Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlaaarr
Biz güya korunuyordukkk
2. Çocuğu istiyorduk ama çok erken olduu daha oğlumuz 6,5 aylık
adetim 11 gün gecikti geçen ayda 19 gün gecikmişti bişey yoktur diyodum ama yine de test alayın dedim vee sonuç pozitif inşalllah sezeryandan bukadar kısa zaman sonra hamile kalmış olunca sorun yaşamam
Çok dikkat edin kızlar biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk demekki korunamamışız
birde ilk bebişimiz 9 yıl sonra tedaviyle olmuştu sanırım nasılsa olmaz rahatlığıda vardı
MasaAllah buyumus bileBende iğne kullanıcam canım bugün doktora gittim 5+2 haftalık inşallah iyi geçer
Sağolun arkadaşlar. Bizde o kadar üzüldük ki. Ama Allah’ın takdiri.Çok üzüldüm canım yaaaAllah rahmet eylesin
Sen ilkinde iğne kullanmış mıydın. Benim için iğne kabustu. İki küçük çocuk zor gerçekten Deniz yakında 3olacak . Tabi işler yavaş yavaş kolaylaşıyor. Ama bizim kıskançlık krizleri oluyor arada. Aynı anda kucak istemek gibi. Ama sende olmayabilir araları baya yakın olacak. Bizimkiler bu akşam baya oynadı öykü çok fena abisi bir oyuncağı alıyor oda üzerine atlıyor almak için ikisi aynı oyuncağa asılıyor Vermiyor ama tatlı bir atışmaydı.Zaten onlar olmasa bakamam herhalde ya öok zor
Ya yaşta önemli biyerde 35 ten sonra hem risk artıyor hem olmama ihtimali var ama ben seneye fln olsun diyordumAynen canım hayırlısı böyleymiş sağlık olsun bi şekilde büyütücez
Bende iğne kullanıcam canım bugün doktora gittim 5+2 haftalık inşallah iyi geçersenin yazdıklarını okudukça korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok inşallah sağlıklı sıhhatli geçer☺☺
3 çocuk bencede çok güzel ama yok yok 2 yetersorma bende ilerde nasıl yaparım diye düşünüyorum bizimkininde maşallahı var kucakta olmaktanda çok mutlu
Amin canım inşallahhHayırlısı olsun canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Geçen ayda adetim 19 gün gecikmişti bu ayda öyle olmuştur diye düşündüğümden bekledim ama öyle değilmişMasaAllah buyumus bile
Kullandım canım ama ben okadar etkilenmedim ilk başlarda kendim yapmıştım göbekten sonra göbeğim gerilince eşim kolumdan yaptı hiç morarma olmadı desem yeridir.Sen ilkinde iğne kullanmış mıydın. Benim için iğne kabustu. İki küçük çocuk zor gerçekten Deniz yakında 3olacak . Tabi işler yavaş yavaş kolaylaşıyor. Ama bizim kıskançlık krizleri oluyor arada. Aynı anda kucak istemek gibi. Ama sende olmayabilir araları baya yakın olacak. Bizimkiler bu akşam baya oynadı öykü çok fena abisi bir oyuncağı alıyor oda üzerine atlıyor almak için ikisi aynı oyuncağa asılıyor Vermiyor ama tatlı bir atışmaydı.
Valla canım bende düşünüyorum nezaman olmuş olabilir diye okadar sıkta ilişki yaşamadık yani bilemiyorumAy testi görünce sanki kendim yapmış da pozitif çıkmış gibi hissettim. Ben de 40 kanamamdan sonra hiç rengli olmadım kızlar iki üç gündür kasiklarim ve belimde hasta olacak gibi hafif ağrılar ama bir yandan da hamile kalma muhabbeti korkutuyor beni gerçi süt korur söylentilerine kanıp hiç korunmadan bir şey olmadı ama birkaç gündür şeytan dürtüyor test yapıp rahatlayacam..
Ben daha hiç olmadim canım hamile olmak için hasta olmak şart mıAmin canım inşallahh
Geçen ayda adetim 19 gün gecikmişti bu ayda öyle olmuştur diye düşündüğümden bekledim ama öyle değilmiş
Kullandım canım ama ben okadar etkilenmedim ilk başlarda kendim yapmıştım göbekten sonra göbeğim gerilince eşim kolumdan yaptı hiç morarma olmadı desem yeridir.
