2020 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar benimde çatlatma iğnesinin 12.günü Buda testim

Eklentiler

• 48FD8DB6-5281-4D17-B7F9-99DC4DBAFECD.jpeg
    48FD8DB6-5281-4D17-B7F9-99DC4DBAFECD.jpeg
    141,5 KB · Görüntüleme: 57
Zeyf Zeyf çok geçmiş olsun bizimki de olmuştu çok zor biz kasıklarına ıslak mendil koyduk birde koltuk altına çok fazla yıkama üşür :KK43:
Bol su içsin birde bizmki de yemek yemiyince tavuk suyu havuç ve arpa vermiştim bir onu yedi
Tavsiye ederim
Bol bol emzir azda olsa fayda eder
Birde terler teri soğumasın diye göğsüne ve fırtına mendil koy ara sıra kontrol edil yenisiyle değiştir
Amin canim insaAllah. Keske icirebilmenin bir yolu olsa inan o kadar inat ki su bile zorla veriyoruz ilaclarida oyle surekli emziriyorum bende ne kadar icse kardir bu aksam yemekte bizimle biraz ekmek kemirdi umarim yarin bir seyler yemeye baslar ufaktan. Doktor antibiyotikte istahsizlik yapar demisti, cok sukur ki atesi dustu ona sukrediyorum istahida duzelir en kisa zamanda umarim
Merhaba kızlar benimde çatlatma iğnesinin 12.günü Buda testim
Evet var silik de olsa muhtemelen hamilesniz ama kan testi kesin sonucu verir

Kızlar bugün pat diye eşimin bir arkadaşı eşi ile bize uğradı. 15 dakikada eve çeki düzen verdik. Günlerdir banyoyu temizlicem erteliyordum. Hemen temizledim.Hızlı şekilde görünen tozları aldım. Adam direk banyoyu kullanmak istedi. 😱 Eşimde iyi oldu gelmeleri ev yola girdi diyor 🤣
Çocuklu yada yeni bebekli eve pat diye gelinmesine sinir oluyorum 😏 bir gün önceden aramak ne kadar zor olabilir ki 🤷‍♀️ Benimde oluyo bazen öyle 2 ayağım bi pabuca giriyo 🙈

Üst komşuma acayip sinir olmaya başladım. Hergün yerleri kanırta kanırta süpürge açıyor eşyaları çekip duruyor sabahın köründe yatak odasında terlikle geziyor ama öyle böyle değil. Akşama kadar bütün pencereler açık. Allah akıl fikir versin diyeceğim artık gelen gideni aratırmış. Çocuk uyuyamaz oldu çıkıp ağzıma geleni saydırmamak için zor tutuyorum kendimi. Temizlik hastalığı mı var nedir. Bütün sorunlular bizi mi bulur anlamıyorum.

Bebegi 6. Hastalik geciren anne kimdi adini unuttum :KK43: sizdeki dokuntuler boyle miydi ?
Bugun ki durumumuz boyle dr allerji yapmistir atesi yoksa antibiyotigi kesin dedi ama 6. Hastalikta olabilir kaan zaten allerjik bir bebek 2 3 gun allerji surubuyla takip edecegim, eger gecmezse devletin cocuk polik. Git detayli test yapsinlar dedi doktorumuz her gun yeni bir sey cikiyo moral 0 😭😭

Eklentiler

• P_20201113_141243.jpg
    P_20201113_141243.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 51
  • P_20201113_140806.jpg
    P_20201113_140806.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 37
  • P_20201113_112920.jpg
    P_20201113_112920.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 39
  • P_20201113_112911.jpg
    P_20201113_112911.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 54
Ateş sonrası döküntü normal diye biliyorum. Zeyf Zeyf
Tecrübeli anneler daha iyi bilir.
Alerjiyse de o tip antibiyotiği kullanmayacak o kadar, moral bozacak bir şey yok.

Bebegi 6. Hastalik geciren anne kimdi adini unuttum :KK43: sizdeki dokuntuler boyle miydi ?
Bugun ki durumumuz boyle dr allerji yapmistir atesi yoksa antibiyotigi kesin dedi ama 6. Hastalikta olabilir kaan zaten allerjik bir bebek 2 3 gun allerji surubuyla takip edecegim, eger gecmezse devletin cocuk polik. Git detayli test yapsinlar dedi doktorumuz her gun yeni bir sey cikiyo moral 0 😭😭
Canım bendim evet bizimki de böyleydi doktor 6 hastalık dedi 1 2 güne geçti yanlız bize antibiyotiği 10 gün icirdi

Evet canim aynen boyledi. Hatta fotografi var gostereyim sanada

Eklentiler

• 20200813_153313.jpg
    20200813_153313.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 20200813_153313.jpg
    20200813_153313.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 47
Ateş sonrası döküntü normal diye biliyorum. Zeyf Zeyf
Tecrübeli anneler daha iyi bilir.
Alerjiyse de o tip antibiyotiği kullanmayacak o kadar, moral bozacak bir şey yok.
Suan belli degil tam olarak ney oldugu
Canım bendim evet bizimki de böyleydi doktor 6 hastalık dedi 1 2 güne geçti yanlız bize antibiyotiği 10 gün icirdi
Bizim doktorumuz takibe al dedi kesti zaten allerjik bir bebek kaan. Sizinki de zeynep serdar in ki kadar yogun muydu ?
Z zeynep serdar Canim sizinki bayagi bir kirmizi ve yogunmus suanlik bizimkisi o kadar degil belkide ilk gun diye oyle bilmiyorum yarina ne olacak sonerlerse allerjiden sonmezse 6. Hastalik

Bizim doktorumuz takibe al dedi kesti zaten allerjik bir bebek kaan. Sizinki de zeynep serdar in ki kadar yogun muydu ?

Z zeynep serdar Canim sizinki bayagi bir kirmizi ve yogunmus suanlik bizimkisi o kadar degil belkide ilk gun diye oyle bilmiyorum yarina ne olacak sonerlerse allerjiden sonmezse 6. Hastalik
Canım bizimki o kadar yoğun değildi sizinki gibiydi öbür gün kayboldu zaten muhtemelen 6. hastalık sizinki de yarına birşeyi kalmaz

Bizim gun gectikce cogaldi. 4. Gün sönmeye basladi ve kayboldular. Bende ilaclar alerji yapti sanmistim. Telasla doktorunu aramistim. Fotolari gosterince 6. Hastalik oldugunu soylemisti.

X