2020 Şubat Anneleri

Nasıl uyutuyorsun cnm
Uyumadan once emziriyorum ama dalmasini beklemeden besigine yatiriyorum tabi bi 10 dk saglam aglayip direniyo o sirada ninni soyluyorum poposunu pispisliyorum sirtini sivazliyorum baktim cok agliyo aliyorum kucagima sarilip opuyorum konusuyorum sakinlesince tekrar yatiriyorum uykuya dalana kadar bu sekilde bugun ilk denememdi ve hic beklemedigim kadar kolay oldu benim icin ve suan 1 saat oldu hala uyuyo son gunlerde yarim saat 45 dk ya dusurmustu cunku uyanma suresini umarim uzunca uyur sorunu uykuya dalmayi bilmemektir ne cok sevinirim

Ben icrada çalışıyorum maalesef hiç özlemiyorum. Hacizler,Borçlular, avukatlar,onların çalışanları, iş yerindeki amirler derken hiç çekilir yer değil. İş yükü çok fazla. İmkanım olsa çalışmazdım arkadaşlık maalesef yok kısacası sevilecek bir yanı yok O yüzden çocuklarımla vaktim varken bol bol zaman geçirmek istedim.

Slm kizlar bu gün uyku tulumu alacağım kaç tog almalıyım 1.7 nasıl sizce 2.5 mi iyi.kizim çok sıcağı sevmez ama üstunu devamlı açıyor almak zorunda kaldim

Slm kizlar bu gün uyku tulumu alacağım kaç tog almalıyım 1.7 nasıl sizce 2.5 mi iyi.kizim çok sıcağı sevmez ama üstunu devamlı açıyor almak zorunda kaldim
Evin ısısı 20 derecenin altına inmeyecekse 1.7 tog..
2.5 tog 15-21 derece arası içinmiş.

Gunaydin kizlar
Kaan aksam 21.30 da uyudu
23.20
00.55
2.22
3.20
5.15
Sabah uyanis 7.52
Bunlarda uyanma saatleri
Sabah uyanis disinda gece 5 kere kalkti umarim bunu zamanla en aza indirebiliriz

Gunaydin kizlar
23.20
00.55
2.22
3.20
5.15
Sabah uyanis 7.52
Bunlarda uyanma saatleri
Sabah uyanis disinda gece 5 kere kalkti umarim bunu zamanla en aza indirebiliriz
Canım tebrik ederim seni inşallah çabuk adapte olur istediğin sonucu alırsın Bende istiyorum ama sanırım önce benim hazır olmam gerekiyor.

Canım tebrik ederim seni inşallah çabuk adapte olur istediğin sonucu alırsın Bende istiyorum ama sanırım önce benim hazır olmam gerekiyor.
Sagol canim :) valla bende planli baslamadim baktim olacak gibi biraz direttim ben 2 3 saat ugrastirir diye dusunuyodum ama 1 saatte uyuyunca gaza geldim masaAllah diyeyim simdi uyudu dun 13 dk da uyumustu en son simdi 8 dk surdu o da alisiyo yavas yavas Allahim cok mutluyum umarim bozulmaz hep boyle devam eder

Bir de ben bir metoda tamamen bagli kalmadim her metod her bebege uymaz cunku bende hepsini okudum kaan a uygun olan en yakin hangisi varsa birazda kaan in huyuna gore sekillendirdim tek yapmamiz gereken agladiklari zaman hemen pes etmemek bir sure sonra onlar anliyo zaten kendileri pes ediyo :)

Kızlar aylık çekim yapıyor musun bebişlerinize

Gunaydin kizlar
23.20
00.55
2.22
3.20
5.15
Sabah uyanis 7.52
Bunlarda uyanma saatleri
Ooo neden çok kalkıyor öyle sen uyuyamazsinki işin zor Allah yardım etsin. Kızım bir bazen iki kalkar oda süt içer hemen uyur beraber 11de bir yatarız 8de kalkarız gün içinde uyuduğu saatler bellidir dakiktir benim kız masallah. Öyle yastıkla falan sallamam koyarım besige emziği sütü ninni hemen uyur inşallah hep böyle gider

3 aydir bu sekilde uyku duzeni bozuldu cunku dişlerden sonra bende o yuzden uyku egitimine basladim dun bu yine uyumus hali en son artik yarim saat 45 dk da bir uyanir asla emmeden uyumazdi.
MasaAllah senin kiza herkes senin gibi sansli olamiyo maalesef ki :) bazi bebekler uykuya ve kendi kendine uyumaya daha yatkin oluyo senin kizinda oyle demek ki ne guzel

Sağol doğuştan düşkün uykuya. Çok yıpranmış sındır Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kısa zamanda sonuç alırsın

Bizimki de sürekli kalkıyor yanıma aldım döne döne bir hale girdi. Altına bakıyorum birşey yok, emziriyorum karnı tok, susamıştır diye su veriyorum. Herşey tamam yine de kalkıyor bu gece sanki özellikle ağlamak için kalktı. Akşam erken yatıyor uyku saatini düzenlemem lazım.

Sağol doğuştan düşkün uykuya. Çok yıpranmış sındır Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kısa zamanda sonuç alırsın
Sagolasin ins. Yani bende yiprandim o da tabii umarim duzelir en kisa zamanda.
Damaklari agrimistir belki de bitkisel bir jel alip sursen boyle durumlarda ? Aksam kacta uyuyor sabah kacta uyaniyor ?

Deniz 4-5 aylıkken gece uyanmasını teke indirmişti karnını doyurup uyuyordu. Uzunca bir süredir uyanmalar arttı 2-3 kez kalkıyor.
Dün yine 22.30, 00.30 ve 4te kalktı.
İlk kalkışında emzirdim ikincide tok olduğunu bildiğimden emzirmeden uyuttum.
Sebebi diş midir başka bişey midir bilemem ama bizde de durum böyle .

Karni tok alti temizse hastada degilse geriye bir tek dis kaliyo tabi bizim bilmedigimiz baska bir secenek daha yoksa

Sagolasin ins. Yani bende yiprandim o da tabii umarim duzelir en kisa zamanda.

Damaklari agrimistir belki de bitkisel bir jel alip sursen boyle durumlarda ? Aksam kacta uyuyor sabah kacta uyaniyor ?
Akşam 8’de uyuyor bazen 9 ama 11 gibi tekrar kalkıyor oturuyor biraz ona rağmen gece yine kalkıyor. Sabah 7’de ayakta. Deniz bu zamanlarda gece hiç kalkmazdı. Evet dişleri olabilir. Herşey ağzında. Bugün çok yorgunum dişimde ağrıyor. Çocuklarda çok huysuz bugün Allah bana sabır versin.

Gayet iyi uyuyor bence. Ne zaman memnun olmadığım bir şey olsa daha kötüye gidiyor o yüzden artık sadece maşallah diyorum
8-9 arası bebek için ideal uyku saati. Sabah 7 de çok iyi bi saat. Ben o saate kadar uyusam başka şey istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…