Ben tek çocuğum çok isterdim kardeşim olsun hala çok özenirim kardeşi olanlara o yüzden bi bakıma da iyi oldu yaşları yakın olur inşallah sağlıkla sıhhatle devam eder şimdi yeni stresler yine başlayacak
Valla canım bende düşünüyorum nezaman olmuş olabilir diye okadar sıkta ilişki yaşamadık yani bilemiyorumBenimde tatlı tatlı kasıklarım belim ağrıyor test yapana kadar adet olcam diye düşünüyordum ama ben doğumdan 2 ay sonra adet olmaya başlamıştım
Emsin annesi boşver zorlamaİnat etti yemedi kahvaltisini yapisiyo bana emicem diye
Surekli emiyo zaten emme yuzunden cok fazla bi ek gida alamiyo karni surekli tok oldugu icin ve tok oldugu halde inatla emmek istiyo sonrada kusuyoEmsin annesi boşver zorlama
Ayyy kıyamm ya emmek istemesi maşallah çok iyi de tabi fazlası da iyi değil...yaramaz minik meme aşığıSurekli emiyo zaten emme yuzunden cok fazla bi ek gida alamiyo karni surekli tok oldugu icin ve tok oldugu halde inatla emmek istiyo sonrada kusuyo
Eğitici sesli oyuncaklardan alablrsn prensesn de kndine ait oyuncakları olsunÇocuklar sabahtan beri oynuyorlar ay nasıl mutluyum nazar değmez inş.denizin oyuncakları baya oyalıyor öyküyü. Arada oğlumun tren raylarına yatıyor trenleri kaçırıyor Deniz gıcık olup kızıyor. Ben hemen sakinleştirici rol oynuyorum. Hiç seslenmiyorum seslenirsem bozuluyor oyunları . Kızımın hiç oyuncağı yok hep arabalar trenler ses çıkaran peluş ve sert plastik oyuncaklar bebek mi alsam diyorum. O tarz birşeyi de şimdiden çocuğuma empoze edecekmişim gibi hissediyorum. Kararsızım
Hic sorma ya ne ask valla mincikliya mincikliya bi hal oluyo kafasini sokuyoAyyy kıyamm ya emmek istemesi maşallah çok iyi de tabi fazlası da iyi değil...yaramaz minik meme aşığı
Benimki de çok sevdi nane koydun mu ben koymadim ama çok istedim koymayiKaan a bugun ilk defa yayla corbasi yaptim tadini sevdi her ne kadar az yese de
Pirinci yarim bardak su yarim bardak peynir alti suyuyla hasladim ayri bir kapta evde yaptigim yogurttan 1 kasik 1 yumurta sarisi ve goz karari yulaf unu koyup harc yaptim sonra birlestirdim mis gibi oldu hatta icine seker atsaydim sutlac niyetine yenirdi
Cok sukur benim kv nin oyle seyleri yok ya is yapalim derim otur bosver der ya da canin ne cekiyosa soyle yapiyim der genelde2 senedir tek yaptigim sey 2 3 kere ev supurmek o da benim zorumla, benim yaptigim onun bilmedigi bazi yemekleri yapmak bir de bulasik m. Bosaltip yerlestirmek mutfagi toplamak onu da genelde yaptirmaz ama ben daginiklik sevmedigim icin oturmam yaparim bize geldiginde de sabah erkenden alir kaan i sen yat uyu der sagolsun biraz uyurum ama yakin ol İçimi rahatlattin çok teşekkür ederim SelozyArtık kakaları yeşil hatta kahverengi olabilir. Denizin bayadır sarı olmadı. Yemek yedikleri için çok normal. Demir takviyesi de alıyor,çoğunlukta koyu yeşil oluyor. Bir şey ifade etmez.
Yok canim koymadim hic bi baharati denemedim daha henuzBenimki de çok sevdi nane koydun mu ben koymadim ama çok istedim koymayi
Evde eğitici sesli oyuncak ve Kitaplar var tabi hepsi denizin. Çocuklara babası adım adım serisinin 9 ve 36 ay setini almış . Her ay alıp onları yaptıralım diyoruz. Denize daha önce almıştık severek aktivite yapmıştı. Bugünde çok sevdi öykününkini de istiyor oda benim ben açıcam diyorEğitici sesli oyuncaklardan alablrsn prensesn de kndine ait oyuncakları olsunmaşallah birlkte iki kardeş oynamalar da başlamş brz dha büyüdüklerinde çok rahat edersn