2020 Şubat Anneleri

Kızlar sizin bezler doluyor mu bizimki hep sarı ve az asla dolmuyor bir de ne kadar su veriyorsunuz gün içinde
Aynen canım ya bizimde öyle ilk zamanlar ki doluluk kesinlikle yok ve idrarı sarı bol bol emiyor ve su için damlatmaz alıştırma bardağı aldım 125cc lik onu dolduruyorum gün içinde onu içiyor tabi dışarı da dökülüyor Ama 50 cc içiyordur diye düşünüyorum

Evet en güzeli biraz büyüdükten sonra yapması ama uzmanlar öyle demiyor hayırlısı bence iki çocuk biri kız biri erkek süper özendiğini aile tablosu keyfini çıkarmaya çalış
Bu mesajı okumadan önce bende bunu düşünmüştüm. Allah’ıma şükrettim bana bu kuzuları verdiği için. Şu an yaşadıklarıma inanamıyorum ne ara büyüdüm de çocuklarım oldu. Allahım herkesin gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasın aratmadan versin inş.

Benim için hamilelik o kadar sorun değildi. Ne bileyim ya. Ben Karun olsam başka yapmam :)
Büyük konuşuyorsun ona göre ben Denizin kardeşi olsun istedim. Erzurum’da tek başımayım arkadaş yok. Hemen kardeşlerimi arıyorum dertleşiyorum fikir alıyorum. Deniz çok sıkıldı burda öykü hareketlendikçe arkadaş olmaya birbirlerine bakıp gülmeye başladılar. En güzeli de öykünün denizin elinden oyuncak almaya çalışması, vermek istememesi,alınca kızması

Maşallah onlara. Hep çok iyi anlaşsınlar, birbirlerinin en yakın arkadaşı olsunlar.
Çok güzeller, orası kesin. Yaşanabilecek en güzel hisler ama ben bu kadar güçlü duygularla ve endişeyle başa çıkamıyorum. Sorunum psikolojik .
Anneliğim travmatik başladı diye olabilir belki. Şuan kendime Allah sana sağlıklı bir evlat verdi, daha da aranıp durma diyorum :)

Unutuluyor ki Eceler dünyaya geliyor dimi :)
Ben aylardır kendime bu soruyu soruyorum. İnsanlar ikinci çocuğu yapacak motivasyonu nereden buluyor :))

tabi canim biz bide ilk cocukta neler cektik anlatamam ,8 ay uyku uyumadim ,kolik,huysuz bir bebekti,carsafta sallardik saatlerce fön sesiyle
esim cok istedi 2.yi yoksa ben hic dusunmuyodum ama gercekten 2 cocuk cok zormus ya,
ece huysuz bir cocuk degil cok sukur ama iki cocugu idare etmek gercekten cok zormus ,
ela tirnak yemeye basladi ,gece diş gicirdatmaya basladi ,cok huysuz ,gecen gun eceyi yikadin benide yika diye agladi dusun,ikisinin arasinda dengeyi kurmakta cok zorlaniyorum ,ela krese gidebilseydi belki daha rahat atlatirdik bu donemi bilmiyorum ama virusten dolayi gonderemiyorum

Sağolun arkadaşlar . Allah böyle ölüm vermesin çok zor. 1 haftadır hastaymış iyice ağırlaşınca götürmüşler. Pozitif çıkmış ambulans gelip almış sedye bile yokmuş yanına kimseyi almamışlar. Yürüyemiyormuş. Beni göndermeyin demiş. Telefonla bilgi almış bizimkiler yoğun bakımda yer yokmuş tek kişilik odadaymış. Zaten kalp rahatsızlığı vardı. O zaman götürmeselerdi evinde olsaydı . Suyunu içemiyormuş yemek yiyemiyormuş refakatçi istemişler ama temas etmemiş birini istemişler. Küçük dayım eşini göndermişti ama yetişemedi. gece 2,de arayıp vefat ettiğini söylemişler. Melek gibi bir kadındı Güler yüzlü tatlı dilli. Çok güzeldi. Çimen yeşili gözleri vardı. Hep hayır dua ederdi. En son iki hafta önce gördüm bana ve eşime o kadar dua etmişti ki. Çok üzgünüm gidemiyoruz da. Annemde karantinada oda gidemiyor. Bu iş çok ciddi arkadaşlar. İnsan başına gelince anlıyor.

Başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara uzun ömür versin

Kaan Alp eline aldigi her seyi yerlere atiyo firlatiyo asagiki komsunun başı şişti valla sizin bebislerinizde oyle mi ?

Kızlaaarr
Biz güya korunuyordukkk
2. Çocuğu istiyorduk ama çok erken olduu daha oğlumuz 6,5 aylık
adetim 11 gün gecikti geçen ayda 19 gün gecikmişti bişey yoktur diyodum ama yine de test alayın dedim vee sonuç pozitif inşalllah sezeryandan bukadar kısa zaman sonra hamile kalmış olunca sorun yaşamam
Çok dikkat edin kızlar biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk demekki korunamamışız
birde ilk bebişimiz 9 yıl sonra tedaviyle olmuştu sanırım nasılsa olmaz rahatlığıda vardı

Eklentiler

• 150E5536-2397-4F50-BE95-44821CAA07CD.jpeg
    52,4 KB · Görüntüleme: 24
Hayirli olsun arkadasim :) geri cekilme bir korunma yontemi degil maalesef ki ilk gebelikten sonra genelde daha cabuk hamile kaliniyo vucut alistigi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…