- 11 Haziran 2019
- 404
- 512
- 29
Basladigi gunden itibaren 1 hafta icinde hersey geciyor canim. Istahida 1 haftada yerine geliyorİnsaAllah canim. Bir de su istahi yerine gelse daha iyi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basladigi gunden itibaren 1 hafta icinde hersey geciyor canim. Istahida 1 haftada yerine geliyorİnsaAllah canim. Bir de su istahi yerine gelse daha iyi olacak
Basladigi gunden itibaren 1 hafta icinde hersey geciyor canim. Istahida 1 haftada yerine geliyor
Cok sagolun kizlarBirkaç güne o da gelir canım üzülme
Cok gecmis olsun canim. Süt emiyorsa korkma. Sut oda yetiyordur. Benim bebegim sutte emmiyordu. Alerjiyle 6. Hastalik ayni anda olmustu. Hersey birbirne girmisti. Cok şükür gecip gidiyor zor günlerCok sagolun kizlar
İshali kesildi gibi maflor saşe den sonra o bile dursa buyuk kar emiyo arkadan ciirrtt gidiyodu cunku en azindan sut biraz vucudunda kalir. Aksam yatmadan once limonlu naneli yayla corbasi yaptim icmedi siringayla zorla verdik iste biraz en azindan midesine sut harici bir seyler gitti cok sukur uyuyo simdi
Rabbim daha beterinden korusun yavrularimiziCok gecmis olsun canim. Süt emiyorsa korkma. Sut oda yetiyordur. Benim bebegim sutte emmiyordu. Alerjiyle 6. Hastalik ayni anda olmustu. Hersey birbirne girmisti. Cok şükür gecip gidiyor zor günler
13.14.günlerKan testini ne zaman yapın dedi doktorunuz?
O zaman yaptırın kesin sonuç olur13.14.günler
Aynen yarın yapacağım önce idrar testi yapayım baktım çıkıyor kana giderimO zaman yaptırın kesin sonuç olur
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızAynen yarın yapacağım önce idrar testi yapayım baktım çıkıyor kana giderim
Amin. Denizde 15 aylıkken böyle hasta olmuştu ishal kusma burun akıntısı ateş ne ararsan vardı çocuk yemiyor içmiyor. Ne yerse çıkarıyordu. Sürekli uyuyordu. Çok zordu onun o hali. İçim parçalandı. Burnunu dakika başı açıyorduk. Sürekli duş alıyordu. O kadar çaresiz hissettim ki. Sende olsa dermanı çıkarıp verirsin ama yok. Çocuklar hiç hasta olmasa ama oluyor işte. Kaan alpte inş iyileşecek. İster istemez yıpranıyoruz. Çocuklar nasıl büyüyecek onları neler bekliyor neden yemiyorlar ben yetemiyor muyum diye düşünmekten hasta oldum valla. Allah yardımcımız olsun bizlere dirayet versin.Rabbim daha beterinden korusun yavrularimizi
Evet cok zor psikolojikman cok yipraniyo insan. Atesi yukseldiginde aglamaya hareket etmeye hali yoktu titriyodu cok kotu ilk defa oyle gordum yavrumu. Normalde cok hareketli asla yerinde duramayan bi bebek ama o halini mumla aradim yeter ki hasta olmasin ben pesinde kosmaya yorulmaya raziyim dedim hepAmin. Denizde 15 aylıkken böyle hasta olmuştu ishal kusma burun akıntısı ateş ne ararsan vardı çocuk yemiyor içmiyor. Ne yerse çıkarıyordu. Sürekli uyuyordu. Çok zordu onun o hali. İçim parçalandı. Burnunu dakika başı açıyorduk. Sürekli duş alıyordu. O kadar çaresiz hissettim ki. Sende olsa dermanı çıkarıp verirsin ama yok. Çocuklar hiç hasta olmasa ama oluyor işte. Kaan alpte inş iyileşecek. İster istemez yıpranıyoruz. Çocuklar nasıl büyüyecek onları neler bekliyor neden yemiyorlar ben yetemiyor muyum diye düşünmekten hasta oldum valla. Allah yardımcımız olsun bizlere dirayet versin.
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninO zaman yaptırın kesin sonuç olur
Ben yaptırdım önce yaptırmıyacaktım salgın var yapalım deyince olduk ateş falan olmadıKızamık yaptıran varmı 9. Ayda sağlık ocağı 12. ayda gelin dedi 9. ayda aşı yok dedi bilemedim salginda varmış kimi ulkelerde
O konu çok karıştı bi ara bazı asmler yaptı bazıları yapmadı. Şimdi de hiçbiri yapmıyor tamamen bitti sanırım.Kızamık yaptıran varmı 9. Ayda sağlık ocağı 12. ayda gelin dedi 9. ayda aşı yok dedi bilemedim salginda varmış kimi ulkelerde
Kızamık yaptıran varmı 9. Ayda sağlık ocağı 12. ayda gelin dedi 9. ayda aşı yok dedi bilemedim salginda varmış kimi ulkelerde
Bize dokktorumuz yaptirin dedi ama asm ye asi gelmedigi icin yaptiramamistik. Yaptiran arkadaslarda oldu ama anlamadim bu asiyi devlet gonderiyo sonucta bazi yerlere neden gonderilmedi tuhafO konu çok karıştı bi ara bazı asmler yaptı bazıları yapmadı. Şimdi de hiçbiri yapmıyor tamamen bitti sanırım.
Sagol canim. Bugun 2 kere daha ishal kaka yapti ama 2.si sariya donuktu rengi yavas yavas duzeliyo sanirim bugunde maflor verdik. İstahi yine ayni yemiyo. Vucududa biraz söndü gibi ama hala varlarZeyf cim çok geçmiş olsun. Kaan nasıl şimdi?
Ateşten sonra iştahsızlık bir müddet gidiyor bizde de öyle olmuştu ki hala eskisi gibi değil. Ee bide dişler de iştahsızlık yapıyor. Canını sıkma rabbim beterinden saklasın.Sagol canim. Bugun 2 kere daha ishal kaka yapti ama 2.si sariya donuktu rengi yavas yavas duzeliyo sanirim bugunde maflor verdik. İstahi yine ayni yemiyo. Vucududa biraz söndü gibi ama hala varlar