Rica ederim.Çok teşekkürler,
diyelim ki mamasını içti, ek gıdayı 3 saat sonra verince bir sonraki mamasını az içiyor, o halde bir sonraki mama saatini 1 saat ileri mi atmalıyım, yoksa içtiği kâfi midir?
elma ve havuçta bile pişik oldu ama tolere edilebilir bir kırmızılıktı bu, muzda ise çok ciddiydi kırmızılık bir daha denemeye korktum açıkçası, çoklu besin alerjisi var o yüzden temkinli yaklaşıyorum ama mesela muzu tekrar ne zaman denemeliyim bilmiyorum.
Bir de yumurta akına alerjimiz var ama sarısını ne zaman denemeliyim sizce, bunun için 8. ayı beklemeli miyim yoksa azıcık miktarda şimdilerde denenebilir mi?
Ahh o dişler hayırlısıyla bir çıksa artık Allah kolaylık versinBu gece cok kotuydu 2 saat sonra uyudukucagimda bile sakinlesmedi parmaklarini isirdi surekli jel surdum surup verdim yok fayda etmedi hic biri
Güvenlik çok önemli birde sizin ikinci de geliyor bence iyi birşey alın. Ayrıca uygun fiyatlıların kumaş kalitesi iyi olmuyor çocuk çok terler o önemli bir faktör. Ayrıca yüksek olup yolu seyretmesi de iyi oluyor. Biz hiç koltuk almadık akrabalar verdiAyy kafayı yiyeceğimAraba koltuğu bakıyorum be safe, cybex,britax römer markalarına eşimde hepsi buradadan 600 tl lik ne olduğu belirsiz Oto koltuklarına bakıyor Anlatıyorum güvenlik kullanım kolaylığı rahatlık diye ne gerek var diyo delirtiyo beni ya beni kızdırmak hoşuna gidiyo yada ciddi çözemedim yani durumu. Birde sürekli izmir eskişehir arası yol yapıyoruz hani sadece şehir içi olsa hadi gene tamam dicem ama uzun yollarda güvenlik önemli bence ya siz ne düşünüyorsunuz oto koltuğu konusunda kızlar??
Dün gece bizde 12’de kalktık 2 saat oturduk herseyini kontrol ettim elini ağzına sokuyordu. Sürekli ağladı Calpol verdim. Emerek uyudu.Sabahta 7’de kalktı hiç seslenmedim yatakta bir saat oynadı. Seslensem ağlayacaktı. Bugünde huysuz. Hangi jeli sürüyorsun bugün aldırmayı düşünüyorum artık.Bu gece cok kotuydu 2 saat sonra uyudukucagimda bile sakinlesmedi parmaklarini isirdi surekli jel surdum surup verdim yok fayda etmedi hic biri
Ahh amin canim aminn sabah kesin bu sefer cikti diyorum ama hala yookkAhh o dişler hayırlısıyla bir çıksa artık Allah kolaylık versinZeyf cim
Normalde dr lar jel onermiyo diye tetagil kullaniyoduk ama o agrisini gecirmiyor annem istanbuldayken kaan cok kotu olmustu bir sira o zaman eczaneden dentinox almisti cok zor durumda kaldigimda ondan suruyorum ama dun netten dogal bir tane daha siparis ettim onu bekliyorum simdi gorsele eklerim fikir olur.Dün gece bizde 12’de kalktık 2 saat oturduk herseyini kontrol ettim elini ağzına sokuyordu. Sürekli ağladı Calpol verdim. Emerek uyudu.Sabahta 7’de kalktı hiç seslenmedim yatakta bir saat oynadı. Seslensem ağlayacaktı. Bugünde huysuz. Hangi jeli sürüyorsun bugün aldırmayı düşünüyorum artık.
Canim bizimki bagirsak tepkili oldugu icin vucudunda döküntü oluşmuyor. Geçmeyen pisik aşırı gaz sancisi surekli ishal günde 7 8 defa kaka yapiyor hic bisey yemese dahi. Alerjik reflu kakada kan ve aşırı huzursuzluk halleri var.Merhaba . Besin alerjisi mi ? Benim oğlumda öyle 6+22 günlüğüz . Yaklaşık 4 aydır süt ürünleri çikolata kabuklu yemiş , mayalı ekmek , hatta domates , asitli içecek . Bunlardan uzak durdum . Zeytin , patates sebze ile beslendim hala da çok şeyi yemiyorm.. biz cilt testini falan yaptırdık Eskişehir de . Peki bebeğinizin yüzünde yada vücudunda alerjiler var mi? Döküntü yada kırmızılık falan . Bizimki yanaklarda . Kaşıntı var aşırı Kuru cilt . Atopik dermatit denildi
Kac ay sonra diyetinizi acmaya basladiniz? Acikcasi ben diyet acmaya korkuyorum. Memeyi hemen birakiyor alerjik olunca. Süt sagmak istemiyorumDiyeti önce anne açıyor. Yani biz öyle yaptık . Bir ay oldu mesela ben diyeti açmaya başlayalı önce süt ürünleri sonra yumurta açılacak . Benimki bitince bebeğink başlayacak korkuyorm ona zarar vermekten , sizin de mi alerji ? Eskişehir Koray Harmancı . Tavsiyeler üzerine gittik kendisine
Aynisi bendede oluyorKaan da 16. Haftada hissetmistim ay hamile degilimdir heralde yaagaz da degil olsa cikar yani gaz gibi de degil zaten bildigin pit pit bir sey atiyo oynuyo gibi
Yeşil soğan da tavsiye ediyor eskiler. Ama öykü onu koparır. İçindeki bir madde sakinleştiriyormuş tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Deniz çok rahattı öykü de her yolu deneyeceğiz gibi görünüyorAhh amin canim aminn sabah kesin bu sefer cikti diyorum ama hala yookk
Normalde dr lar jel onermiyo diye tetagil kullaniyoduk ama o agrisini gecirmiyor annem istanbuldayken kaan cok kotu olmustu bir sira o zaman eczaneden dentinox almisti cok zor durumda kaldigimda ondan suruyorum ama dun netten dogal bir tane daha siparis ettim onu bekliyorum simdi gorsele eklerim fikir olur.
