2020 Şubat Anneleri

Yani denesem belki uyur ama hiç denemdim de nasıl bir tepki verir bilmiyorum ama çok huysuz bir çocuk değil çok hareketli sadece
Bende suyu arttırmaya çalışıyorum her bezinde yok ama günde 1 kere oluyor mutlaka doktoruna da sormadım 1-2 gün daha devam ederse arayıp sorayım en iyisi kum fln olmasın
Çok özledim bende spor yapmayı ama bir süre daha yapamayacağım benim yerime de yap sen
bebiş gelince hep beraber yatakodasında yatmayı planlıyoruz yaman zaten aramızda yatıyor o aramızda yatmaya devam edecek yeni bebekte anne yanı beşikte yatar diye düşündük bebiş doğduğunda yaman daha 1 yaşında olacak ayrı odada yatıramam zaten daha odası da yok ev 2+1 nasıl sığacağız hiç bilmiyorum

Planlarsin olmaz ama rastgele yaparsin olur ya o hesap oldu Kaan Alp uzun bir sure uzerine ilk defa memede uyumadi.
Emzirdim tam dalmadan besigine yatirdim tabiki de cigligi basti 5 dk boyunca yirtinarak agladi 5 dk nin sonunda aldim kucagima optum sarildim konustum sakinlesti sonra yine yatirdim bir ciglik daha 5 dk daha bekledim ama o sirada ninni soyledim hep sirtini sivazladim poposunu pispisladim derken 3. De uyudu yarim saat icinde ben şok iceri gittim oturdum Allahim bu kadar erken beklemiyordum diye sevinirken bir ciyaklama tekrar sirtini sivazladim baktim besige tirmaniyo aldim kucagima salladim biraz ninni soyledim yine sakinlesinde yatirdim yok inat etti yine uyumadi en son ayagima aldim salladim cok hafifce biraz direndi ama uyudu cok sukur ki aylar uzerine ilk defa memede uyumadi suan 1 saat oldu uyudugu hala uyuyo :)
Bugun baslama niyetim yoktu ama madem 1 saatte uyuyabildi bismillah diyelim memesiz uyumayi ogrenelim

O maşallah çok hızlı giriş yapmışsın devamı gelip 10 dk da uyuduğu günler gelir inşallah Baya da güzel uyumuş

Beni karşıda doğum yapam fit bayan gaza getirdi. Ben niye olmayayım dedim. eşimde destek oluyor aynı şeyleri yiyoruz.
Bizimkiler beraber oynamaya başladı deniz, öykü bebe gel diyor öykü de çabucak kavrıyor hemen abisinin peşine düşüyor. Çok tatlı oluyorlar. Ama biri ağlayınca öteki de ağlıyor inş sende oynadıkları o güzel günleri görürsün.

Maşallah baya azimlisin darısı başıma

Merhaba bu dedigim olay ben 3 yasindayken yasandi ve evet gecti :) annem acilan yerin derisine bol bol sarimsak surmus ve eski halini almis
Benimde kızım 3yasinda yeni kardeşi oldu 2yerinde saç kıran çıktı doktora gittik daha çok yayıldı şimdi

Bı losyon verdi onu bitirdik bu hafta tekrar gidecez bakalım inşallah düzelir

Ya benim eşimde çok sever spor yapmayı öğle araları hergün 10 km koşuyor beni deli ediyor bu aralar Yaa ne güzel denizle öyküye Bayılıyorum zaten öykü 1 yaşına fln geldiğinde siz baya rahatlarsınız darısı başımıza artık

Amin inş. Deniz baya ilgilenmeye başladı . Önceleri yüz vermiyordu. Öykü hareketlendikçe ilgisini çekiyor. Öykü de oturmuyor ya kanepeden tutunup ayağa kalkıyor yada abisinin peşinde emekliyor. Bugün bir ara kayboldu banyonun önünde buldum. Sonra uyuttum ben spor yaparken ağlıyordu eşim bakacak diye bekliyorum oda kendini tamir işine vermiş deniz yanıma gelip bebe ağlıyor dedi. Şimdi deniz şarkı söylüyor öykü de eşlik ediyor sallanıyor sağa sola. Bu arada denize adını sorunca deniz abi diyor baya sahiplendi bu abi işini. bir an önce büyüsünler istiyorum ama büyüyünce de o sevimlilik kaybolur diye üzülüyorum. Birde onlar büyüyünce ben işe başlıcam o yüzden böyle iyi sanki

Oyy deniz abi diyen dillerini yesinlerMaalesef biraz büyüyünce o tatlılıkları olmuyor hatta bence erkek çocukları daha çabuk kaybediyorlar o sevimliliklerini Ya bende ücretsiz izindeyim ve bebiş olduktan sonra da 2 sene alcağım ama işi çok özledim şimdiden çok alışmışım işe ve arkadaşlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…