2020 Şubat Anneleri

Kizlar bebisleriniz eliyle bir seyler yiyor mu ?
Kaan Alp in eline veriyorum belki kendi yemeyi sever kendi kendine yer diye ekmek haric diger seylerden tiksiniyo ozellikle biraz islak ve yumusak seylerden, yuzunu burusturup atiyo elindekini yere ya da ufalayip oyun oynuyo onlarla

Benimki de atıyor ağzına almıyor ya da oynuyor anca ben elimle ya da kaşıkla verince yiyor

Yiyor sayılır azıcık yere kâr sayıyorum etrafı çok fena batırıyor
Bide Kendi kaşığıyla yemiyor kendi kaşığımızla verince yiyor sizde de öyle mi

Yaman yiyor canım doyunca atmaya başlıyor sadece ama ben ek gıdaya geçtiğimizden beri önce kaşıkla besliyorum arada tutabileceği boyutlarda eline veriyorum belki alıştığı için yiyordur Kaan alp te zamanla alışır belki

Tiksiniyo garibim ya yuzunun bi sekli var gormeniz lazim tutmak istemiyo

Tiksiniyo garibim ya yuzunun bi sekli var gormeniz lazim tutmak istemiyo
Zeyfcim Kaana palamutun ilik kısmından ne kadae veriyordun?
Biz haftada iki kez balık yiyoruz Deniz baya seviyor, üst sınırı var mıdır şu kadar ver dedi mi hemşireniz?

Zeyfcim Kaana palamutun ilik kısmından ne kadae veriyordun?
Biz haftada iki kez balık yiyoruz Deniz baya seviyor, üst sınırı var mıdır şu kadar ver dedi mi hemşireniz?
Valla bir sinir soylemedi canim ben yiyebildigi kadarini veriyorum elimle parca parca zaten istemediginde kafasini salliyo

Eşim konusunda şanslıyım ama bu durum bazen şansızlık da olabiliyor. Maalesef aile çevrem eşim mutfağa giriyor her işi yapıyor diye bize yatılı gelince hiç yardımcı olmuyor adamda yakınlarımız sana niye hiç yardımcı olmuyor gittiğin yerde kimsenin mutfağına girmeni istemiyorum diye haklı olarak hayıflanıyor. Eşimde bende gittiğimiz her ortamda yardım ederiz. Ama bize gelince kimse sofradan bardak bile kaldırmıyor. İki çocukla hazırla uğraş sil süpür. Adam erkek haliyle kahvemize varana kadar yapıyor tabiki yaparda normal olanı bu. Ama benimkiler hiç mi yardım etmez anlamıyorum. İş yapmasa daha mı iyiydi bilemedim şimdi

Valla bir sinir soylemedi canim ben yiyebildigi kadarini veriyorum elimle parca parca zaten istemediginde kafasini salliyo
Bir palamutun tüm siyah kısımlarını yese yiyecekti. Bi yerden sonra da ilik kısmı belki ağır gelir diye normal beyaz etten verdim.

Şimdilik sadece palamut yedik. Yüzey balıklarını yemeliymişiz. Palamutun zamanı geçince de hamsi yeriz sanırım.
Kaana da şifa olsun :)
Ben sadece palamut ve somon yedigim icin kaana da direkt onlarla baslattim, hamsiyide babannesiyle yer
Somon omega 3 bakimindan diger baliklara gore daha zengin oldugu icin o da faydali bir balik

Kv gecenlerde bize gelirken bal kabagi almis tatli yapmak icin az bir seyde kaan a ayirmistik. Kaan biraz yemek yemeye basladi bugun ona corba yapiyim ondan dedim bu kadar sert kabugu olmasi gerekir miydi diye dusundum soymaya calisirken ellerim acidi

Aynen çok sert oluyor ama tadını çok sevdi benimki inşallah Kaan da sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…