Ben denedim ve havucu koparmayi basardi ben şokYeşil soğan da tavsiye ediyor eskiler. Ama öykü onu koparır. İçindeki bir madde sakinleştiriyormuş tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Deniz çok rahattı öykü de her yolu deneyeceğiz gibi görünüyor
Peki gece 1 defa beslenince az cis yapmiyor mu? Benim bebegim gece defalarca emdigi halde cisi cok koyu sari ve eskiye göre az oluyor.Ooo neden çok kalkıyor öyle sen uyuyamazsinki işin zor Allah yardım etsin. Kızım bir bazen iki kalkar oda süt içer hemen uyur beraber 11de bir yatarız 8de kalkarız gün içinde uyuduğu saatler bellidir dakiktir benim kız masallah. Öyle yastıkla falan sallamam koyarım besige emziği sütü ninni hemen uyur inşallah hep böyle gider
Memeyi uykuya dalma amacıyla emiyor ve azıcık emip uykuya dalıyor muhtemelen. Yani sık ama az emiyor.Peki gece 1 defa beslenince az cis yapmiyor mu? Benim bebegim gece defalarca emdigi halde cisi cok koyu sari ve eskiye göre az oluyor.
Damakları çok kuvvetli dikkat etmek lazım. Öykü bugün omuzlarımı ısırmaya çalıştı.,Eşimle araştırdık karanfil yağını önerenler var. Dün bende işe yaradı. Calpol verdim. Yağı sürdüm. Parmağıma kaşıyıcı geçirip ovdum. Yağı hiç sevmedi ama kaşıma işine bayıldı ağzını kuş gibi açıyordu. Jel yerine bunu tavsiye etmiş bir prof. Bakalım işe yarayacak mı.Ben denedim ve havucu koparmayi basardi ben şoko yuzden artik o risklere girmiyorum
Benim aldigim bitkisel jelin icinde de var karanfil. Evet kasiyinca cok hosuna gidiyo kaan in daDamakları çok kuvvetli dikkat etmek lazım. Öykü bugün omuzlarımı ısırmaya çalıştı.,Eşimle araştırdık karanfil yağını önerenler var. Dün bende işe yaradı. Calpol verdim. Yağı sürdüm. Parmağıma kaşıyıcı geçirip ovdum. Yağı hiç sevmedi ama kaşıma işine bayıldı ağzını kuş gibi açıyordu. Jel yerine bunu tavsiye etmiş bir prof. Bakalım işe yarayacak mı.
Ben de hiç sevmiyorum öyle küçücük çocukları ön koltupa oturtmalar direksiyona oturtmalar fln çok tehlikeli geliyor birde ben 7 yaşındayken trafik kazası geçirmişiz sanırım o yüzden çok korkuyorum trafikte. Ben çok önem veriyorum araç koltuğuna eşim de bişekilde anlayacak başka yolu yok yaniGüvenlik çok önemli birde sizin ikinci de geliyor bence iyi birşey alın. Ayrıca uygun fiyatlıların kumaş kalitesi iyi olmuyor çocuk çok terler o önemli bir faktör. Ayrıca yüksek olup yolu seyretmesi de iyi oluyor. Biz hiç koltuk almadık akrabalar verdiAlsaydık bizde dediğin markaları araştırmıştık. Eşim peg pregoya gaz kesiyordu. Maxi cosi 9-18 kg biri ,diğeri de chicco 15-36 kg bizim. Sağolsunlar iyi kullanmışlar. Ama deniz biraz alçakta kaldı sorun etmedi birde çok yolculuk yapmadığımız için yenisini almadık. Erzurum’da millet el kadar çocukları ya öne oturtuyor yada arabanın arkasına bağlamadan oturtuyor izlerken şok oluyorum. Bu işlerin bence şakası yok.
Yok canım ben değiştirmiyorum zaten eskisi kadar dolu olmuyor bezleriKizlar gece cisli bez degistiriyor musunuz yoksa sabahi mi bekliyorsunuz ?
Sabah dolu dolu alıyorum bezini genelde birazda üstüne çıkmış oluyor sadece çiş. Muhtemelen az emiyordur sizinki. Kızım uyumadan 120cc süt içer gecede icer. Gün içinde 50cc su tüketir. Takip edin bana susuz kalmış gibi geldi genelde sabah koyu sarı oluyor zaten çiş.Peki gece 1 defa beslenince az cis yapmiyor mu? Benim bebegim gece defalarca emdigi halde cisi cok koyu sari ve eskiye göre az oluyor.
Kizlar gece cisli bez degistiriyor musunuz yoksa sabahi mi bekliyorsunuz ?
[/QUOTE
Bir ay oldu bıraktım gece değiştirmeyi sabahı bekliyorum uykusuda bölünmuyor .
Aslında büyük değiller erken doğdular :)Bebekleri bizden büyük olanlar merakla bekliyorum ne zaman emekliyecek tutunup kalkacak 7aylik olduk.popo hep yukarda ama kollarının üstüne kalkamadı