmaz çorap giydirmeni tavsiye ediyorum bu dönem çok tehlikeli olabiliyor . Biz abimiz sağolsun ondan kalanlarla idare ediyoruz. Ama ilerleyen aylarda dışarı çıkardığında bir ayakkabı gerekebilir. Bir tane alabilirsin.
Teşekkür ederim. Attipası bilmiyorum bi bakayım.İlk adımınız hayırlı olsun. Attipas bakabilirsin.
Ben kullanmadım ama öneriliyor.
Bir de vicco.
Bizim kızlar da benziyor zaten :))Aynı bizimki yoğurt çorbasından gına geldi herşeyi bir yada iki kaşık sadece bu çorbayı fazla içiyor.
EV içinde kullanacaksan attipas derim.Teşekkür ederim. Attipası bilmiyorum bi bakayım.
Vicco aklımda önerileri çoktu evet en iyisi 1 tane ondan almak olucak galiba