2020 Şubat Anneleri

İcebildigi kadar kucuk kahve fincanim 50 cc aliyo onu bitiriyo ama 10 cc kadari puskurtmeye gidiyo suyla oynamayi cok seviyo susuzlugu gidince oyuna vuruyo hemen :)
Evet oyuna vuruyor bir iki içmeden sonra ara ara veriyorum benimde aşağı yukarı o civarda

Kızlaaarr 😱😱😱😱
Biz güya korunuyordukkk
2. Çocuğu istiyorduk ama çok erken olduu daha oğlumuz 6,5 aylık😭😭😭
adetim 11 gün gecikti geçen ayda 19 gün gecikmişti bişey yoktur diyodum ama yine de test alayın dedim vee sonuç pozitif inşalllah sezeryandan bukadar kısa zaman sonra hamile kalmış olunca sorun yaşamam🙏🙏
Çok dikkat edin kızlar biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk demekki korunamamışız
birde ilk bebişimiz 9 yıl sonra tedaviyle olmuştu sanırım nasılsa olmaz rahatlığıda vardı
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah evet 9 yıl sonra olunca Tekrar rabbim nasip etmiş Allah kolaylıklar versin canım 🙏
Yaş kaç bu arada bende çok korkuyorum biz istemiyoruz 🤣

Kızlaaarr 😱😱😱😱
Biz güya korunuyordukkk
2. Çocuğu istiyorduk ama çok erken olduu daha oğlumuz 6,5 aylık😭😭😭
adetim 11 gün gecikti geçen ayda 19 gün gecikmişti bişey yoktur diyodum ama yine de test alayın dedim vee sonuç pozitif inşalllah sezeryandan bukadar kısa zaman sonra hamile kalmış olunca sorun yaşamam🙏🙏
Çok dikkat edin kızlar biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk demekki korunamamışız
birde ilk bebişimiz 9 yıl sonra tedaviyle olmuştu sanırım nasılsa olmaz rahatlığıda vardı
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ama gerçekten erken olmuş 🙈 ikiz gibi düşüneceksin artık 😊 ben daha adet bile olmadım sen hangi ara oldunda hamile kaldın 😊

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah evet 9 yıl sonra olunca Tekrar rabbim nasip etmiş Allah kolaylıklar versin canım 🙏
Yaş kaç bu arada bende çok korkuyorum biz istemiyoruz 🤣
33 yaşındayım canım bizde çok beklemeyiz diyorduk Ama tabi bukadar da erken olacağı aklımıza gelmezdi
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ama gerçekten erken olmuş 🙈 ikiz gibi düşüneceksin artık 😊 ben daha adet bile olmadım sen hangi ara oldunda hamile kaldın 😊
Ben tek çocuğum annemle babamda yanımızda Allahtan onlar çok yardımcı oluyorlar zaten☺️
Valla ben doğumdan 2 ay sonra hemen adet oldum canım yaa bu 4. Adetim olacaktı tabi olmadı😂😂

Ben tek çocuğum annemle babamda yanımızda Allahtan onlar çok yardımcı oluyorlar zaten☺
Valla ben doğumdan 2 ay sonra hemen adet oldum canım yaa bu 4. Adetim olacaktı tabi olmadı😂😂
Ohh miss o zaman tadini cikar bence :) yardimcilarinda varmis nasil olsa ☺️

33 yaşındayım canım bizde çok beklemeyiz diyorduk Ama tabi bukadar da erken olacağı aklımıza gelmezdi

Ben tek çocuğum annemle babamda yanımızda Allahtan onlar çok yardımcı oluyorlar zaten☺
Bende 34 yaşındayım korkmaya başladım 🤣🤣
Hayırlısı böyleymiş demekki ikiz gibi büyürler 😍😍

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inş. Ben oğlum 19 aylıktı hamile olduğumda. Benim hamilelik bulantılar ve iğne olmam nedeniyle ilk 5 ay kabus gibiydi. Umarım seninki iyi geçiyordur. İkincinin de bir an önce olup doğması iyi oldu bence. Ara vermek istemedim. Allah kolaylık versin illaki zorluklar olacak ama geçecek inş.

