2020 Şubat Anneleri

Bulunan asi hakkinda da hic iyi seyler soylenmiyo bu virue zaten insan yapimi bir sey planli her sey deniyo 🤷🏻‍♀️
En son Almanya ve Amerika buldu diye duymuştum. Hatta Almanya’daki bulanların Türk olduğunu duymuştum. Hangisi için iyi şeyler söylenmiyor. Çinin ürettiğinde problem var diye okumuştum. Bencede planlı.

Bizim çocuklar oyuncak kavgasına başladı. Öykü deniz ne yaparsa onu yapmak istiyor. Deniz masasının üstüne çıkıyor oda istiyor. Denizin sandalyesini istiyor biri oturursa kızıyor. Sandalyeye tutunup ayağını kaldırıp çıkmaya çalışıyor. Bence benim için daha zor günler geliyor. Denizde koltuktan koltuğa zıplıyor. Öykünün üstüne zıplayacak diye ödüm kopuyor. Hangisine yetişeceğim başım döndü.

MERHaba Bebişler kaç ay kaç günlük , kaç öğün yapıyorsunuz ? Ne yediriyorsunuz . Yürümeye başlayan var mi ? Konuşmaya başlayan var mi ? Kıyas olsun diye değil , bizden ileri de ve geride olan annelere farkındalık amaçlı soruyorum . Merak ediyorm heyecanlanıyorum 😃 bir de muhabbet olsun istedim . Bu arada biz 8.5 aylığız ve kabız ☹️ Ne yapsam ne dnesem geçmedi

Maşallah 🧿 inci gibi dişleri olsun inş. Isırma olayını araştırın kızlar. Yoksa kabusunuz olur. Denizde ısırmıştı. Her ısırışta memeyi çıkarttım gözlerine bakarak ona anlattım ısırırsa ememeyeceğini anladı. Aşırı tepki vermeyin oyun sanıp daha çok ısırmaya çalışabilir.
Benimki emerken değilde ilk memeyi tutarken ısırıyor o yüzden çekip tekrar vermeye korkuyorum ya ısırırsa diye😭😭 ama devam ederse bi deneyeceğim

Kızlar Küçük dayım da covid olmuştu çok kötüymüş doktorlar herşeye hazırlıklı olun demiş. Yengemde pozitif yanında bekliyormuş oda kötüymüş. Bu 2020 ne kadar kötü bir yıl oldu Allahım bu günleri bir daha göstermesin inş.
Ay geçmiş olsun canım sizin aile atlatamadı birtürlü şu coronayı inşallah dayın iyileşir🙏 Başka bir hastalığı mı vardı ki niye çok ağır geçiriyormuş

MERHaba Bebişler kaç ay kaç günlük , kaç öğün yapıyorsunuz ? Ne yediriyorsunuz . Yürümeye başlayan var mi ? Konuşmaya başlayan var mi ? Kıyas olsun diye değil , bizden ileri de ve geride olan annelere farkındalık amaçlı soruyorum . Merak ediyorm heyecanlanıyorum 😃 bir de muhabbet olsun istedim . Bu arada biz 8.5 aylığız ve kabız ☹️ Ne yapsam ne dnesem geçmedi
Verdiğin suyu arttır ve farklı su dene,öncelikle bu önemli.
Kayısı erik sularını kabız olsa da olmasa da düzenli vermelisin. Kefir deneyebilirsin. Yine olmuyorsa takviye alması şart.

Ay geçmiş olsun canım sizin aile atlatamadı birtürlü şu coronayı inşallah dayın iyileşir🙏 Başka bir hastalığı mı vardı ki niye çok ağır geçiriyormuş
Sağol canım. Yakında düğün yaptı oğluna. Kendisi de imam. 55 yaşında. Beyninden rahatsızmış geçmişte kaza yapmış. Karı koca baya perişan olmuşlar. Yemek yapamamışlar biraz bakımsız kalmışlar. Verilen ilaçlar tesir etmemiş. Şimdi başka takviye gönderdik. Durumu sürekli değişiyor. Dün kötüydü bugün iyiymiş. Anneannemin vefatını unutamıyormuş. Muhtemelen kendini suçluyor. Beraber yaşıyorlardı vefat etmeden önce diğer dayımın yanına gelmişti. çok iyi anne-oğul ilişkisi vardı. Bu hastalık insanı depresyona sokuyor kişi öleceğini sanıp karamsar oluyor. Dayımda sanırım psikolojik olarak kendini bırakmış. Annemde de bizde de böyleydi. Benim koku olayı halen tam gelmiş değil. Bıraktığı hasar çabucak geçmiyor.

