Ya işte düğün cenaze bunlardan kesin bulaşıyor maalesef eşimin kardeşi de oldu ona da cenazeden bulaşmış
Psikoloji çok önemli tüm hastalıklarda biraz moralini yüksek tutması lazım aslında yaşı da genç inşallah toparlar bir an önce
Bizimki de 10 gündür kabız 4 günde bir kakasını yapıyor gerçi öyle ağlamıyor çok sertte yapmıyor ama 4 gün uzun bence ben de ek gıdayı fazla almasına bağlamıştım suyun kabız yapabileceği hayatta aklıma gelmezdi bende değiştireyim bakalım teşekkürler tavsiye için
Canım daha önce duydunmu bilmiyorum ama kantoron yağı diye bişey var zeytinyağının içine kantoron otu konulup bekletiliyor zeytin yağının rengi kırmızıya dönüyor fln neyse işte çok uzattım burayı
bizim oğlanda kefiri fazla içince poposu baya pişik olmuştu ben o yağdan sürdüm baya iyi gelmişti her alt açmasında da sürdüm 2 günde geçti pişiği resmen
Ay kıyamam ya çocuklar hasta olmasın çom üzülüyorum ben böyle neşesiz mutsuz hallerini görünce kahroluyorum resmen. İnşallah ilaç işe yarar da hemencicik iyileşir