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inş. Ben oğlum 19 aylıktı hamile olduğumda. Benim hamilelik bulantılar ve iğne olmam nedeniyle ilk 5 ay kabus gibiydi. Umarım seninki iyi geçiyordur. İkincinin de bir an önce olup doğması iyi oldu bence. Ara vermek istemedim. Allah kolaylık versin illaki zorluklar olacak ama geçecek inş.
Alisden başınız sağolsun.

selozy selozy sen ve Deniz iyisiniz dimi ? Ay ruya gordum alakaya maydonoz biraz ama sen hastamiymissin ya da bir yere mi ne gidecekmissin orasini tam hatirlamiyorum Deniz i ben bakiyodum Deniz in uzerinde de ona gore dikilmis gelinlik vardi ve basinda duvagi ama hep uyuyodu ay cok karisikti sana ulasmaya calisiyorum mamayi ne kadarda bir veriyodun ne yediriyodun diye ulasamiyodum hayirlara gitsin ne nasil bir ruya gorduysem 😮

selozy selozy sen ve Deniz iyisiniz dimi ? Ay ruya gordum alakaya maydonoz biraz ama sen hastamiymissin ya da bir yere mi ne gidecekmissin orasini tam hatirlamiyorum Deniz i ben bakiyodum Deniz in uzerinde de ona gore dikilmis gelinlik vardi ve basinda duvagi ama hep uyuyodu ay cok karisikti sana ulasmaya calisiyorum mamayi ne kadarda bir veriyodun ne yediriyodun diye ulasamiyodum hayirlara gitsin ne nasil bir ruya gorduysem 😮
İyiyiz çok şükür.. Hayır olsun ya karamsar bi rüyaymış..

Rüyada gelinlikli bebek görmek gören için de bebek için de hayırlıymış okudum şimdi :)

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Alisden başınız sağolsun.
Başın sağol sun canım benim mekanı cennet olsun. Bu iş gerçekten çok ciddi ama maalesef bizim insanımız anlamıyor. Bişey olmaz zannediyorlar ama hiç öyle değil
Sizler sağolun arkadaşlar. Kendinizi çevrenizi koruyun gerçekten çok zor. Anneannemin gidişi içimizde hep sızı olarak kalacak. Dayım ev yaptırmaya kalkmış usta getirmiş sürekli gezmiş işleri için. Eve de sürekli misafir kabul etmişler 😡 olan anneanneciğime oldu. Hoş kendileri de yaşlı ve onlarda çok kötü durumdaymış. Virüsü inkar edenler bana birşey olmaz diyen cahiller olduğu sürece bitmez bu iş.

Buranin halkio1da o zihniyette, dugun dernektende vazgecemedikleri icin vakalar patladi gitti bize korona bir sey yapmaz, evde durup kariyi mi dinleyecegim diyen bir topluma sahipler. Nasil olsa herkes kapacak oyle de ölcez boyle de mantigindalar :işsiz:

Oyy ne güzel benim öyle olsa 3.yü bile doğururum 😂 3 çocuk çok istiyorum ama birincide bile bel ağrım kol ağrım başladı 3.ye mahvolurum kesin 🙈

Ohh miss o zaman tadini cikar bence :) yardimcilarinda varmis nasil olsa ☺
Zaten onlar olmasa bakamam herhalde ya öok zor
Bende 34 yaşındayım korkmaya başladım 🤣🤣
Hayırlısı böyleymiş demekki ikiz gibi büyürler 😍😍
Ya yaşta önemli biyerde 35 ten sonra hem risk artıyor hem olmama ihtimali var ama ben seneye fln olsun diyordum🤷🏻‍♀️ Aynen canım hayırlısı böyleymiş sağlık olsun bi şekilde büyütücez
Bende iğne kullanıcam canım bugün doktora gittim 5+2 haftalık inşallah iyi geçer 🙏🙏 senin yazdıklarını okudukça korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok inşallah sağlıklı sıhhatli geçer☺️☺️
Oyy ne güzel benim öyle olsa 3.yü bile doğururum 😂 3 çocuk çok istiyorum ama birincide bile bel ağrım kol ağrım başladı 3.ye mahvolurum kesin 🙈
3 çocuk bencede çok güzel ama yok yok 2 yeter🙈🙈 sorma bende ilerde nasıl yaparım diye düşünüyorum bizimkininde maşallahı var kucakta olmaktanda çok mutlu 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

X