Oh kendine gelmiş Kaan BeyBabasiyla kaan mac izliyo esim goll diye bagiriyo arkasindan kaan bagiriyo gooogerci kaan cok fazla tv bakmiyo suan daha cok babasinin esofmaninin bagciklariyla oynuyo bende yerde uzanmis ayaklarimi koltuga dikmis yatiyodum kaan geldi gobegime pirrrttt yapti agziyla sonra pat kut daldi gecirdi valla eli de cok agir
Efsane geri donduOh kendine gelmiş Kaan Bey
Evet elleri pek ağır oluyor bizim kız bir abisine kıyamıyor. İnş. İştahı da açılıp rahatlarsınız tamamen. Benim kocanın Maçla hiç arası yok. Şu aralar temizlik yapmakla meşgulBabasiyla kaan mac izliyo esim goll diye bagiriyo arkasindan kaan bagiriyo gooogerci kaan cok fazla tv bakmiyo suan daha cok babasinin esofmaninin bagciklariyla oynuyo bende yerde uzanmis ayaklarimi koltuga dikmis yatiyodum kaan geldi gobegime pirrrttt yapti agziyla sonra pat kut daldi gecirdi valla eli de cok agir
Kız çok hırslı çıktı. Birden bir asılıyor. Valla gözümden yaş geliyor. O anda ben bunları beni dövsünler diye mi doğurdum diyorumBizimkide aniden duyduğu seslerden korkuyordu o yüzden bişey çalıştırmadan önce onun dikkatini çekiyorum makinenin çıkaracağı sesi önce ben çıkarıyorum sonra açınca korkmuyor
Bizimkide ağzıma sokuyor prmaklarınıAllahtan saç çekmiyor o çok can acıtıyor gerçekten
İnsaAllah. Oh ne guzel esin kendi kendine yapiyor benim esimde yapar ama ben soyleyince kendi ay dur sunu da yapiyim demezEvet elleri pek ağır oluyor bizim kız bir abisine kıyamıyor. İnş. İştahı da açılıp rahatlarsınız tamamen. Benim kocanın Maçla hiç arası yok. Şu aralar temizlik yapmakla meşgulmutfak dolaplarını indirip sildi . Ablamlar geliyor bize pis demesinler diyor evin dizaynını değiştirdi. bu korona zamanı gelmeyin diyemedik ama ısrarla gelmek istiyorlar.
Nerden bulabilirim o mayayı?Yogurdunu probiyotik yogurt mayasiyla yapabilirsin ben kaan a oyle yapiyorum kullandigim irmikte probiyotikli cok sukur kaka sorunu yasamiyoruz bu 2 liden sonra. Kabiz yapan seyleride vermemeye calis. Avokado, armut yedirebilirsin cikmasina yardimci olur
Benim kızımda öyleydi. Uyanıkken korkuyor diye süpüremezdim uyurken uyanacak diyeKızlar mrb benim kızım. Elektrik süpürgesi, blender ve viledanin sesinden korkuyor, aranızda böyle olan var mı? Bu korkusunu nasıl aşabilirim?
Ev süpürürken alışması için kucağımda tutuyorum ama baş baş bağırıyor mecburen kapatıp gır gır ile temizliyorum
Ben bununla mayaliyorum marketlerde satiliyorNerden bulabilirim o mayayı?
6 aylarda ek gıda ile birlikte blender kullanmıştım korktu baya bidaha yanında yapmadım ki kullanmadım sonra zaten, süpürgeden korkuyo ama sesinden değil hareket ediyo falan ondan sanırım ama peşimden ayrılmıyo yavaş yavaş yeniyo gelip dokunuyo çünkü normalde kaçardı ama merakından duruyo inceliyo onu ama bazı seslere karşı korkusu var ani yüksek sesler falan ürküyo birden ama bu bayadır vardı yavaş yavş azaldıKızlar mrb benim kızım. Elektrik süpürgesi, blender ve viledanin sesinden korkuyor, aranızda böyle olan var mı? Bu korkusunu nasıl aşabilirim?
Ev süpürürken alışması için kucağımda tutuyorum ama baş baş bağırıyor mecburen kapatıp gır gır ile temizliyorum
Kızlar ya öykü 2 gündür kakasını yapmıyor ilk defa oldu böyle
Damla verdim Zeytinyağı filan sürdüm işe yaramadı gaz çıkarıyor o yüzden rahatsız durmuyor ama yarın olabilir artık.
doktora sormuştum önceden magnesie calsine toz yazdı yoğurduna filan karıştır ver dedi yiyebileceğini sanmıyorum tadı kötü
Ne yapabilirim başka ?
Kızlar doktor bize bildiğin üretici değilse çiğ süt alma pastorize günlük süt al demişti. Maya olarak da güvenmiyorsan alma dedi. Ben market sütü ve market mayasıyla yoğurt yapınca marketten yoğurt almış gibi hissediyorum
Hiç farkı yok bence. Bu konuda bilimsel bilgi sahibi olanınız var mı yani bir bebek market yoğurdu yiyeceğine hiç yemese daha mı iyi acaba. Son zamanlarda hazır yoğurt da verdiğim oldu bu konuda meraktayım.