Bende bugün sağlık ocağını aradım aşı Türkiye genelinde bitmiş evet. 1 yaşında yaptırcaz artık.

selozy selozy hiç suyu değiştirmek gelmemiştir aklıma . Sağol .kayısı suyu hep veriyorm 😊 osmolak başladık artık ya ona rağmen kabız . Patates muz pirinç vermiyorm onları da çıkarıdm listeden yine aynı. Kaka yaparken ağlıyor kuzum . Z yağı ile masaj yapıyorm sürekli

selozy selozy hiç suyu değiştirmek gelmemiştir aklıma . Sağol .kayısı suyu hep veriyorm 😊 osmolak başladık artık ya ona rağmen kabız . Patates muz pirinç vermiyorm onları da çıkarıdm listeden yine aynı. Kaka yaparken ağlıyor kuzum . Z yağı ile masaj yapıyorm sürekli
Geçmiş olsun inşallah düzelir.
Evet her su herkese iyi gelmiyor. Değiştirip denemek lazım. Su sert geliyorsa kabız olur. Ben Erikli içiyim kabız oluyorum binlerce kez denendi onaylandı :)

Kızlar bizim kız bu ara pişik oluyor. Ama öyle böyle değil. Altını değiştirmeyi azıcık geçiktirelim kıpkırmızı oluyor. Burnumda kokuları hemen almıyor. Önceden yaklaşmadan alırdım kokuyu. Denizde hiç görmediğim şeyler bu hatunda oluyor. Dişle ilgili midir. Artık zeytinyağını ısıtıp sürdüm. Kremler fayda etmedi.

Kızlar bizim kız bu ara pişik oluyor. Ama öyle böyle değil. Altını değiştirmeyi azıcık geçiktirelim kıpkırmızı oluyor. Burnumda kokuları hemen almıyor. Önceden yaklaşmadan alırdım kokuyu. Denizde hiç görmediğim şeyler bu hatunda oluyor. Dişle ilgili midir. Artık zeytinyağını ısıtıp sürdüm. Kremler fayda etmedi.
Diş çıkarırken olabildiğini duymuştum. Farklı bi şey yemiyorsa ondan olma ihtimali yüksek. Geçmiş olsun

Bugun sabah kendi dr muza gittik direkt antibiyotik baslatti virus kaynakli degil bakteri kaynakli atesi dedi 3 gun icecek 3 gun atesi dusmezse kontrol tekrar tahlil verilecek 3 gunde duserse 1 hafta sonra kontrole cagirdi.
Kaan in da atesi cok inatci 4 saatte bir calpol dolven donusumlu iciyo 1 saat sonra atesi tekrar cikiyo 39.5 a surekli ilik suyla dus aldiriyoruz basini boynunu islatiyoruz sirkeli corap giydiriyorum bezle geziyo ona ragmen yukseliyo surekli atesi en son dun ikindide 2 yemek kasigi yogurt yedi onun haricinde bu saate kadar hic bir sey yemedi biraz uzum suyu icti zorla onun disinda emiyo surekli ama bende de suan uykusuzluk ve yorgunluktan dolayi fazla sut olmuyo umarim cok fazla besinsiz kalmaz moralim cok bozuk atesi yuksek oldugunda cok kotu oluyo elleri ayaklari buz kesiyo 😥 umarim antibiyotik biran once fayda eder.
Alt 2 disi de geliyo iyice yuzeye ciktilar 2 kere ishal seklinde kaka yapti hemde birincisinde bezi yoktu uzerime yapti dedim yeter ki iyi ol da kafamada yapabilirsin 😀 atesi yukselince istemsizce basinda aglayip duruyorum hic hasta olmamisti oluncada tam oldu hem diş hem bu enfeksiyon 2si birlesince cok zorladi hic bir belirtiside yok nasilda oldu anlam veremedim ne bi oksuruk ne bi burun akintisi hic bir seyi yok 🤷🏻‍♀️

Bugun sabah kendi dr muza gittik direkt antibiyotik baslatti virus kaynakli degil bakteri kaynakli atesi dedi 3 gun icecek 3 gun atesi dusmezse kontrol tekrar tahlil verilecek 3 gunde duserse 1 hafta sonra kontrole cagirdi.
Kaan in da atesi cok inatci 4 saatte bir calpol dolven donusumlu iciyo 1 saat sonra atesi tekrar cikiyo 39.5 a surekli ilik suyla dus aldiriyoruz basini boynunu islatiyoruz sirkeli corap giydiriyorum bezle geziyo ona ragmen yukseliyo surekli atesi en son dun ikindide 2 yemek kasigi yogurt yedi onun haricinde bu saate kadar hic bir sey yemedi biraz uzum suyu icti zorla onun disinda emiyo surekli ama bende de suan uykusuzluk ve yorgunluktan dolayi fazla sut olmuyo umarim cok fazla besinsiz kalmaz moralim cok bozuk atesi yuksek oldugunda cok kotu oluyo elleri ayaklari buz kesiyo 😥 umarim antibiyotik biran once fayda eder.
Alt 2 disi de geliyo iyice yuzeye ciktilar 2 kere ishal seklinde kaka yapti hemde birincisinde bezi yoktu uzerime yapti dedim yeter ki iyi ol da kafamada yapabilirsin 😀 atesi yukselince istemsizce basinda aglayip duruyorum hic hasta olmamisti oluncada tam oldu hem diş hem bu enfeksiyon 2si birlesince cok zorladi hic bir belirtiside yok nasilda oldu anlam veremedim ne bi oksuruk ne bi burun akintisi hic bir seyi yok 🤷🏻‍♀️
Canim benim bebegimde bi kac ay once oyle olmustu. Aniden atesi cikmisti. 39 dan asagi zor düşüyordu. 4 saatte bir ilac veriyorduk surekli islak havlu birakiyorduk. 4 gün bu sekilde atesi devam etti. Ve su bile icmiyordu meme emmiyordu. Ac susuz duruyordu. 4 gün sonra vucudu disari atinca anlasildiki 6. Hastalik diye bi hastaliga yakalanmis. Belki kaanda öyle olmus olabilir.

X