- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Yani denesem belki uyur ama hiç denemdim de nasıl bir tepki verir bilmiyorum ama çok huysuz bir çocuk değil çok hareketli sadeceEvet ne yazıkki gece beslememe olayını yapmam imkansız
Rutini kendi oluşturdu aslında saat 7-9 arası uyuma köşesi var orda yanına yatıyorum çok çoştumadan oynuyorum o sağA sola dönüyor uyuyor her akşam bu şekildeyiz ama uykusu gelmiş olmasınlazım zorla uyutmuyorum tabi
Çok ilgili olmayacaksın o an ama işte her çocuk Farklı sizde bir mekan bir obje bulup uykusu geldiği saatler denemeler yapabilirsin
Allah kolaylıklar versin
Bizde de hergün pembelik olmaya başlayınca ve huzursuz olunca doktora gittik kum döküyor dedi bende bol bol su verdim arttırdım suyu geçti sende sürekli beslenmeden sonra su ver geçer inşallah yaz zamanı oluyormuş birde doktor D-vit i kesti taş oluşmasına zemin hazırlar dedi bu süreçte bende kullanmadım bir sonraki kontrole kadar kullanmayı düşünmüyorum
Bende suyu arttırmaya çalışıyorum her bezinde yok ama günde 1 kere oluyor mutlaka doktoruna da sormadım 1-2 gün daha devam ederse arayıp sorayım en iyisi kum fln olmasın
Çok özledim bende spor yapmayı ama bir süre daha yapamayacağım benim yerime de yap senSpor salonunda uyguladıklarımızı tekrar ediyorum. Hakikaten baya kalori yaktırıyor bisiklet.Yürümekten ve koşu bandından çok daha faydalı. Bazen Telefonu bir yere sabitlesem dizi mi izlesem diyorum birde ben eski pilatesciyim. Bekarlığımda sürekli yapardım ekipmanlarım var. Esnekliğimi kaybetmemişim
Diğer arkadaşları bilmiyorum ama bence sen uyku eğitimi vermelisin diye düşünüyorum. Deniz hep emerek uyudu. Tek çocuk diye vermedim. Hamile olunca sütten kesmem gerekti ve çocuk uyuyamadı maalesef gündüz uykusunu bıraktı. Yanımda o dönem annem vardı destek oldu ama Denizin o halleri gözümün önünden gitmez. Birde ikinci doğunca büyük olan daha çok seninle olmak isteyecek. O yüzden biraz senden bağımsız olması gerekiyor diye düşünüyorum tabi sen daha iyi bilirsin. Çünkü küçük gelince ikisini aynı odada mı yatıracaksın. Bunları da yavaş yavaş planlamak lazım büyüğü üzmeden. Deniz öykü doğunca hastaneye gelmişti eşim habersiz getirmiş öyküyü emzirirken gördü beni, bana o anki bakışını unutamam yanıma dahi gelmedi küçücük dünyasında kim bilir ne düşündü.
bebiş gelince hep beraber yatakodasında yatmayı planlıyoruz yaman zaten aramızda yatıyor o aramızda yatmaya devam edecek yeni bebekte anne yanı beşikte yatar diye düşündük bebiş doğduğunda yaman daha 1 yaşında olacak ayrı odada yatıramam zaten daha odası da yok ev 2+1 nasıl sığacağız hiç bilmiyorum