Tamam teşekkür ederim Canancım :)gunluk sut guvenli .bizim doktorda gunluk sutten yap sakin açik sut alma demisti.mayayida annemden aldim.hazir yogurt hic verme selincigim ,yani hazir yogurt verecegine hic verme daha iyi
Ben kasabimizdan yağlı ciflik sütü alıyorum 6. Ayından itibaren çok severek yogurdunu yiyor geçen bitti süt kalmamış ilk defa market yoğurdu aldırdım kız çıkardı yemediKızlar doktor bize bildiğin üretici değilse çiğ süt alma pastorize günlük süt al demişti. Maya olarak da güvenmiyorsan alma dedi. Ben market sütü ve market mayasıyla yoğurt yapınca marketten yoğurt almış gibi hissediyorum
Hiç farkı yok bence. Bu konuda bilimsel bilgi sahibi olanınız var mı yani bir bebek market yoğurdu yiyeceğine hiç yemese daha mı iyi acaba. Son zamanlarda hazır yoğurt da verdiğim oldu bu konuda meraktayım.
Bebekler değişik şeylere tepki veriyor seninki de alışır zamanla. Örneğin kızım yüksek sesle hapşırmaktan rahatsız oluyor (babamız maalesef inatla yapıyor) yada ona müdahale edip konuştuğumuzda kızdığımızı sanıp ağlıyorabimizin çok fazla gürültü çıkaran oyuncağı var hep onlar çalıştığı için alışmış olabilir. Sen o uyurken mi çalıştırdın aletleri. Baştan beri var mıydı yoksa yeni mi başladı
Yeni başladı. İlk yeni doğduğu dönemde elektrik supurgesinin sesiyle uyuyordu. Şimdi uyanıkken ağlıyor uyuyorken de uyanıp agliyorBebekler değişik şeylere tepki veriyor seninki de alışır zamanla. Örneğin kızım yüksek sesle hapşırmaktan rahatsız oluyor (babamız maalesef inatla yapıyor) yada ona müdahale edip konuştuğumuzda kızdığımızı sanıp ağlıyorabimizin çok fazla gürültü çıkaran oyuncağı var hep onlar çalıştığı için alışmış olabilir. Sen o uyurken mi çalıştırdın aletleri. Baştan beri var mıydı yoksa yeni mi başladı.
Yoğurt sevmiyor ama ya yemiyor nedenseBen bununla mayaliyorum marketlerde satiliyor
BilemeyecegimYoğurt sevmiyor ama ya yemiyor nedense
Eskiden yiyordu sonra nolduysa yememeye başladı değişik yoğurt vermedim aslında
Hazır yoğurda alerjisi var zararı olur mu acaba bu mayanın ?
Valla canım eş yönünden şanslısın bizimki yarım saat bakıyo hadi sen al ben bi oyun oynayım diyoKız çok hırslı çıktı. Birden bir asılıyor. Valla gözümden yaş geliyor. O anda ben bunları beni dövsünler diye mi doğurdum diyorumsonra bir gülüyorlar iyiki doğurmuşum diyorum . Gerçekten çok meşakkatli bir iş annelik. Eşimle çocukları, görevleri paylaşmış olmamıza rağmen çok yoruluyoruz.
Canım ben veterinerim az biraz bu işin içindeyim gerçekten güvendiğin bir yer yoksa çok tehlikeli açık süt almak hastalık kapma riski ayrı birde antibiyotikli olma riski var çünkü tüm firmalar antibiyotik testi yaparak alıyorlar sütü eğer en ufak bir kalıntı olursa almıyorlar üretici de tonlarca sütünü dökmek yerine mandıralara daha ucuza satıyor. Tabi birde biz aldığımız sütü uzun uzun kaynatırken içindeki proteinlere yararlı vitamin ve minerallere zarar veriyoruz. Ben günlük şişe süt alma taraftarıyım maya olarakta kefirdanem diye bi site var ig de de sayfaları var ordan alabilirsin kefir mayası fln almıştım ben gayet iyilerKızlar doktor bize bildiğin üretici değilse çiğ süt alma pastorize günlük süt al demişti. Maya olarak da güvenmiyorsan alma dedi. Ben market sütü ve market mayasıyla yoğurt yapınca marketten yoğurt almış gibi hissediyorum
Canım senin oğlan da komşu çocukları gibi olcak sankiKaan i uyuttum su ac karnimi bir doyurayim dedim az daha bogazim gidiyodu
1. Katta oturuyorum girisin ustunde asagida cocuklar oynuyo bir tanesi ben tam catali agzima alirken bir bagirdi bos bulundum catali soktum girtlagimin yarisina kadar korkudan o nasil bir sesti sanki arkamdan bagirmis gibi
Bu cocuklar cok enerjik, cok sesliler
Deme oyle demeCanım senin oğlan da komşu çocukları gibi olcak sanki