- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Bizde çok istiyoruz bi hayvan sahiplenmek ama bi yandan da çok büyük sorumluluk ya bakamazsak diye hep vazgeçiyoruz. Çok severim bende kedileri böyle mırıl mırıl çok tatlılarKaan uyuyunca kizimla biz
Bakilirlar ya neden bakilmasinlarBizde çok istiyoruz bi hayvan sahiplenmek ama bi yandan da çok büyük sorumluluk ya bakamazsak diye hep vazgeçiyoruz. Çok severim bende kedileri böyle mırıl mırıl çok tatlılar
Benimki de atıyor ağzına almıyor ya da oynuyor anca ben elimle ya da kaşıkla verince yiyorKizlar bebisleriniz eliyle bir seyler yiyor mu ?
Kaan Alp in eline veriyorum belki kendi yemeyi sever kendi kendine yer diye ekmek haric diger seylerden tiksiniyo ozellikle biraz islak ve yumusak seylerden, yuzunu burusturup atiyo elindekini yere ya da ufalayip oyun oynuyo onlarla
Kaan da oyleBenimki de atıyor ağzına almıyor ya da oynuyor anca ben elimle ya da kaşıkla verince yiyor
Yiyor sayılırKizlar bebisleriniz eliyle bir seyler yiyor mu ?
Kaan Alp in eline veriyorum belki kendi yemeyi sever kendi kendine yer diye ekmek haric diger seylerden tiksiniyo ozellikle biraz islak ve yumusak seylerden, yuzunu burusturup atiyo elindekini yere ya da ufalayip oyun oynuyo onlarla
Yok kendi kasigiyla yiyo bizimkiYiyor sayılırazıcık yere kâr sayıyorum etrafı çok fena batırıyor
Bide Kendi kaşığıyla yemiyor kendi kaşığımızla verince yiyor sizde de öyle mi
Yaman yiyor canım doyunca atmaya başlıyor sadece ama ben ek gıdaya geçtiğimizden beri önce kaşıkla besliyorum arada tutabileceği boyutlarda eline veriyorum belki alıştığı için yiyordur Kaan alp te zamanla alışır belkiKizlar bebisleriniz eliyle bir seyler yiyor mu ?
Tiksiniyo garibim ya yuzunun bi sekli var gormeniz lazimYaman yiyor canım doyunca atmaya başlıyor sadece ama ben ek gıdaya geçtiğimizden beri önce kaşıkla besliyorum arada tutabileceği boyutlarda eline veriyorum belki alıştığı için yiyordur Kaan alp te zamanla alışır belki
Tiksiniyo garibim ya yuzunun bi sekli var gormeniz lazimtutmak istemiyo
Zeyfcim Kaana palamutun ilik kısmından ne kadae veriyordun?Tiksiniyo garibim ya yuzunun bi sekli var gormeniz lazimtutmak istemiyo
Valla bir sinir soylemedi canim ben yiyebildigi kadarini veriyorum elimle parca parca zaten istemediginde kafasini salliyoZeyfcim Kaana palamutun ilik kısmından ne kadae veriyordun?
Biz haftada iki kez balık yiyoruz Deniz baya seviyor, üst sınırı var mıdır şu kadar ver dedi mi hemşireniz?
Hemde ne tatli oluyo tam isirmalikçok tatlı oluyordur o hali sen vermeye devam et canım alışsın zamanla alışır bence
Eşim konusunda şanslıyım ama bu durum bazen şansızlık da olabiliyor. Maalesef aile çevrem eşim mutfağa giriyor her işi yapıyor diye bize yatılı gelince hiç yardımcı olmuyor adamda yakınlarımız sana niye hiç yardımcı olmuyor gittiğin yerde kimsenin mutfağına girmeni istemiyorum diye haklı olarak hayıflanıyor. Eşimde bende gittiğimiz her ortamda yardım ederiz. Ama bize gelince kimse sofradan bardak bile kaldırmıyor. İki çocukla hazırla uğraş sil süpür. Adam erkek haliyle kahvemize varana kadar yapıyor tabiki yaparda normal olanı bu. Ama benimkiler hiç mi yardım etmez anlamıyorum. İş yapmasa daha mı iyiydi bilemedim şimdiValla canım eş yönünden şanslısın bizimki yarım saat bakıyo hadi sen al ben bi oyun oynayım diyoEskiden süpürge vileda fln yapardı şimdi robot süpürge aldı hiçççç ellemiyor mutfak dolabı hayattaaaa boşaltayım da sileyim demez he ben desemde yapmaz o ayrı ama kendini öyle güzel anlatır pazarlarki ben bişey derken mahçup olurum sanki ekstra bişey istiyomuşum gibi allahtan bizim ilk yıllar çocuğumuz olmamış yoksa yapamazdık ikimizde
Canım ben veterinerim az biraz bu işin içindeyim gerçekten güvendiğin bir yer yoksa çok tehlikeli açık süt almak hastalık kapma riski ayrı birde antibiyotikli olma riski var çünkü tüm firmalar antibiyotik testi yaparak alıyorlar sütü eğer en ufak bir kalıntı olursa almıyorlar üretici de tonlarca sütünü dökmek yerine mandıralara daha ucuza satıyor. Tabi birde biz aldığımız sütü uzun uzun kaynatırken içindeki proteinlere yararlı vitamin ve minerallere zarar veriyoruz. Ben günlük şişe süt alma taraftarıyım maya olarakta kefirdanem diye bi site var ig de de sayfaları var ordan alabilirsin kefir mayası fln almıştım ben gayet iyiler
Hazır yoğurtta “kitabi” olarak sağlıksız değil ama gıda sektöründe çok fazla hile yapıldığı için de garantisi yok maalesef
Canım senin oğlan da komşu çocukları gibi olcak sanki
Bir palamutun tüm siyah kısımlarını yese yiyecekti. Bi yerden sonra da ilik kısmı belki ağır gelir diye normal beyaz etten verdim.Valla bir sinir soylemedi canim ben yiyebildigi kadarini veriyorum elimle parca parca zaten istemediginde kafasini salliyo
Afiyet sifa olsun Deniz'e :)Bir palamutun tüm siyah kısımlarını yese yiyecekti. Bi yerden sonra da ilik kısmı belki ağır gelir diye normal beyaz etten verdim.
Şimdilik sadece palamut yedik. Yüzey balıklarını yemeliymişiz. Palamutun zamanı geçince de hamsi yeriz sanırım.Afiyet sifa olsun Deniz'e :)
Kaanda severek yiyo, somonuda sevmisti.
Ben sadece palamut ve somon yedigim icin kaana da direkt onlarla baslattim, hamsiyide babannesiyle yerŞimdilik sadece palamut yedik. Yüzey balıklarını yemeliymişiz. Palamutun zamanı geçince de hamsi yeriz sanırım.
Kaana da şifa olsun :)
Aynen çok sert oluyor ama tadını çok sevdi benimki inşallah Kaan da severKv gecenlerde bize gelirken bal kabagi almis tatli yapmak icin az bir seyde kaan a ayirmistik. Kaan biraz yemek yemeye basladi bugun ona corba yapiyim ondan dedim bu kadar sert kabugu olmasi gerekir miydi diye dusundum soymaya calisirken ellerim acidi