2020 Şubat Anneleri

Rica ederim.
Ek gıdadan sonraki mamayı az içmesi öğün yapmaya yaklaştığı anlamına geliyor.
Saatini biraz daha ileri atabilirsiniz.
Alerji varsa her şey değişir tabi, ne zaman ne yemeli sorusuna bizim cevap vermemiz doğru olmaz. Normalde en geç 7.ayda yumurta sarısına başlanıyor.

Güvenlik çok önemli birde sizin ikinci de geliyor bence iyi birşey alın. Ayrıca uygun fiyatlıların kumaş kalitesi iyi olmuyor çocuk çok terler o önemli bir faktör. Ayrıca yüksek olup yolu seyretmesi de iyi oluyor. Biz hiç koltuk almadık akrabalar verdi Alsaydık bizde dediğin markaları araştırmıştık. Eşim peg pregoya gaz kesiyordu. Maxi cosi 9-18 kg biri ,diğeri de chicco 15-36 kg bizim. Sağolsunlar iyi kullanmışlar. Ama deniz biraz alçakta kaldı sorun etmedi birde çok yolculuk yapmadığımız için yenisini almadık. Erzurum’da millet el kadar çocukları ya öne oturtuyor yada arabanın arkasına bağlamadan oturtuyor izlerken şok oluyorum. Bu işlerin bence şakası yok.

Bu gece cok kotuydu 2 saat sonra uyudu kucagimda bile sakinlesmedi parmaklarini isirdi surekli jel surdum surup verdim yok fayda etmedi hic biri
Dün gece bizde 12’de kalktık 2 saat oturduk herseyini kontrol ettim elini ağzına sokuyordu. Sürekli ağladı Calpol verdim. Emerek uyudu.Sabahta 7’de kalktı hiç seslenmedim yatakta bir saat oynadı. Seslensem ağlayacaktı. Bugünde huysuz. Hangi jeli sürüyorsun bugün aldırmayı düşünüyorum artık.

Ahh o dişler hayırlısıyla bir çıksa artık Allah kolaylık versin Zeyf cim
Ahh amin canim aminn sabah kesin bu sefer cikti diyorum ama hala yookk
Normalde dr lar jel onermiyo diye tetagil kullaniyoduk ama o agrisini gecirmiyor annem istanbuldayken kaan cok kotu olmustu bir sira o zaman eczaneden dentinox almisti cok zor durumda kaldigimda ondan suruyorum ama dun netten dogal bir tane daha siparis ettim onu bekliyorum simdi gorsele eklerim fikir olur.

Eklentiler

• Screenshot_20200922-121406608.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 17
Canim bizimki bagirsak tepkili oldugu icin vucudunda döküntü oluşmuyor. Geçmeyen pisik aşırı gaz sancisi surekli ishal günde 7 8 defa kaka yapiyor hic bisey yemese dahi. Alerjik reflu kakada kan ve aşırı huzursuzluk halleri var.

Kac ay sonra diyetinizi acmaya basladiniz? Acikcasi ben diyet acmaya korkuyorum. Memeyi hemen birakiyor alerjik olunca. Süt sagmak istemiyorum bize 1 yasina kadar yumurta tuketmeyin denildi. Size 1 yasa kadar yasakli mi yumurta?

Yeşil soğan da tavsiye ediyor eskiler. Ama öykü onu koparır. İçindeki bir madde sakinleştiriyormuş tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Deniz çok rahattı öykü de her yolu deneyeceğiz gibi görünüyor

Yeşil soğan da tavsiye ediyor eskiler. Ama öykü onu koparır. İçindeki bir madde sakinleştiriyormuş tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Deniz çok rahattı öykü de her yolu deneyeceğiz gibi görünüyor
Ben denedim ve havucu koparmayi basardi ben şok o yuzden artik o risklere girmiyorum

Peki gece 1 defa beslenince az cis yapmiyor mu? Benim bebegim gece defalarca emdigi halde cisi cok koyu sari ve eskiye göre az oluyor.

Peki gece 1 defa beslenince az cis yapmiyor mu? Benim bebegim gece defalarca emdigi halde cisi cok koyu sari ve eskiye göre az oluyor.
Memeyi uykuya dalma amacıyla emiyor ve azıcık emip uykuya dalıyor muhtemelen. Yani sık ama az emiyor.
Bu aydan sonra hiç uyanmasalar bile olur. Sabah çişinin normalden koyu olması olağan bir durum endişe etme :)

Son düzenleme:
Ben denedim ve havucu koparmayi basardi ben şok o yuzden artik o risklere girmiyorum
Damakları çok kuvvetli dikkat etmek lazım. Öykü bugün omuzlarımı ısırmaya çalıştı.,Eşimle araştırdık karanfil yağını önerenler var. Dün bende işe yaradı. Calpol verdim. Yağı sürdüm. Parmağıma kaşıyıcı geçirip ovdum. Yağı hiç sevmedi ama kaşıma işine bayıldı ağzını kuş gibi açıyordu. Jel yerine bunu tavsiye etmiş bir prof. Bakalım işe yarayacak mı.

Benim aldigim bitkisel jelin icinde de var karanfil. Evet kasiyinca cok hosuna gidiyo kaan in da

Kizlar gece cisli bez degistiriyor musunuz yoksa sabahi mi bekliyorsunuz ?

Ben de hiç sevmiyorum öyle küçücük çocukları ön koltupa oturtmalar direksiyona oturtmalar fln çok tehlikeli geliyor birde ben 7 yaşındayken trafik kazası geçirmişiz sanırım o yüzden çok korkuyorum trafikte. Ben çok önem veriyorum araç koltuğuna eşim de bişekilde anlayacak başka yolu yok yani
Kizlar gece cisli bez degistiriyor musunuz yoksa sabahi mi bekliyorsunuz ?
Yok canım ben değiştirmiyorum zaten eskisi kadar dolu olmuyor bezleri

Sabah dolu dolu alıyorum bezini genelde birazda üstüne çıkmış oluyor sadece çiş. Muhtemelen az emiyordur sizinki. Kızım uyumadan 120cc süt içer gecede icer. Gün içinde 50cc su tüketir. Takip edin bana susuz kalmış gibi geldi genelde sabah koyu sarı oluyor zaten çiş.

Bebekleri bizden büyük olanlar merakla bekliyorum ne zaman emekliyecek tutunup kalkacak 7aylik olduk.popo hep yukarda ama kollarının üstüne kalkamadı

Bebekleri bizden büyük olanlar merakla bekliyorum ne zaman emekliyecek tutunup kalkacak 7aylik olduk.popo hep yukarda ama kollarının üstüne kalkamadı
Aslında büyük değiller erken doğdular :)
Benimki 10 gün sonra 9 aylık olacak. İki aydır emekliyor bir aydır da tutunup kalkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…