2020 Şubat Anneleri

Kizlar Kaan Alp kesik kesik nefes aliyo uyurken sorun yok ama uyanikken oyun oynarken emeklemeye calisirken hep boyle aliyo tutuyo bi muddet sonra veriyo bu sekilde devam ediyo nedendir acaba ya cok canimi sıkmaya basladi bu olay
Yorulduğu için olabilirmi acaba çünkü artık çok fazla efor sarfetmeye başladılar İhmal etme ama canım sor mutlaka
Tabi bu surecte 6 tane diş çıkardık. Ve 3 gün oncede sünnet olduk :)
Çok zor günler geçirmişsiniz canım bildiğim kadarıyla alerji bir süre sonra geçiyor bebeklerde yavaş yavaş diyetini açarsın inşallah uzun sürmez sizin alerjiniz Bu arada sünnetiniz hayırlı olsun dişlere de maşallah bizimkinde hiç çıkmadı daha

Taze anne adayı sen şimdi 2021 Mayıs annesi mi oldun hemen yeni yerine kaydolsaydın hamilelere hep özenirdim gönlümce rahat bir hamilelik geçiremedim. İnşallah senin gönlünce ve rahat geçer.

Deniz bugün ilk defa tavuk yedi . Yavaş yavaş yeni şeyler deniyor çok mutlu oluyorum. Ama halen bazı şeyleri denemiyor bile özellikle köfte tencere yemekleri gibi. Çocuğu aç bırak diyorlar ya doğruymuş Bugün baya açıkmıştı. Büyüyorlar ya. Kızım mama sandalyesini hiç sevmiyor. Yemek yerken biraz duruyor yemek bitince başlıyor ağlamaya yere koyup önüne kap kaçak verince susuyor. Denizde hiç sevmezdi sallanırdı çıkmak için . Oto koltuğu da sevmiyor kızım, Denizde bebe sus ağlama diyor kendince sakinleştiriyor. Çok sevimliler ya .

Aksam ustu test yaptım canım negatif Allah isteyene versin ama akşama kadar stres içindeydim hatta tavırlarımdan bile belliydi. En kısa zamanda ya yeniden hapa başlayacağım ya da sprial taktiracagim cesaret edebilirsem. Birkaç sene daha düşünmuyoruz olursa da nasip artık

İki farklı doktora gösterdim ikisi de elle muayenede hiç bir sorun görmedi. Kızımın basışında sorun yok. İhtiyaç duymadılar. Hatta bu kadar asimetri olabilir dedi son doktor. Bilemiyorum :/

Gelmiş geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah düzene girer bence zamanla girer düzene sağlıkla analı babalı büyüsünler inşallah
Aynen canim 1 yasina kadar cogu alerji geciyormus genelde. Ama insan icine cikamaz oldum. Çünkü surekli onu doyurma derdindeyim. Okudugum kadariyla senin bebegininde idrarinda pembe lekeler geliyordu. Benim bebegimdede cok oluyor. Bobreklerine bisey olacak diye cok korkuyorum. Ama bizdeki pembe lekeler az emmesi ve yeterli sıvı tuketmemesinden kaynakli. Bulundugum sehirde bayagi sicak bi yer. Tükettiği sivi yetersiz geliyor

Geçmiş olsun. Çabuk geçer umarım. Mamayı içiyor mu peki?

insallaj canim herseyi yiyebildigimiz o gunleri iple çekiyorum inan. Tesekkur ederiz dis konusunda aceleciyiz evet

Taze anne adayı sen şimdi 2021 Mayıs annesi mi oldun hemen yeni yerine kaydolsaydın hamilelere hep özenirdim gönlümce rahat bir hamilelik geçiremedim. İnşallah senin gönlünce ve rahat geçer.
İnşallah canım ya ama bende çok rahat hamilelik geçirmedim daha önce 2 defa kalbi durdu bebeklerimin 3. Sü sağlıkla devam etti ama hep bir korku vardı ya bişey olursa diye mesela doğru düzgün hamileyken çekilmiş fotoğrafım yoktur bişey olursa sonradan görüp üzülmeyim diye şimdide bi 3 ay geçmeden sanırım rahatlatamam
kızın büyüdükçe oğlunla çok iyi anlaşacaklar bence

Gözün aydın canım emziriyormusun canım emziririken hap kullanılmıyor diye biliyorum ama bir araştır mutlaka birkaç sene düşünmüyorsanız iyi bir şekilde korunun derim. Bizde eşimle düşünüyoruz ne zaman olmuştur bebiş diye ne yumurtlama zamanı ilişki oldu ne öyle sık ilişki oldu ne de korunmasız toplam 4 kere fln olmuştur zaten kv de deydik fırsat bile yoktu ama olmuş işte o yüzden sende iyi bir önlem al derim

Bendim galiba
1. Ayında röntgen çektirdik sıkıntı yoktu.
4. aya yaklaşınca boğumlardan dolayı götürdük röntgen çekildi sıkıntı yok Kız çocuklarında Olabilir 5 buçuk aylıkken getir dedi
Gene röntgen çekildi büyüme çekirdekleri görülmüyor dedi 7. Ayda bidaha getir dedi bazı bebeklerde olabiliyor dedi bacakları açık kalmalıymış.
Daha götürmedik Umarım birşey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…